yeni motorunuz hayırlı ve uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.
yeni motorunuz hayırlı ve uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın.
teşekkürler batuhan,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------
teşekkürler güney yıldızı,eskişehirden selam olsun,
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------
evet ama bellide olmaz,dediğiniz gibi 600 lük bir makina hayal bile edemiyorum şu sıralar,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:27 ----------
teşekkürler hemşerim sağ olasın,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:32 ----------
teşekkürler kardeş,sonunda benimde oldu bir inazumam,sana bazı şeyleri sormam gerekiyor motor hakkında,bayramdan sonra yazısırız,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
mesut hocam Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
teşekkürler dostum ilk fırsatta uzun yol yapacağım inşallah,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:25 ----------
teşekkürler dostum,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:48 ----------
teşekkür ederim,sağ ol kardeşim.
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
.........................
Yeni motorunuz hayırlı olsun , güle güle kullanın.
teşekkürler mehmet kardeşim,uzun zamandır inceliyordum bu motoru,nihayet ALLAH nasip etti,zamanla bende göreceğim bu motor nasıl bir makinaymış,öğrendikçe sizlerlede paylaşırım,eskişehirden selamlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
bir ara senin gezilere çok baktım pulsar almayı bile düşündüm,ama ebat olarak inazuma daha kaslı ve heybetli duruyordu,bende 180 boy var,birde eşim ve ben seyahat etmeyi düşünüyorum, onun için inazuma aldım, dediğiniz gibi inşallah güzel günlerde kullanırım,saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:08 ----------
teşekkürler ,saygılar...
- HAYAT GEZİNCE GÜZEL -
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)