Arkadaşlar merhaba...ne yapsak nereye gitsek diye düşünürken balıkesir erdek e gitmeye karar verdik günü birlik bir gezi oldu biraz yorulduk ama gitmemize deydi..kalsaydık daha tadında olcaktı ama böyleside ayrı bir keyifli oldu iyi seyirler..
Yola iki motosiklet ile çıktık...CBF 1000 ve Hornet 600 İle
Eskihisardan yola çıkıyoruz
yalovada indikten sonra balıkesire 100km kala ilk molamızı veriyoruz hem kahvaltı faslını halledip biraz dinlendikten sonra yola devam ediyoruz...yollar boş ve sakin gemlik virajları her zamanki gibi güzel
ve erdeğe varıyoruz..ilk başta şehre girince biraz afalladık nerde nasıl oturalım diye.önce bi yerde oturup bir soluklanalım dedik
naked motor uzul yolda yorayii
sonra bi plaj bulduk ve oraya girdik..deniz beklediğim gibi değildi biraz canım sıkılmadı değil..sonra uzaktan uzaktan bizi kesen bir amca yanaştı gençler selamunaleykum dedi aleykumselam dedik..denize girmeyemi geldiniz dedi aynan amca dedik bakın altınızda motor var nerden geliyosunuz bilmiyorum ama dedi (istanbul dedik o arada) madem buraya kadar geldiniz dedi şehir merkezine 20km uzakta bi kaç koy var oraya gidin pişman olmassınız dedi(ocaklar) peki dedik inandık amcaya giyindik tekrar tarif ettiği yoldan gitmeye başladık
onca yıldır motosiklet kullanıyorum daha önce hiç böyle bir yoldan geçip böyle bir zevk almamıştım Allah o amcadan rağzı olsun gerçekten en güzel sürüş oldu tamam asfalt kalitesi okadar güzel değildi ama etraftaki manzara ortam tek kelimeyle mükemmeldi..
plaja varıyoruz ve denize girip rahatlayıp azda uyuyup sahilde akşam 5 6 gibi yola koyuluyoruz tekrardan buda plajdan çıkmadan önce çektiğim sonra fotoğraf
dönüş yolu biraz yorucu geçti sebebi gemlikten çıktıktan 20 30km sonra çok şiddetli rüzgar vardı düz yolda yan yan gitmeye başladık epey yoruldum ordan geçerken ben orayı geçer geçmez hemen mola verdik zaten (karpuz tarlalarının ayçiçek tarlalarının olduğu düzlük boş ova olan yerdeydi rüzgar olan yer)
sağ sağlim tekrar yuvamıza döndük
tavsiyem muhakkak ocaklar yolunu kullanın ve ordan geçin