Gerçekten çok güzel bir organizasyondu emeği geçenlerin ellerine sağlık katılan tüm dostlara bende şahsım adıma teşekkür ediyorum.
Bu resim de gecenin son resmiydi
Resimdeki değerli insanlarla tanışmak konuşmak ve en önemlisi artık onlarında dostlarımız olduğunu bilmek kadar güzel bir şey yok.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
davetimize tesrif eden tum arkadaslara gonulden tesekurler ilki gibi 2ciside cok guzel gecti.. gelen arkadaslarda cok memnun kalmis cok memnun oldum.. bir cok resim cektim.. arkadasin telofonundan yukledigi zaman baya bir resim olacak insallah elimizden geldigince yardimci olmaya calistik...sahsim ve arkadaslarimin adina cokca tesekkurler tekeriniz duz bassin. baska gezilerde bulusmak dilegiyle..
(biyikli arkadas sen evde hala cekirdek citle gelme sen)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
hocam sizlerle finali yaptik.. cok zevkli super bir muhabbet dondu sizlerede ayrica tesekkurlerimizi sunariz iz biraktiniz sagolun..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
çok güzel bir etkinlik oldu inşallah devamlı ve daha güzel etkinliklerde görüşmek üzere herkese teşekkürler
Videolar iyi oldu teşekkürler.
İkincisini düzenlediğimiz etkinliğe katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Geleneksel hale getirip her sene tekrarlamayı düşünüyoruz ( İyi komisyon veriyolar da )
Benim telefonla Mevlüt başkan (Mezit) resimleri çektiği için tüm resimler bende, henüz yükleyemedim. (Evde para sayma makinem olmadığından aldığım komisyonu saymayı anca bitirdiğimden)
İyisiyle, kötüsüyle, gelen herkes birbiriyle kaynaşıp memnun ayrılmıştır umarım. İftar geç saatlerde ve zaman kısıtlı olduğundan fazla bir arada kalamasak da, (Sonradan katılan Mehmet abi ve arkadaşı hariç ) yeni etkinliklerle yeniden birlikte olmak dileğiyle.
Hepinize teşekkürler.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Biyikli degilim ki ben..
O yuzden hic alinmadim...
Bayramda el opmeye beklerim,harclik vericem.
Güzel bir organizasyon olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
güzel ve bi o kadarda keyifli bi buluşma oldu katılım gösteren yüreği bizle olan herkese teşekkürler
hepinizin Kadir Gecesi Mübarek olsun arkadaşlar
bayramdan sonrası için şile ağva taraflarında 2 günlük felan kamp yapmayı düşünüyoruz bunun için fikir alışverişinde bulunabiliriz
Emeği geçen dostlara teşekkürler!Güzel bir gündü.Güzel insanlarla tanıştık.Tekrar görüşmek üzere...
ben arife günü bayramın birinci ve ikinci günü saros körfezi/edirne gökçetepe tabiat parkına gidiyorum.
gelmek isteyen varsa eşiyle veya kız arkadaşı ile birlikte beklerim
Arkadaslar,kimse kusura bakmasinda....
Kimsenin ilgilenmedigi,iplemedigi,memnun olmadigi bir gezi olmus sanirim..,
Foto yok,resim yok,hit yok...
Ulem ben gidemedigim halde hergun kac kere girip bakiyorum..
Halbuki ne organize edenler,nede katildigini beyan edenler gelip iki satir yazmiyor...
Eger orada da muhabbet bu haldeyse iyiki gelememisim diyorum kendi adima....
Ottan boktan konular sayfalar dolusu yorumlar alirken,bu organizasyonun 2 gunde ayni adamlari tek sayarsaniz 10-15 kisi gordugune sahit olmak inanin beni deli ediyor...
Kimne derse desin bu konu basarili olamadi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)