Dikmen Yaylası ve Orman İçi Gezi
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 13:22
geçtiğimiz günlerde iki gezi yaptım
1.si Dikmen Yaylasına Ümit hoca ile akşamüstü çıktık, gün batımında müthiş fotoğraflar çektik.
2.si ise orman içi yollarda tek başıma atraksiyonlu bir gezi yaptım.
Bunlar da fotoğraflar:
Ümit hoca trabzondan geldi ,burdan da memleketine geçti, onu biraz gezdirdim
Akşam üstü çok güzel çıkıyo fotoğraflar, cep telefonu çekimi
Dikmen yaylasındayız, manzaralar dehşet
bu çeşmeleri seviyorum
kolaj çalışması
Ümit hoca beni yakalamış
Bu manzaraya bayıldık, bol bol fotoğraf aldık burdan
Gün batımını yakaladık, burda da bir sürü fotoğraf aldık, burdan zirveye çıkacaz gün batmadan
Ümit hoca çok güzel kareler yakaladı
Dolunayımız da var,daha ne olsun
ümit hocanın motoru aşağıda bıraktık, benim motorla biraz daha yukarı çıktık, ama yol çok kötü, bundan sonrasını yürüyerek çıkacağız
manzaralar şahane
yol çok fena , iyiki motorla devam etmemişiz
zirveye yakın yerdeyiz, burda da ilginçfotoğraflar alıyoruz, daha yukarı çıkmayacağız
dolunayı sürekli çekiyoruz
çam ağaçlarının arasından gün batarken
güneş nerdeyse tam kırmızı ve birazdan da karanlık yüzünü gösterip vazifesini eda etmişolacak
135mm objektif farkı, dolunay ve zoom lu ve kırpılmış hali , bu arada Ümit hocanın makine eskiden benimdi
Buraya kadar Dikmen yaylası gezimizdi.
Bundan sonrası da başka bir gün ormanın derinliklerine tek başıma yaptığım gezi
İlk önce orman içi gezi videomu izleyin.
Bunlar da fotoğraflar
Uzun süren akıllı telefon almama ısrarlarıma artık dayanamadım ve gezilerde kullanmak üzere almış bulundum
bir kaç yer işaretledim, burdan sola dönmem lazım
soldaki yol biraz kötüleşiyo sağa göre , bakalım
manzaralar süper, gölgeli ışıklı yerlerde güzel fotoğraflar çıkıyor
yol üçe ayrıldı
bi bakayım nerden gitmem lazım,soldan gidecekmişim
makro çiçek böcek çekmeye devam
bu da güzel oldu çiçekli KLE
Sanki Amazon ormanları mübarek
yol şahane
bu da fena olmadı,böyle açıları seviyorum
yol iyice bitkileşmeye başladı
bu bitki zehirli olması lazım sakın yemeyin
terden şaftım kaymış, hava çok sıcak
bu arada git git bitmedi, haritaya bakıyorum tekrar, daha bayağı var düze çıkmama
yalnız bir sorun var,burda yol kötüleşiyor gibi
bi inip bakmam lazım
inmeye inerim ama çıkmaya çıkamayabilirim ilerde neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, o yüzden risk almıyorum
bu arada ormandan hareket sesleri gelmeye başladı, ben yusuf yusuf
geridönüyorum bi hışımla, kökledim gazı, bi an önce medeniyete ulaşmam lazım ve çok susadım bu arada,çok su kaybettim terden
dönüşyolunda bu kurumuş ağacı çekmek için duruyorum
beni izlediğiniz için teşekkürler, bi sonraki gezide görüşmek üzere
Reklamlar
-
15 Ağustos 2015, 14:08
Çok güzel bi gezi olmuş,resimlerden bazıları dehşet ötesi :D
-
15 Ağustos 2015, 17:12
Oldukça keyifli, fotoğraflar çok güzel. Teşekkürler
-
15 Ağustos 2015, 22:16
-
15 Ağustos 2015, 22:21
Sana bir adet cup lazım
Tam favorim yerler eline sağlık ,Yusuf Yusuf
-
15 Ağustos 2015, 22:45
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Sana bir adet cup lazım
bazen hafif motor aramıyo değilim
gerçekten tam senlik yerler buralar da
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
-
15 Ağustos 2015, 23:14
Ümit hoca ve sizin elinize ve tekerinize sağlık, benden Ümit hocaya selam söyleyin Trabzon kadırga yaylası dönüşü karşılaştık ve kendisine arka çanta kapağının açık olduğunu söyledim ve devam ettim, sis dağı yaylası sapağında ben Trabzon un yerlisi olmama rağmen bana çay ısmarladı tekrar teşekkür ediyorum. tayini dolayısı ile motoru satabilirim demişti, satmamış ve oralara kadar gelmiş buna sevindim. buda yol ayrımında çektiğim motorlarımız. cbf 150 ve pulsar 200ns.
