02 Haziran Eskihisar.. Başkadır muhabbetler..
Reklamlar
-
03 Haziran 2006, 04:27
Reklamlar
-
03 Haziran 2006, 10:22
akşam güzel olmuşuz haftayada sonerin gezisinde güzel olucaz
-
03 Haziran 2006, 10:26
ohhhhhh ohhhhh ohhhh bizi almadan gitmişsiniz sorarım ben size
[COLOR="Blue"][FONT="Times New Roman"][U][I]Ağır Abi[/I][/U][/FONT][/COLOR]
-
03 Haziran 2006, 10:30
yaz artık hava güzel evdesin hep her akşam limandayız ara cenk alsın senide
-
03 Haziran 2006, 10:34
hatunu yıllık izine gönderir göndermez ordayım...bana da yer açın bakim... yok öle bensiz rakı muhabbeti
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
03 Haziran 2006, 10:46
Moderatör
oh akşam akşam malı götürmüşsünüz,ama o kadarcık balık kime yeter abicim eğer tuttuğunuz balık üstten 5. resimdekilerse dişimin kovuğuna sığmaz sölim.ashes gel gel deyip duruyo gelipte bu kadarcık balıkla karşılanacaksam ashes senin o akvaryumdaki balılkları yerim valla he sölemedi deme
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
03 Haziran 2006, 10:50
Wayyy Wayy Wayyy.,
Ne Güzel Eglenmissiniz, Gelcem bi gün Gebzeye yaniniza Ahmet abi, bak olmuyor böyle bizsiz haaaa, Herkese Selamlar.....
-
03 Haziran 2006, 10:58
Arkadaşlar allah muhabbetinizi arttırsın valla.Ya o en son hayvan neden canlı atılıyor bir bilgin varmı? Bende bir gün tekneyle balığa çıkmışdım.Neyse bir balık geldi yassı bir balık.Üstünde kara bir benek vardı.Ağzında da asıl benim tuttuğum istavrit vardı.Balık çıktıktan sonra garip sesler çıkarmaya başladı.Resmen ağlıyordu.Daha sonra dışarı çıktığımızda balığın peygamber balığı olduğunu öğrendik.efet bazen hayvanlar böyle oluyor.hade daha çok muhabbetler.
-
03 Haziran 2006, 11:01
Süper Moderatör (BBRR)
pavurya yenmezmi beee ah cenk ah illa kaynatmaya gerek yok direk mangalın üstüne atarakta pişer ..dediğin gibi canlı tüketilmesi gereken bir yiyecek..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
03 Haziran 2006, 11:19
-
03 Haziran 2006, 11:20
eglence güzel bir fırsatını bulursam yanınızdayım
-
03 Haziran 2006, 11:36
super resımler yaa orda olmayı cok sıterdım balık favorım zaten bıde ızgara olunca offf
-
03 Haziran 2006, 11:51
Super Moderator
walla babalar gene alem yapmışlar rakı balık yanına rokada olsaymış tam süper olurmuş
bu alemin daha iyisini 10 haziranda bekliyoruz ayrıca size güzel bi parti hazırlıyorum yakında açıyorum topiği bizede bekleriz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
03 Haziran 2006, 12:09
valla 10 haziranda ben yine mangalda balık yapıcam
buraya gelmek isteyen bizim limana istediginiz zaman gelin ama gelemden haber verinde mangal yakalım
-
03 Haziran 2006, 14:31
Ulan bu MT üyeleri acaip hızlı hee kaş ile göz arasına Rakı balık sıkıştırmışlar iyi mi? ehi ehi eh yarasın ashes kardeşe... pavurya olayı çetrefilli konu.. tartışmaya açık.. sabaha kadar uzar gider.. o hayvanların günahı ne de canlı canlı atılıyo pişmeye??? cansız olsa olmuyo mu??? falan filan gibi ...
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
03 Haziran 2006, 14:34
ben onu besliyorum yemedim birader biraz daha büyüsünde
-
03 Haziran 2006, 14:35
afiyet şeker olsun
bi gün ben de misafiriniz olucam abi inşallah
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
03 Haziran 2006, 15:50
yine ii eğlenmişsiniz keşke bende yanınızda olabilseydimmm.. ama az kaldı 3 hafta sonra yanınızdayımmmm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
03 Haziran 2006, 16:02
ben hiç bir zaman yanına gelmicem ersen
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
03 Haziran 2006, 16:03
sen buraya beyaz gelinlik le geliceksin hayatım farkında degilsin galiba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler