Samet abi, organizasyonu ben, Uğur ve Mezit yapıyoruz, bu sene ikincisini düzenledik. Sağolsun bir çok arkadaşımızda geldi muhabbet etti yedi içti.
Resim resim diye tutturulacak pek resmimiz yok, evet telefonumda 100'e yakın resim var ama, aynı motorlar aynı insanlar aynı mekan, toplasan 6 değişik poz çıkar. Keşke gelseydin de, çektiğin resimleri sen paylaşmasaydın
Herkese iyi bayramlar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
İnanin çok istedim...ama hayat bazı seylere ixin vermeyebiliyor..
İki seyi bilmenizi istetim..
1: sizleri cok sevdigimi,deger verdigimi,beraberken cokguzel vakit gecirdigimi,her firsatta beraber bir araya gelebilmeyi istedigimi..........
2: Ömrüm boyunca Mezite taktirma firsati buldugum her anı degerlendirecegimi....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Sende mi bürütüs...
Ülem valla alakası yok,mezit sokuyo bunlari akliniza di mi?
tek kalorilik samete bak sen evde kedi disarda aslan.
Ahaaaaa kendi agziyla didi...
Kendisi gibi 3-5 bin kalorilik ( kalori x tanjantinkaresi + kotenjan \ pi r kare x ozgul agirlik + hacim formulune gore ) ben kendisi gibi 150 kilo degil 75 kilo 1.80 cm ucgen vucutlu atletik yapili kazak bir erkegim..
İspatlanmis oldu yehhuuuu!!!!
yurek meselesi bu isler.. bilimsel aciklamalara gerek yok bknz: ebru
Tamam 80 olsun?
Dedigin arkadasi tanimiyorum ama ....
Ulem yoksa sen bana habire yazdirip konunun hitini mi yukseltiyorsun....
Kullaniyormusun beni.
Sana karsi buyuk bir sevgim vardi..
Simdi yeniden dusunuyorum da......
Eksilmiyor ülem,artiyor iste....
geri geri muhabbeti iyiymiş yaa :D
selam millet videoyu yeni yükleyebildim çünkü editlemeyi yeni öğrendim çatpat (timfix abey sağolsun)sesi kısıp müzik koyamadımdoğal oldu biraz ama onuda öğrenicemhatalarım için kusura bakmayın sesi kısıp izleyebilirsiniz inşallah önümüzdeki ramazan'da çınarcık'da görüşmek üzere
@metink teşekkürederim niye yapamadım anlamadım daha önce yapmıştım halbuki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)