en son istanbuldaki moto festte,kamp yaptım ortam çok kalabalık görünmüyodu ama baya bi çadır vardı,sık bi yerdi,buna rağmen güzeldi,sabah çadırda gözlerinizi açıp ormana baktığınız andaki ferahlığı hiç bi yerde yaşayamassınız
en son istanbuldaki moto festte,kamp yaptım ortam çok kalabalık görünmüyodu ama baya bi çadır vardı,sık bi yerdi,buna rağmen güzeldi,sabah çadırda gözlerinizi açıp ormana baktığınız andaki ferahlığı hiç bi yerde yaşayamassınız
Ormanların içine, dibine kamp kurmuşsunuz, gece tehlikeli olmuyor mu öyle yerler, en çok çekindiğim konu bu kamp olayında, uyurken bi hayvanın gelmesi,,,
Harikasınız.
Şahsen kamp kurmak için o kadar ekipmanı yükle sabitle çöz kur yerleş tekrar topla gene kur
yerleş derken o meşakat keyfi eziyete çevirir gibi geliyorsada bana. Şu fotoları
görüpte size imrenmemek elde değil.
selamlar inzell
cbf 1000 fa yı sattın mı? satılık ilanına facebook ta rastladım da sattıktan sonra ne almayı düşünüyorsun?
hocam en tehlikelisi insan. insandan uzaksak ve hayvanlara karşı tebirliysek, şehirdeki bombalı saldırıya uğrama ihtimaline göre daha güvendeyiz diyebilirim
eskiden bana da eziyet geliyordu, daha doğru ekipmanlar edindikçe bu işler de gayet pratikleşti. çadırın toplanmasının basit oluşundan, motorda bağladığımız yerin hazırda beklemesine kadar güzel bir sistem kurarsak, işler tıkır tıkır hallediliyor.
selamlar potasyum. ilana koydum, ama henüz satılmadı. şu anlık bajaj boxer ile yetinmeyi düşünüyorum
www.motorumla.net
uzun yol işi nasıl olucak boxer ile mi çıkıcaksın uzun yol seyahatine ?
valla eğer durumum olsa direk senin gezi ücretlerini karşılarım abicim ama sözüm olsun eğer sayısal filan çıkarsa motorunun daha iyisini alırım
bendensin
buda benden olsun çok eski ama 2007 olması lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)