2. Motosiklet.net Yalova Çınarcık İftar Yemeği Duygu/Düşünce/Resim Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2. Motosiklet.net Yalova Çınarcık İftar Yemeği Duygu/Düşünce/Resim paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Organizasyona uzaktan,yakından katılan tüm dostlara katılımları için teşekkürler. Gerçekten hoş ve keyif verici bir geceydi.
Hatamız,kusurumuz olduysa affola. İnşallah nice güzel organizasyonlarda buluşmak ümidi ile...
Reklamlar
-
bir yalovalı olarak çok isterdim katılmayı ama maalesef gelemedim, seneye inşaallah oradayım
-
-
videoları yarın düzenleyip atacağım herkesin eline koluna ayağına sağlık muhteşem bir organizasyondu. Emeği geçenlere katılanlara herkese teşekkür ederim...
-
-
çok şükür Sakarya ekibi evine sağ salim vardı organizasyonda emeği geçen herkese şahsım ve ekibim adına teşekkür ederim, özellikle beni arayan sitedeki takma adını bilmediğim berkay abime ( kusura bakma abi :D ), orada bizi karşılayan abilerime çok teşekkür ederim, ekip olarak çok memnun kaldık, inşallah başka organizasyonlarda da görüşmek dileğiyle..
-
-
bu arada fotoğraf çekmedik fazla ama yol boyu video kaydı aldık, onları da en kısa sürede düzenleyip paylaşırım
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:35 ----------
Videolar azmış maalesef bundan sonra önde sürdüğümüz için yol videosu olmamış. Tekrardan herkesin eline koluna yüreğine sağlık...
-
12 Temmuz 2015, 06:08
Bu kadar mı resim var dı
-
12 Temmuz 2015, 09:20
ebruuu adlı üyeden alıntı
Bu kadar mı resim var dı
akşama doğru toplanır resimler
-
12 Temmuz 2015, 09:56
-
12 Temmuz 2015, 12:13
-
12 Temmuz 2015, 12:37
herkes çok sıcak kanlı çok güzel ve çok eğlenceliydi. samimiyet çok fazlaydı. harika etkinlikti. hazırlayan herkese çok teşekkürler
bu arada ben en çok ezio41 ile tanışmama sevindim. kendisi direk tanıdı beni zaten. onla dostluğumuzun daim olacağına inanıyorum
-
12 Temmuz 2015, 13:17
-
12 Temmuz 2015, 13:29
Kocaeli İl Temsilcisi
Etkinlik için herkese teşekkür ederim . Çok güzel bir organizasyon oldu . Herkesle muhabbet edemesekte hepinizin ayağına , motoruna sağlık . Seneye tekrar görüşelim .
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
herkes çok sıcak kanlı çok güzel ve çok eğlenceliydi. samimiyet çok fazlaydı. harika etkinlikti. hazırlayan herkese çok teşekkürler
bu arada ben en çok ezio41 ile tanışmama sevindim. kendisi direk tanıdı beni zaten. onla dostluğumuzun daim olacağına inanıyorum
Seni görüpte tanımamak mümkün mü kardeşim . İnşaallah ilerleyen zamanlarda daha çok bir araya gelip muhabbettimiz daim olur kardeşim .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
12 Temmuz 2015, 13:34
Bende Herkeze Teşekkür Ederim Güzel Bir Gündü
-
12 Temmuz 2015, 13:36
Ben bunu nasil kacirmisim, artik bidahaki sefere
-
12 Temmuz 2015, 14:00
-
12 Temmuz 2015, 14:06
Gurubu arkadanda takip etsem bnm için keyifliydi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)