Bismillah dedim başladım ufaktan..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güzel gezi de fotoğrafların devamı olsa daha iyi olur
-
Takınsam kanat manat kuş muş olsam seğirtsem
Bomboş vatana inat matana doğru gitsem... NFK...
-
Değerli öğretmenim çok güzel bir gezi planlayıp hayata geçirmişsiniz,İnşallah daha uzun gezilerde sizleri görmek isteriz.
Allah kaza bela vermesin.
-
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Değerli öğretmenim çok güzel bir gezi planlayıp hayata geçirmişsiniz,İnşallah daha uzun gezilerde sizleri görmek isteriz.
Allah kaza bela vermesin.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Malum imkan ve zaman meselesi. Zamanımız var yaz tatillerinde ama imkanlar henüz kısıtlı. İnşallah zamanla daha uzun geziler planlıyorum. Rabbim sizlere de kaza bela vermesin...
-
Dostum tekerine sağlık. Ben keyif alarak okudum. Anlatım ve fotolarla gayet başarılı. Tekerin düz bassin.
-
güzel anlarım ve bir o kadar güzel fotolar mevcut.. aklıma takılan çay demlenirken tavada yapılan yemek oldu....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
tam bir doğa gezisi olmuş sivas güzel bir yere benziyor ,birgün bende sivasa gidip gezeceğim oraları,harman zamanı iyi fotolar yakalamışsın,demliklerde çok hoş çıkmışlar,paylaşım için teşekkürler,saygılar...
-
Güzel bir gezi olmuş hemşerim.Resimlerde anlatımda çok güzel.Allah devamını getirsin.
Çeltek barajına çıkmamışsın sanırım.Orasıda güzel bir mekan.Aklında olsun.
Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
22 Temmuz 2015, 09:28
Çabuk, ekonomi gelmeden
-
22 Temmuz 2015, 11:01
tebrikler... Çok güzel gezi...
-
22 Temmuz 2015, 11:53
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------
BerKToprak adlı üyeden alıntı
Dostum tekerine sağlık. Ben keyif alarak okudum. Anlatım ve fotolarla gayet başarılı. Tekerin düz bassin.
Teşekkürler çok sağol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
güzel anlarım ve bir o kadar güzel fotolar mevcut.. aklıma takılan çay demlenirken tavada yapılan yemek oldu....
Teşekkür ederim.Çay içildi yemek yendi akibetini merak ediyorsan
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
tam bir doğa gezisi olmuş sivas güzel bir yere benziyor ,birgün bende sivasa gidip gezeceğim oraları,harman zamanı iyi fotolar yakalamışsın,demliklerde çok hoş çıkmışlar,paylaşım için teşekkürler,saygılar...
Sayın hocam çok teşekkür ederim . Tüm gezi yazılarınızı okudum. Sizin gezileriniz kadar olmasa da bir yerden başlamak lazım dedim. Saygılar bizden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------
MCV adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş hemşerim.Resimlerde anlatımda çok güzel.Allah devamını getirsin.
Çeltek barajına çıkmamışsın sanırım.Orasıda güzel bir mekan.Aklında olsun.
Abi teşekkür ederim. Senin geziler kadar olmasa da... Barajı bilmiyordum. İnşallah beraber de gezeriz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
sezerh adlı üyeden alıntı
Çabuk, ekonomi gelmeden
valla bişey anlamadım kusura bakma
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------
arican adlı üyeden alıntı
tebrikler... Çok güzel gezi...
Teşekkür ederim.
-
22 Temmuz 2015, 18:42
Çokgüzel bir gezi olmuş hocam,tekeriniz düz bassın nicelerini yaparsınız inşaallah.
-
22 Temmuz 2015, 19:11
-
22 Temmuz 2015, 21:38
ERA1975 adlı üyeden alıntı
Çokgüzel bir gezi olmuş hocam,tekeriniz düz bassın nicelerini yaparsınız inşaallah.
Çok teşekkür ederim sağolun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
Djhaylaz adlı üyeden alıntı
Ben teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)