Çok güzel olmuş
Aksaraylıyım ama bu şekilde gezemedim sanırım ben :/
Motorla bu şekilde gezmek gerçekten çok keyifli
bravo
Çok güzel olmuş
Aksaraylıyım ama bu şekilde gezemedim sanırım ben :/
Motorla bu şekilde gezmek gerçekten çok keyifli
bravo
Güzel bir gezi ve paylaşım, emeğinize , yüreyinize sağlık.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım
Madem bu kadar çok beğenildi sizin için 2 tane video yaptım. İyi seyirler
eminim yazinizi okuyanlar size imrenmistir. ahh keşke bizde cikabilseydik demistir. on numara olmus tesekkürler.
Çok güzel bir gezi olmuş, resimlerinde, görüşlerinde çok güzel, güzel ortamlarda güzel yemeklerde yemişsin, afiyet olsun.
Keyifli bir gezi olmuş, baya detaylı da yazmışsınız elinize sağlık. Ilgaz taraflarında taşlı ve toprak yollarda performans nasıldı (motor ve lastik), insan sanki bu yollara enduro tarzı bir motorla girmek daha mı iyi olur diye düşünmeden edemiyor.
Ilgaz Milli parkındaki patikalarda bir sorun yaşamadım tabi yerler çamur olsaydı kesin kalırdım bir yerde çünkü lastikler uygun değil araziye. Ama motorun ağırlık merkezi aşağıda ve çok alçak bir tarafı yok değecek o yüzden sıkıntı çıkmadı. Sadece iri taşlı yollarda ön taraf çok sallanıyor ön camın bağlı olduğu mekanizma (camı aşağı yukarı alabilmek için olan kısım) çok oynuyor ve ses yapıyor o biraz rahatsız edici.
Motorun torku düşük devirlerden itibaren geldiğinden sadece 2. vitesle istediğiniz hızda takılabiliyorsunuz debryajı da ayarlayarak.
Keyifle inceledim. Bu güzergah hoşuma gitti gezini referans alacağım. Fotoğraflar çok iyi. Paylaşım için teşekkürler
Süper bir gezi olmuş.Ayrıca eline sağlık hiç sıkılmadan hepsini okudum Resimler de çok güzel.
Güzel tur olmuş, nicelerini gerçekleştirmen dileğiyle.
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)