arkadaşlar merhaba...
arkadaşlarlar konuştuk planladık..ilk başlarda muhabbet şileye gazlıyalım felan dı ama sonrada ortaya UÇMAKDEREYE gidelim lafı atılınca haydeeee dedik ozaman sabahına uçmakdereye teker döndürüyoruz neyse lafı fazla uzatmadan videolarla başlıyalım... fotoğraflara bakarken görüşmek üzere
O GÜNÜN FRAGMANI
Geceden kontrollerimi yapıyorum eksik gedik varmıdır diye çünkü güzel bir ün geçireceğiz biliyorum keşke bunuda alsaydım dememek için son kontrollerde tamam
Sabah demiyorum daha halen çünkü gece :D gün doğmadan uyanıyorum saat 04:50 de kalkıp hazırlanıp 5:15 de benzinlikte benzinimi dolduruyorum malum arkadaşlarla MECİDİYEKÖY sapağında buluşacağım 5:45 de onlarda orada olacağını söylemişlerde ordan beylik düzü sapağından son arkadaşımızıda alıp gideceğiz..
bende yoldayken ilk arkadaşım buluşma noktasına gelmiş oda ordan bildiriyor fotoğraf ile Kawasaki z800
beni beklerken fotoğrafı çektikten 5 dk sonra diper mt09 lu arkadaşımız gelmiş ve başlamışlar beni beklemeye
hepimiz sağ sağlim bir araya gelip buluştuk ve kahvaltı yapmak için koyulduk yola ...
beylikdüzünde buluştuktan sonra son arkadaşımız ile silivri'de e5'in bittiği son yerde selimpaşada kahvaltı yapmak için duruyoruz.saat 7:10....yolda gazlamak için enerjilağzım sonuçta
.Burda uykumuzu açıyoruz güzel bir kavaltı yapıyoruz ardından keyif çaylarımızı içtikten sorna yollara koyuluyoruz artık
Yamaha MT09 - HONDA HORNET 600 2011 - KAWASAKİ Z800 - HONDA HORNET 600 2010
Dayanamayıp atıyorum kendimi MT-09 un üzerine gerçekten çok güzel bir motosiklet (tekeri fena )
ilk mola yerimizde duruyoruz :D ilk mola yeri derken kafamıza göreyiz şurda burda değil canımız ne zaman isterse lönk diye duruyoruz
hepimizin suratlar gülüyor çünkü yollar bomboş rüzgar yok e bizde dururmuyuz çok yavaş bi şekilde gittik
tekirdağ girereken ve şarköy girişiydi sanırsam durup bi soluklanıp 2 3 fotoğraf çekip devam ediyoruz yolumuza yollar yeni asfaltlanmış çok eğlenceli
ve şarköy'e giriyoruz hemen biyerlere oturup soğuk birşeyler içiyoruz kendimize gelip ferahlıyoruz
muhabbet sohbet seni nasıl deldim nasıl tekere çektim nasıl uzadım muhabbetlerinden sonra uçmakdere için tekrar marş basıp kalkıyoruz çünkü yol üzerinde çok güzel yerler varmış bi çok kez durmamız gere bilir diye fazla oyalanmayıruz kaçıyoruz şarköy'Den
2-3 kere durup fotoğraf çekip devam ettikten sonra uçmakdereye ulaşıyoruz biraz tırmandıktan sonra bir 8.virajda durup :D şaka şaka
bir viraj dönümünde çay içilen bir yer vardı orda durup bir iki bişeyler içinp soluklanıyoruz.
sonrasında arkadaş hadi çıkarda makinanı bir iki fotoğrafımızı çek deyince ortam şenleniyor :)
fotoğraf faslından sonra kalkıp devam ediyoruz viraj faslına virajlardan sonra e haliyle karnımızda acıkıyor uçmakdere çıkışı durup bi yerlerde köftemizide yedikten sonra ufaktan artık dönüyoruz..
durumlar bu şekilde
ben çok eğlendim ogün mükemmel geçti hepimiz için. çok yakın zamanda aynı ekip ile tekrarını yapıcağız
bunlarda seçmece fotoğraflar..
sen hayırdır
ön tekerde birşey gördüde ona bakıyor idi (MAŞALLAH)