Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Balıkesir/Erdek Gezim

REKLAM ALANI
    EmirhanCoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-10
    Arkadaşlar merhaba...ne yapsak nereye gitsek diye düşünürken balıkesir erdek e gitmeye karar verdik günü birlik bir gezi oldu biraz yorulduk ama gitmemize deydi..kalsaydık daha tadında olcaktı ama böyleside ayrı bir keyifli oldu iyi seyirler..

Yola iki motosiklet ile çıktık...CBF 1000 ve Hornet 600 İle

Eskihisardan yola çıkıyoruz

yalovada indikten sonra balıkesire 100km kala ilk molamızı veriyoruz hem kahvaltı faslını halledip biraz dinlendikten sonra yola devam ediyoruz...yollar boş ve sakin gemlik virajları her zamanki gibi güzel

ve erdeğe varıyoruz..ilk başta şehre girince biraz afalladık nerde nasıl oturalım diye.önce bi yerde oturup bir soluklanalım dedik
    naked motor uzul yolda yorayii

sonra bi plaj bulduk ve oraya girdik..deniz beklediğim gibi değildi biraz canım sıkılmadı değil..sonra uzaktan uzaktan bizi kesen bir amca yanaştı gençler selamunaleykum dedi aleykumselam dedik..denize girmeyemi geldiniz dedi aynan amca dedik bakın altınızda motor var nerden geliyosunuz bilmiyorum ama dedi (istanbul dedik o arada) madem buraya kadar geldiniz dedi şehir merkezine 20km uzakta bi kaç koy var oraya gidin pişman olmassınız dedi(ocaklar) peki dedik inandık amcaya giyindik tekrar tarif ettiği yoldan gitmeye başladık

onca yıldır motosiklet kullanıyorum daha önce hiç böyle bir yoldan geçip böyle bir zevk almamıştım Allah o amcadan rağzı olsun gerçekten en güzel sürüş oldu tamam asfalt kalitesi okadar güzel değildi ama etraftaki manzara ortam tek kelimeyle mükemmeldi..

plaja varıyoruz ve denize girip rahatlayıp azda uyuyup sahilde akşam 5 6 gibi yola koyuluyoruz tekrardan buda plajdan çıkmadan önce çektiğim sonra fotoğraf

dönüş yolu biraz yorucu geçti sebebi gemlikten çıktıktan 20 30km sonra çok şiddetli rüzgar vardı düz yolda yan yan gitmeye başladık epey yoruldum ordan geçerken ben orayı geçer geçmez hemen mola verdik zaten (karpuz tarlalarının ayçiçek tarlalarının olduğu düzlük boş ova olan yerdeydi rüzgar olan yer)

sağ sağlim tekrar yuvamıza döndük

tavsiyem muhakkak ocaklar yolunu kullanın ve ordan geçin
    kdiner, Venüs, ocbedir93 ve 7 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deep_far - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx150 2015 Siyah
    Sol şeridi gereksiz işgal eden arabalar olmasa virajlar daha keyifli olacaktı

Güzel gezi olmuş =)

COMTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR
    tebrikler güzel bir gezi kapıdağ yarımadası çok güzel bir yer bence daha gezilecek çok yeri var geniş bir zamanda ocaklardan sonra narlı ilhanlar ,turanlar ,büyükova ,küçükova plajları ve muhtelif irili ufaklı birsürükoy var.karşınızda paşalimanı,avşa,ekinlik ve mermer ocaklarıyla ünlü marmara adası mevcut...

fortunesv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Winton Too-Ybr 125-Ktm Duke 200
    Erdek efsanedir hocam. Olur da tekrar buralara yolunuz düşerse haber edersiniz görüşürüz. Haftanın 2 günü erdekteyim.

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    güzel gezi olmuş,23-24 temmuzda 2015'te bende oradaydım gittiğiniz yollardan bende gittim,turan köy, doğan köy,ilhan köy narlı ocaklar,erdek ve dağ yolları hepsi ayrı güzellikte idi,saygılar...
    - HAYAT GEZİNCE GÜZEL -

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Şunu bilmenizde yarar var orası Balıkesir'in bir ilçesi olmakla birlikte Balıkesir merkez ile çok alakası ve yakınlığı bulunmamakta. Biz Bandırmalılar (Erdekliler de dahil) adımızın Balıkesir ile birlikte anılmasından pek hoşlanmayız. Gitmiş olduğunuz yer Erdek ve Bandırma'dır. Nasıl ki Bodrum'a Marmaris'e gittiğinizde Muğla'ya gittik demiyorsak aynı şekildedir.
    Balıkesir'in büyükşehir olması ile birlikte (ki çok saçma bir karardır) koskoca Ocaklar belediyesi (yaz nüfusu 7000-8000dir) mahalle olmuştur. İlçelere bağlı tüm yerleşim yerleri ve köyler, beldelerin kaldırılması ile birlikte mahalle olarak adlandırıldı. Buna Edincik'in de dahil olduğunu öğrendiğimde şoke oldum. Edincik'in tarihi belki Bandırma'dan eskidir. Gel gör ki artık Bandırma'ya bağlı bir mahalle olmuştur. Bu durumun ne gibi problemler yarattığını bu yıl anlıyoruz. Ocaklar'da da belediye hizmetleri Erdek'e bırakılmış dolayısıyla hizmet sıfır, o güzelim Ocaklar plajı mahvolmuş denize girilmeyecek kadar pis. Oysa her yaz başında kumsal yosunlardan temizlenirdi. şimdi denizin içinde yosunsuz yer yok gibi. Erdek merkezdeki çay bahçeleri yıkılmış yerine çivi bile çakılmamış. Geliri turizm olan bu bölgeler bu yaz çok kötü durumda.
    Özetle eğer oraya gidip kalmak isteyenler hayal kırıklığı yaşamasın, günübirlik gezi en güzeli olmuş.

MCV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 mcx-Kuba KEE100-RKS Winner200- Hero XPULSE 200
    Paylaşım için teşekkürler.
    https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Erdek memlekete yakın olduğu için çocukluğumdan beri hemen her yaz gittiğim bir yer.
    En son önceki yaz gidip bir kaç gün kaldım.
    Amacım hem deniz keyfi yapmak hem de uygun fiyatlı bulursam bir yazlık almaktı.
    Fakat denizin halini görünce bütün keyfim kaçtı.
    Erdek maalesef artık eski Erdek değil.
    Eskiden de yosun olurdu ama bu kadar poku çıkmamıştı. Ayrıca deniz çok pis.
    Eskiden ağaçların altında gölgelenir ordan cup denize atlardık.
    Ne ağaç kalmış ne yeşil. Her yer beton yığını.
    Yinede çocukluktan kalma duygularla enteresan bir sempatim vardır Erdek'e karşı.

Motosikleti
    Yamaha MT-10
    yorumlarınız için öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar..erdek hakkında birçok şeyi öğrenmiş oldum sayenizde..bende ilk gittiğimde bu şekildeydi duygularım ama taki ocaklar yolunu takip edip ocaklara varana kadardı tamam aman aman bi denizi yok sonuçta marmara denizi ama ocaklardaki koy çok güzeldi ve temizdi yani dibi gözüküyordu diyeyim sizlere...sizler tabiki daha iyi bilirsiniz ama ben ocaklar koyunu bulamamış olsam bende öyle düşüncektim...gittikmi gittik bir daha belki ne zaman gide bilirim belli olmaz

dundanbiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS JUPİTER 125
    Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Comtan'ın da belirttiği üzre gezip görülesi güzel yerlerdir, vallahi özledim bea

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Ya arkadaş motorlardan ziyade biraz manzara çekseydiniz

Motosikleti
    Yamaha MT-10

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)