Merhabalar kaç senedir aklımda olan özellikle hep arabayla gittiğimde ulan bi gün bende bu yollardan motorla süzülüp gideceğim diye hayal kurardım ve bu seneye nasip oldu. Aslında rota çok farklıydı ve iki kişi çıkacaktık yola ama diğer arkadaş yolu pek iplemediği için bende onu iptal ettim ve abim arkadaşlarıyla kamp yaptıklara yere gittim.
İlk olarak sabah saat 9:00 civarında motoru yükleyip hazırlandım
gif upload
biraz hayvan bağlar gibi bağladım çantayı yola çıkmadan bide km'nin fotosunu çekelim iyi olur
resim yülke
bastım marşa besmeleyi çekip çıktım. Yolda acayip rüzgar vardı resmen Dinara kadar dayak yedim. İlk molayı Sandıklı civarında verdim ve yanıma bi araba yanaştı acaba dedim bi an..
resim yükle
Dinar suçıkan'a kadar geldim bi fotoğraf çekinip devam ettim
resİm yÜkleme
Karnımın açıktığını hissettim ve Dazkırı'yı geçmeden gözlemeci gördüm daldım içeri hemen
resim upload
Yemeği yedikten sonra hiç durmadan Denizli'ye geldim ama nasıl geldim bilmiyorum. Yollar erimeye oradan başlamış biraz zorluk çektim..
resim yüke
Hemen bi benzinlik bulup attım kendimi içeri hem cıbırın karnını doğurdum hemde ben dinlenmiş oldum
çoklu resim upload
Tekrar koyuldum yola fazla vakit kaybetmemek için merkeze uğramadan geçtim. Denizli çıkışındaki virajlarda araba karşı şeritten uçup gelmiş çok şükür sürücünün durumu iyi yalnız tam uçarken motorcu bi abimizi silme geçip gitmiş. Durdum yardım ettik falan derken 1 saat oyalandım. O virajlar bittikten sonra resmen felaket bi yol başladı asfalt komple erimiş ve trafik hızlı akıyor birde yokuş çıkıyorsun devamlı resmen piştim kavruldum. Gözlerim deli gibi benzinlik arıyor ve bi tane denk geldi direk daldım indim iki tane 1,5 lt su aldım birisini içtim diğerini kafama döktüm bi yarım saat falan bekledim. Buda arka lastiğin fotosu.
resim upload
Durmadan Muğla'ya kadar geldim yol belli yerlerde tek şerit ve asfalt erimiş durumda öyle bi durumda iken birde arkamdan gelip silme geçmeye çalışan garip insanlarla uğraştım. Ha bu arada daha o yollara gelmeden önce düzlükte radar varmış bende 110 falan sürat vardı uzun farlar yanıyordu ve radara girdim fakat radar arabası bana dehşetül vahşet bi şekilde selektör yaptı el kol hareketi falan derken ne olduğunu anlamamış şekilde uzadım gittim
çoklu resim upload
resim upload servisleri
Muğla ya girdikten sonra hiç durmadan devam etmek istedim vee benim çok hoşuma giden yola geldik SAKAR geçidi on numara sağlam bir yer sanırım zevkine 4 5 kere inip çıktım o yolu tabi yolun görüntüsünü alamadım sadece sağ tarafta fotoğraf çekmek için cep vardı orada durup manzaranın keyfine vardım orada bir kaç kişi ile de tanışma fırsatı buldum..
hızlı resim yükle
hızlı resim yükle
Geçit den indim Marmaris sapağına döndüm ve tekrar virajlar başladı zaten İRC lastikler yanıyor bende değerlendirmek istedim Ama beni en çok üzen bişey vardı oda bi aksiyon kamerası olmaması o güzelim yolları kayıt altına alamadığım için çok üzüldüm
hızlı resim yükle
Çubucak çadır kampına geldim ama oranın yoluda çok kötü olmuş zorlandım biraz.. zaten çadırlar hazırdı hemen eşyaları indirdim Marmarise geri kaçtım. Bu arada çubucakla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum on numara bir yer yeşil mavi yan yana oraya gelen insanlar nezii sakin kişiler kimileri resmen 3+1 ev kurmuşlar deniz çok güzeldi temiz lavabolar falan bakımlıydı yalnız tek bi sıkıntı var duşlardan resmen insanı donduracak derecede soğuk akıyordu ama yapıcak bişeyde yok
Neyse eşyaları bıraktıktan sonra hemen Marmaris'i güzel gören bir yerde durup fotoğrafladım
yükle resim
Tekrar dönüp denize girip çıktıktan sonra hoop uyudum kaldım Ertesi gün arkadaşımı aradım kendisi Bodrum daydı geliyorum ben soğuk bir şeyler hazırla dedim çıktım yola
resim yüke
Bu kareyi çekerken karşı yolda bir şey dikkatimi çekti şöyle biraz daha dikkatli bakınca arabanın teki domuza vurmuş ölüsü daha yolda duruyordu.. Her neyse devam ettikten sonra Bodrum'a geldim güzel yolu vardı hoşuma gitti ve tabi manzarası da güzeldi
yükle resim
Hemen biraz ileride Bodrum tabelası vardı durdum bir de onu çektim (nasıl olsa vakit boldu )
bmp resim yükle
İki Afyonlu bulduk yine birbirimizi
ücretsiz resim barındırma
Dönüşte telefonun şarjı sıkıntı olduğu için fazla fotoğraf alamadım. Tekrar Marmaris'e gelip biraz deniz den sonra merkeze indim gezdim fark ettim ki akşam saatlerinde motorla gitmek sıkıntı Ertesi gün yolculuk vakti. Sabah 9 gibi motoru ayarladım bastım marşa istikamet Fethiye
resim yüke
Marmaris'den çıkarken km'nin fotosunu aldım tekrar
jpg upload
Aslanı doğurdum ve devam durmak yok
çoklu resim yükle
hızlı resim yükle
Devamını yarın yükleyeceğim saat baya geç oldu sabah iş var yoksa bugün bunu bitirirdim Anlayışınız için teşekkür ederim