Japonya'da 9 Gün, 3000 KM
Reklamlar
-
Merhabalar Arkadaşlar,
Eşimle ben, motorsikleti çok sevdiğimiz için balayımızı motor seyahati şeklinde planladık ve Japonya'da motorsiklet kiralayarak 3000 KM gezdik. Birçok motorsiklet sevdalısı arkadaşımı da heveslendiren bu gezimizdeki tecrübemizi, tüm motorsiklet sevdalılarının yakından takip ettiği bir platformda paylaşmak istedik. Belki bu şekilde, böyle bir seyahat planlayan daha fazla kişiye faydamız olur. Bunun için bir blog oluşturduk. Nasıl motorsiklet kiralanacağı, gerekli evraklar, Japonya'da gezilip görülmesi gereken yerler, konaklama, ücretler, yeme/içme gibi tecrübelerimizi bu blogda paylaşıyor ve güncelliyor olacağız.
Bloga şu adresten ulaşabilirsiniz:
http://japonyada9gun.blogspot.com.tr/
Konuyla alakalı her türlü sorunuzu buradan da cevaplamaya çalışacağım.
İyi seyahatler dilerim...
Reklamlar
-
Blog daha tamamlanmamış sanıyorum. Devamını bekliyoruz. Ayrıca; Bir ömür boyu mutluluklar dilerim
-
Moderatör
Japonya güzel tercih
Eşler aynı kafada olunca hayat tadından yenmiyor işte.. Mutluluklar kazasız sürüşler İyi eğlenceler.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Blog daha tamamlanmamış sanıyorum. Devamını bekliyoruz. Ayrıca; Bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Henüz yeni döndük, bu nedenle hızlıca genel soruların cevaplarını aktarmaya çalıştık. Gezinin detayları ile ilgili güncellemeleri vakit buldukça bloga ekliyor olacağım.
İyi dilekleriniz ve güzel temennileriniz için ayrıca teşekkür ederiz.
-
Uzun süredir,merak ettiğim bir rota. Merakla blogu takip edeceğim.
Selamlar
Heinz
-
Güzel blog, takip edeceğim.
-
Süper merak uyandırıcı ve faydalı bir paylaşım çok teşekkürler.Detaylı anlatım için tebrik ediyorum.Birçok soru işareti yok oldu Devamını bekliyorum
-
Çok imrendim gerçekten. Mutluluklar dilerim
-
Japonyaya gitmeyi düşünmüyordum zaten yazılardan sonra da vazgeçtim
Şaka bir yana , otoban fiyatlarına çok şaşırdım. Yabancı dil ise sanırım devlet politikası. Kendi Lisanımız ile anlaşamıyorsak ,İngilizceyi kullanmamaya özen gösteriyorlar .Yıllar önce Barış Manço da benzer açıklamalar yapmıştı.
BİR öMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM.
-
Çok özendim. Daha çok fotoğraf isteriz mutluluklar.
-
Merakla fotoğrafları bekliyorum hocam.
bir ömür boyu daim olun
-
çok güzel ve yararlı bir paylaşım, teşekkürler...
-
merakla devamı ve fotoları bekliyoruz
-
Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle...
Çok güzel olmuş büyük keyif aldım,sadece aklımdan ybr ile japonyaya gitmeyi düşünüyorum,bana büyük faydası oldu
-
Allah bir yastıkta kocatsın, Mutluluğunuz daim olsun. Fotoğraf çok az
-
tubejh adlı üyeden alıntı
Allah bir yastıkta kocatsın, Mutluluğunuz daim olsun. Fotoğraf çok az
Yolun asıl olarak başladığı 2. gün ve sonrasını eklemeye başladım. Yolculuk notlarıyla birlikte fotoğraflar ve videolar da vakit buldukça ekleniyor. İlginiz ve güzel temennileriniz için çok çok teşekkür ederim.
-
Hep Hayalim Şu Japonya'ya Gitmek :( Resimlerini ve Geziyle İlgili Yazılarını Merakla Bekliyorum.
-
Allah Bir ömür boyu Mutluluklar versin,Geziniz/Balayınız çok çok güzel olmuş.
Bol bol fotğraf ve video bekliyoruz.
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Allah Bir ömür boyu Mutluluklar versin,Geziniz/Balayınız çok çok güzel olmuş.
Bol bol fotğraf ve video bekliyoruz.
Teşekkürler Mehmet Bey... Fotoğraf ve videoları, bir de yolculukta her gün akşam yazdığım seyahat notlarını bloga girmeye devam ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
beyaz_kurt adlı üyeden alıntı
Hep Hayalim Şu Japonya'ya Gitmek :( Resimlerini ve Geziyle İlgili Yazılarını Merakla Bekliyorum.
İnşallah hayallerinizi gerçekleştirmek size de nasip olur. Gitmeyle ilgili her türlü sorunuzu cevaplandırmaya, elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım, bilmenizi isterim.
-
teşekkürler paylaşım için. beraber yaşlanın allah mutlu etsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler