Alanya Dim Çayı,Gündoğmuş Uçan Su Şelale
Reklamlar
-
Alanya'dan bir kaç fotoğraf Dim Çayına doğru ilerliyorum ama trafik çok sıkışık,yol yapım çalışması mı var derkeni, ileride kaza olmuş
Bilen kaç kişi çıkacak
Tripotumuz alıp çıkıyorum,kaleninin gece fotoğraflarını çekmeye başlıyorum
Kale inişinde yollar dar,araba çarpmadan apartopar çekiyorum,kasaba denk gelirsek vay halimize
Havuz fotoğraflarını seviyorum,birde renk değiştiriyor,ayrı güzellik katıyor
Dim Çayına geldik,Alanyanın kavurucu sıcağında kurtulup derin bir oh çekmek gibisi olmaz,nemli havadan kurtulup bu serin sulara girmesi süper olur
Barajın ilk çıkışındaki su herzaman daha soğuktur,Ağustos ayında gittim,çaya tramplenden atladım,su soğuktu kıyadan girmek istesem alışabileceğimi zannetmem
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır
Gece çekimlerinin 1 numarası tripot, olmazsa olmazlarından
Gece fotoğraflarını gün geçtikçe seviyorum,bir tane kumanda şart,kendi çapımda uğraşıyorum
Dim Çayındaki benim favori fotoğrafım,çekimler sırasında bir tane iri yarı beyaz yaramaz köpek geliyor,zorla kendini sevdirdi,patisini uzatıyor,sonra kayboldu gitti.
Sapadere Kanyon
Alanya'dan Gazipaşa'ya giderken
Alanya ilçesi, Sapadere köyünde yer alan Karstik oluşumlu kanyondur. Köyede adını veren Sapadere'nin oluşturduğu kanyonun uzunluğu 360 m, yüksekliği 400 m'dir
Tahtadan patika yolları serin havası var
Gidip görmenizi tavsiye ederim
İçeriye yiyecek içecek yasak,birçok millet insanlar geliyor
Bir çok küçük havuzlar var,yüzenlerde var,tertemiz,yılan balığı ve yengeçte var,umarım canlılara zarar vermezler
Şehrin gürültüsünden kurtulup rahatlığa önem verenlere
Minik şelalenin altına katıyorum Canonu
Doğal havuz
Gezmeye devam minik şelalemiz
İlya
Kanyonun sonuna geliyoruz
Bu bakışlar,ablam çok kötü bakıyordu
Temiz insanlar her yerde
İki dağın arası
Geriye dönüş
İçinden geçecem
Gündoğmuş Alara Uçan Su Şelalesine doğru yol alıyorum
Düğüne gidiyoruz,Beden Köyü,düğünde karnımızı doyuruyoruz
Közde çay keyfi
Beden köyünden Dağlara,bir of çeksem karşıki dağlara
Şeker gibi üzümler
Kaderine terk edilmiş jawalar
Jawa Hayabusa
Gündoğmuş Alara Uçan Su Şelalesi giriyorum
Kiralık ağaç evler var
Ve karşınızda şelale yaz olduğundan suyu az
Hamido geliyor ökkeş aaağam HAMİDOOOOOOOOOO
Şubat ayında gitmenizi tavsiye ederim
Şelalenin dar yerlerden geçerken suyun köpürmesi
Eve doğru sürüyorum,bir sonra nereye gezmeye giderim bende bilmiyorum,uzun soluklu gezilerden sonra kısa gezilerde insana iyi geliyor
Reklamlar
-
Güzel resimler paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Bu yaz bende dim Çayı'na girdim su mükemmel
-
MCV adlı üyeden alıntı
Güzel resimler paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim
F54 adlı üyeden alıntı
Bu yaz bende dim Çayı'na girdim su mükemmel
Tatlı su ile deniz suyunun birleştiği yeride bir deneyin
-
vaay alanya 3 sene otelde çalıştım orada gece kale manzarası sahilde bi başka oluyo bide şezlonga uzandın mı ohh )) baba tarafından alanyalıyız zaten )
-
paylaşım için teşekkürler..
-
çok güzel bi gezi maliyet hakkında da bilgi verirmisisniz yakıt gibi
-
Hatta hatta o dereyi besleyen Barajın etrafında tam tur yaptık hayatımda motor kullandığım en bozuk yol dü git git bitmiyor
-
ENİGMA adlı üyeden alıntı
vaay alanya
3 sene otelde çalıştım orada gece kale manzarası sahilde bi başka oluyo bide şezlonga uzandın mı ohh )) baba tarafından alanyalıyız zaten )
sandıkçı adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler..
Teeşekkür ederim
bummerangg adlı üyeden alıntı
çok güzel bi gezi maliyet hakkında da bilgi verirmisisniz yakıt gibi
Yakıt ortalama 2,3-3 lt civar 100 kmde,dim çayındaki işletmede yiyece içecek biraz tuzlu
Bu akşam Alanya'da farklı bir yerlerden gece fotoğraf çekmeye gidecem,Teras,Cikcilli
-
Alanya Cikcilli mahallesi,Helikopter Pisti yakınlarından kale manzaraları,genelde kafa dinlemeye gelenler çok olur,gece saatlerinde arapların giydiği yöresel kıyafetli ak sakallı elide asalı bir ihtiyar görüseniz korkup kaçmayın,bira şiseşi toplar,kimseye zararı yoktur,bir çok turistle fotoğraf çektirir
[
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler