valla kardeşim nasıl güzel gezmişsin. kendim gezmiş kadar oldum. emeğine sağlık. seneye bir daha güzel ve uzun gezebilmen dileğiyle.
not : kaputaş ın oralara dikkat et. asfalt sakız gibi olur oralarda. hiç sektirmez
harika bır gezı olmus kazasız belasız bır sürüş olmasıda ayrıyeten guzel olmus resimlerde cok güzel cıkmıs ellerıne saglık gitmiş kadar olduk saayende
sakar geçidi gördüğüm en zevkli ve uzun süren viraj yolu, gece yaptığıma pişman oldum ama gündüzken şu manzarayı kaçırmak istemezdim.
güzel rota darısı başımızaa
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Çok keyifli bir gezi olmuş. Bu arada tahtalıdaki teleferiğe binmemekle çok şey kaçırmışsın, gerçekten harika bir adrenalin oluyor avrupanın en yüksek teleferiklerinden sonuçta Gezilerinin devamını bekliyoruz.
Gündüz gitmenizi şiddetle tavsiye ederim manzara fevkalade yol fevkalade abartısız 5 kere inip çıktım o yolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------
Teşşekkür ederim tahtalı teleferik aslında kendi kendime bahane türettim uzun sürüyor diye ama korkutdu biraz çok yüksek geldi bana
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
MOTORSİKLET ..yeni başlıyacak insanları soğutmayın...allah aşkına şu saçma KARAYOLLARI YELEGİNİ GİYMEYİN İNANIN ARABA KULANAN DIŞARDAKİ İNSALAR SİZE BİRTARAFI İLE GÜLÜYOR.....
GÖRÜNMEK AYAGI ...G AYAGIDIR...SİZ İSTERSENİZ FOSFORO BULANIN ....BU RASI TÜRKİYE ..ÖUKZ SURUCU ÖKÜZ DÜR...
allah akıl fikir versin
"ha bu arada yolda çok güzel bi manzara gördüm gerçekten çok güzeldi ama neresi olduğunu bilmiyorum" dediğin yer Fethiye Göcek arasında bulunan Katrancı Koyu. Kamp alanıdır aynı zamanda. Bu arada HELLAS adlı kullanıcının ne dediğini anlayan birisi varsa bana da anlatsın.
Gülünç olmayı ölmeye tercih ederim. Ayrıca insanların çeşitli ihtiyaçlarından dolayı giydiği kıyafetler neden gülünç olsun ki. Ben de yıllardır araba kullanıyorum, aksine öyle giyinenleri hep takdir ettim. Gülen birisini de görmedim.
Vstromlara biniyor muhtemelen her tarafından lambalar ledler çıkıyordur yelek iyidir bakma sen ona zaten ipleyen yok he de geç
Akyaka Orman Kampı var çadırın var ise mutlaka uğra aşağıda deniz manzarası kampın içi süper. Fiyatları da uygun sayılır.
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)