[IMG][/IMG]
-
16 Ağustos 2015, 14:38
harika bir gezi raporu,keyif verici tüm yazılar gibi sindire sindire okunur bu
-
16 Ağustos 2015, 17:31
kdiner adlı üyeden alıntı
Ümit hoca ve sizin elinize ve tekerinize sağlık, benden Ümit hocaya selam söyleyin Trabzon kadırga yaylası dönüşü karşılaştık ve kendisine arka çanta kapağının açık olduğunu söyledim ve devam ettim, sis dağı yaylası sapağında ben Trabzon un yerlisi olmama rağmen bana çay ısmarladı tekrar teşekkür ediyorum. tayini dolayısı ile motoru satabilirim demişti, satmamış ve oralara kadar gelmiş buna sevindim. buda yol ayrımında çektiğim motorlarımız. cbf 150 ve pulsar 200ns.
sağolun, aleykümselam, ne güzel olmuş karşılaşmanız. evet bayağı gezdi memleketine gidinceye kadar, bi sıkıntı olmadı,
ordan sis dağına da çıksaydınız beraber
savaskayan adlı üyeden alıntı
harika bir gezi raporu,keyif verici tüm yazılar gibi sindire sindire okunur bu
teşekkürler Savaş abi, beğenmenize sevindim, iltifatlarınıza layık olmaya çalışacağım
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
16 Ağustos 2015, 18:26
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Sana bir adet cup lazım
bende cyrptonla orman içinde dolaşıyorum gerçekten güzel oluyor.
-
16 Ağustos 2015, 19:00
Evet debriyaj derdi olmaması ayrı bir güzellik,motorda iyi olunca
Ama ufak olsun
-
16 Ağustos 2015, 19:39
Kendisine söyledim yarın sisdağı yaylası şenliği var ona da gelebilirsiniz diye, ben köye inmek zorundaydım o yaylaya devam etti, yol ayrımına kadar birlikte gittik az kalsın yol ayrımını kaçırıp onun peşinden gidiyordum son anda fark ettim, benmiyim oranın yerlisi omu bilemedim valla.
-
16 Ağustos 2015, 22:22
kdiner adlı üyeden alıntı
Kendisine söyledim yarın sisdağı yaylası şenliği var ona da gelebilirsiniz diye, ben köye inmek zorundaydım o yaylaya devam etti, yol ayrımına kadar birlikte gittik az kalsın yol ayrımını kaçırıp onun peşinden gidiyordum son anda fark ettim, benmiyim oranın yerlisi omu bilemedim valla.
Şalpazarında çalışan oraları daha iyi bilir ben de bilirim oraları
-
16 Ağustos 2015, 22:56
müzik süpermiş
-
Yusuf hocam çok güzel olmuş yazınız ( gezimizin olduğu gibi). Aleykümselam kdiner. Sis Dağı Şenliğine de gittim. Çok güzeldi. Selamlar
-
özlemişim böyle resimleri,helal be yusuf hocam,keşke ya sen eskişehir de ,yada ben sakarya da yaşasaydım, ne gezerdik ama, emin ol bulunduğumuz şehrin altını üstüne getirir ne fotolar çekerdik,cumartesi - pazar sanada tatil banada,neyse geziye dönelim, özellikle gün batımı resimleri 10 numara olmuş,gönlüne , yüreğine, emeğine sağlık,ALLAHA emanet ol,saygılar...
-
Çok güzel resimler ve gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
melekoğlu adlı üyeden alıntı
Yusuf hocam çok güzel olmuş yazınız ( gezimizin olduğu gibi). Aleykümselam kdiner. Sis Dağı Şenliğine de gittim. Çok güzeldi. Selamlar
aleykümselam, evet süper bi geziydi
mesut hoca adlı üyeden alıntı
özlemişim böyle resimleri,helal be yusuf hocam,keşke ya sen eskişehir de ,yada ben sakarya da yaşasaydım, ne gezerdik ama, emin ol bulunduğumuz şehrin altını üstüne getirir ne fotolar çekerdik,cumartesi - pazar sanada tatil banada,neyse geziye dönelim, özellikle gün batımı resimleri 10 numara olmuş,gönlüne , yüreğine, emeğine sağlık,ALLAHA emanet ol,saygılar...
aynen hocam, süper olurdu, kimbilir belki bir gün aynı yerde oluruz, sen de Allah'a emanet ol, saygılar hocam
MCV adlı üyeden alıntı
Çok güzel resimler ve gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)