bensiz zaten olmaz ankara
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
bu google'a bu fotoğrafı koyan adam da tam ankara'nın üstünden bulut geçerken çekilen resmi koymuş yani. biraz daha kassaymış, hiçbir yeri de göremeyebilirmişiz yani.
May the Force be with McLaren Mercedes
beyler sankim şakır şakır yağmur yağacak gibime geliyo, perşembe günü zaten iyice ıslandık. noolcek?
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
bende geliyorum kesin ordayım umarım yağmur filan yağmaz
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Efe,bu Ankara organisazyonlarını bence artık sen düzenlemelisin.Sen bu işin çekirdeğinden,dağdan,taştan geliyorsun.
Eeee bizde pazar gününe erteleyelim artık. Gaçılın Watergun geliyor.İnşallah hava güzel olur ybr mle gelirim.
saol kardeşim haklısın walla tam çekirdeğinden toz dumandan geliyorum resmenohyeah adlı üyeden alıntı
yok yok arkadaşlarda iyi organize ediyolar biraz sayımız az ama artıcağını düşünüyorum umarım yağmur yağmaz pazar günü
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
şimdi Ankarada Olmak Vardi...bekle Beni Ankara Geliyorum...
BENİM SADIK YARİM KARA TOPRAKTIR
arkadaşlar benim içinde gezin. ben nöbetteyim malesef gelemiyorum. ama akşam uğramaya çalışcam.
M.Kemal ATATÜRK
efe kardesimle aynı okuldan mezunmuş 4 sene aynı şehirde yaşamışız (antakya) ama motosiklet tutkusu bizi burda karşılaştırdı..
efe bu resimlerin orjinallerini alsak daha iyi olur aslında bi ara msn den falan aliim. (Bre cigerim kendine iyi bak)
Bacoman
Arkadaşlar geliyorum dedim, size yalancı çıktım. Bu günden için önemli bir işim çıkınca cumartesi gitmeye karar vermiştim. Hakkınızı helal edin. Bir daha ki sefere inşallah.
haftaya sanırım daha geniş ve bol vakitli bir buluşma olabilir. Ayarlamaya calısacagız herkes uygunsa tabi..
bu da buradan devam etsin...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10125
May the Force be with McLaren Mercedes
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)