Yine mühteşem fototğraflar ve güzel bir gezi çok imreniyorum abi senin hayatına gerçektende çok güzel..
Yine mühteşem fototğraflar ve güzel bir gezi çok imreniyorum abi senin hayatına gerçektende çok güzel..
Veee yine mükemmel bir BELGESEL..Eline emeğine sağlık, Allah kaza bela vermesin..
Tebrik ederim hocam çok güzel
Sizin her gezi raporunuzda kendime daha çok kızıyorum neden şu değerli totomu kaldırıp bende tek başıma maceralara atılmıyorum diye.
Bize bu mükemmel karelerle belgesel tadında sunduğunuz raporunuz için herkes adına teşekkür ederim. Tekerinize taş değmesin.
Vallahi dokturmussun yine bende bir tur attım ama resim cekmek için vakit ayiramadim corlu-erikli git gel yaptım ucmakdere yolundan manzara harika yol harika zaman az olduğu için duramadim inşallah bidahaki sefere
Harika bir gezi olmuş, çoğu motor severin hayali, resimler ve kısa film tam tadında, tebrikler..
Yorum yazan herkese iyi dilekleri için teşekkürler
-- tubejh sende sağol
-- Djhaylaz Cesaretlik birşey göremiyorum ama siz öyle diyorsanız sizede teşekkürler
--SlimShady1 O motor için o sıcakta o yokuşlar biraz ağır gelmiştir
-- atasun10 Sağolasın ,benim pilanlar anlık oluyor.
Eceabat sırtlarına diye çıktım soluğu Erdekte aldım ,oranın havası bir başka
--ebruuu Eh işte sayılır,gündüzler iyi vakit geçirecek çok şey var ama geceler biraz sıkıcı
Bir gece sıkıntıdan saat 3'e kadar 1995 şırnak askerlik hikayemi anlatıyorum okudum,bitmedi halada okuyorum
--MCV Her gezi paylaşımımda üşenmeden cevap yazıyorsunya sende sağol
Dediğin gibi git geller çok oluyor,çoğu zorlu yolların yokuşların videosu yok,zorla çıkılmış bir tepeden aşağı inmesi ayrı bir dert
--
--savaskayan Teşekkürler savaş abi,biraz ara vereyim diyorum,bu hafta yine karadeniz yaptım kamera olmadan bayağı zevkini çıkarttım
Farkında olmadan bayağı yoruyormuş bu meret
--yusufbaris Adaşım bu neki senin motora dublex ev sığdırırım ben
Teşekkürler
Maslak Keşke herşey tozpembe olsa
Hayat kısa tadına varmak lazım
ahmetunuver Teşekkürler Ahmet abi,yenibir rekor kırdım,kolay bulunabilirlik adına arka dişli olarak innovanın dişlisini kullandım
2 diş ufak ama vites araları uzadı,70-80 km hızlardada motoru bağırmadan yol almakda,1. vites ise hiç değişmedi gibi,tam benim istediğim gibi
Son ölçümümde uzun yolda 1.63 litre düz hesap 1.7 litre 100 km diyorum
atillatopal9 Beğendiğine sevindim,son zamanlarda sende bir durgunluk var
Yokmu yeni motor
The-Rock Nicinle hiç pekişmeyen bir açıklama olmuş ,senin hiç durmaman lazım
Şaka bir yanada motorları işte bunun için alıyoruz,ve bunun için varlar
günelyildiz Nereye koşturuyorsun hacı ne acelen var,sence bunun adı gezimi
westwint Teşekkürler,bende karşıda İstanbulun denize kıyılarını çok merak ediyorum
Haritada bayağı ormanlık görünmekte
uday.31 Bence bu nici birdaha gözden geçirmelisin !
İnanırmısın inek hala orada
Şaka ben ilk sağ yolu kullandım,manastır yolunun zirve kısımları oluyor yanılmıyorsam
Bktımki amaç dışına çıkıyorum,eve dönüyorum çünkü bu sefer sol yolu kullandım
Ama zirveye çıkan yol hala aklımda son vuruşu yapamadım vakit darlığından
ahmetunuver Teşekkürler Ahmet abi,yenibir rekor kırdım,kolay bulunabilirlik adına arka dişli olarak innovanın dişlisini kullandım
2 diş ufak ama vites araları uzadı,70-80 km hızlardada motoru bağırmadan yol almakda,1. vites ise hiç değişmedi gibi,tam benim istediğim gibi
Son ölçümümde uzun yolda 1.63 litre düz hesap 1.7 litre 100 km diyorum
Helal olsun valla beni enaz 100-150 gr solladın..Yusuf senin orijinal ön arka kaç diş? Benim motor 130 cc 7.18 Kw..Ön 15 arka 42 diş ama 6 delikli.. 420 zincir..40 diş arka varmı 6 delikli bulsam ben de takıcam..
Fotoğraflar, gezinin özgünlüğü harika. Teşekkürler
nerdeyse tüm gezilerini okudum. kıskanıyorum seni, hem de çoook. Allah nazar değdirmesin, tekerin düz bassın.
Zincir ayni 420,ön 14 arka 37 dişti şimdi 35 oldu
6 civatanın dizili olduğu daire çapını bilmek lazım ona görede araştırma yapılabilir
Dişlileri sonradan delmek gibi bir işlem yapılamıyor,delmek imkansız hazır bulmak şart
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Sende sağol ,devam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
Kıskanmak için adammı bulamadın atla motora devam
Amin cümlemize
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Forumda hala keşfedemediğim bir insan olmandan utandım abi,
tam bir gezginsin takipteyiz artık
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Maşallah yumruk kadar pistonla ne güzel de geziyosunuz imreniyorum wallahi sizin hikayelerinizi daha bi merakla okuyorum doğa var.kamp var solo gezi ve maxımum samimiyet teşekkürler
Eline emeğine sağlık, devamini bekliyoruz..
abi sana bi transalp fena yakışırdı tam senlik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)