Sakarya'dan Bolu'ya Günübirlik Gezimiz
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra güzel bir gezi yapmak nasip oldu. Ramazanın verdiği boşlukla beraber ne yapalım ne edelim diye düşünürken uzun zamandır Bolu'ya motosikletle gitme planım vardı, geçtiğimiz pazar gününe nasipmiş, havalar da düzelmeye başlayınca bu fırsatı değerlendirelim dedik. Sakarya'dan 2 bajaj pulsar, 1 ybr 125 ile sabahın erken saatlerinde düştük yollara. Hem gezip görmek, hem eğlenmek, hem de vakit geçirmek için sakin bir gezi yaptık, hızımız olsun, kullanımımız olsun hepsi çok güzeldi, görerek, eğlenerek gezdik.
Uzun bir süre part part gopro ile çekim yaptım, tüm gün çekim yapacak şarjım ve hafıza kartım olmadığı için kısa kısa çekimler yaptım, aynı zamanda fotoğraf ta çektik elimizden geldiğince. Videoları düzenledikten sonra youtube'ye atarım, eğer merak eden olursa, aynı zamanda diğer videolarımı izlemek isteyen olursa youtube adresim: https://www.youtube.com/user/54by1302
Sabah 8:30da Sakarya'dan hareket ettik, ilk hedefimiz abant gölüydü saat 12.20de abant gölüne ulaştık, tabi yolda belki 3-4 kez durup hem mola verdik, hem beğendiğimiz yerlerde fotoğraflar çektik. Abanatı bir 360 yaptık görmek için, daha sonra oturup dinlenmek istedik fakat günlük güneşlik hava yerini bulutlara ve sise bıraktı, biraz da rüzgar çıkınca yağmur yağabilir diye hemen kalkıp Bolu merkeze doğru yola çıktık, 14.30da bolu merkeze vardık, kısa bir tur yaptık baktık bize göre birşey yok dedik aksiyonsuz bu işler olmaz Yedigöller'e gidelim, gelmişken gezmek lazım dedik ve düştük yola.
Yedigöller hakkında gitmeden önce gidenlere sormuştum nasıl nedir diye ama kendimiz görmeyince olmuyormuş :D toprak dediler bozuk dediler biz umursamadık. Abi orası nasıl bir yol gözünü seveyim ya :D toprak ve mıcır karışımı yol, artı çukurlarla dolu, üzerine bir de sis eklendi yol yolluktan çıktı zaten, saatteki hızımı 20-40km/hıza düştü, koltuk zaten sert, oldu taş, alttan vura vura bi hal oldu :D 40km yolu tam 2 saatte gittik. 17.15te yedigöllere vardık çok şükür ama o yollar bizi bitirdi, sis var biraz çiğ yağıyo zemin de bozuk toz toprak çiğle birleşince bildiğin çamur oluyo, kaskın camı devredışı kaldı zaten :D yüzümüz gözümüz çamur toz oldu.
Yedigöller gerçekten dedikleri kadar güzel bir yer, fakat ramazan olduğundan vakit sorunumuz vardı, biraz dolaşıp mecburen geri dönmek zorunda kaldık, çünkü dönüş yolu sıkıntılı, allah'tan dönerken 1.30saat sürdü sat 19:30da merkeze döndük tekrar, iftarımızı merkezde biryerde açıp tekrar Sakarya'mıza geri yola düştük.
Yola çıkarken depoyu fullemiştim, akşam dönerken tekrar fulledim 38tl yakıt aldı, yaptığım km 260, toplamda yaptığım km 370km, yani o günlük yakıtım yaklaşık 55-60tl, ilk kez bu kadar az yaktım gerçekten iyiydi, arkadaşım da benden 5tl fazla yakmış nasıl iş çözemedik :D
Fotoğrafları ekliyorum aralarına yazı yazmak zor hepsini burda yazdım o yüzden,aynı zamanda fotoğraflar zaman akış sırasına göredir. video yakında youtubede olur. Buraya kadar zahmet edip okuduysanız gerçekten teşekkürler, sıkmadan sizlerle geziyi güzelcene paylaşmak istedim. İnşallah tekrar böyle gezi yapmak nasip olur çünkü çok iyi geldi teşekkür ederim..
TEŞEKKÜR EDERİM..
Reklamlar
-
Güzel bir gezi olmuş tekeriniz düz bassin
-
tebrıkler emegınıze saglık
-
-
Güzel yerler. Nicelerine ulaşmanızı dilerim
-
Teşekkürler, beğenmenize sevindim
-
Güzel bi gezi olmuş,özellikle sis li resimler çok güzel.
"En iyi motorcu, kimseye bişey kanıtlama ihtiyacı duymayan motorcudur."
-
teşekkür ederim, aslında çok güzel fotoğraflık yerler vardı da , fotoğraf makinasını çıkar koy, dur kalk biraz zahmetli oldu o yüzden fazla fotoğraf çekemedik..
-
fotolar çok guzel ama yazı için durumumuz yoktu okuyamadık kardeş :(
-
09 Temmuz 2015, 22:33
Cok begendim gezinizi tekeriniz duz bassin
-
09 Temmuz 2015, 22:48
Her fotoğrafta motosiklet var . Güzel gezi. Gezmiş kadar oldum. Teşekkürler
-
10 Temmuz 2015, 00:19
Hani sizin "SAKARYA MOTOSİKLETÇİLER SPOR KLÜBÜ" armalarınız?
-
10 Temmuz 2015, 03:08
güzel bir yerden yakaladınız artık birdahaki sefere
-
11 Temmuz 2015, 02:51
Yazmayı unutmuşum:
Fotoğraflarınız çok güzel.
-
11 Temmuz 2015, 03:09
resimler harika olmuş,memlekette ne yerler var yahu,güzel bir doğa gezisi olmuş teşekkürler arkadaşlar,saygılar...
-
11 Temmuz 2015, 08:02
sereye adlı üyeden alıntı
Hani sizin "SAKARYA MOTOSİKLETÇİLER SPOR KLÜBÜ" armalarınız?
by1302 adlı üyeden alıntı
güzel bir yerden yakaladınız
artık birdahaki sefere
Bi daha olmasın
-
11 Temmuz 2015, 14:39
teşekkür ederim elimden geldiğince fotoğraf konusunda titiz davranmaya çalıştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
mesut hoca adlı üyeden alıntı
resimler harika olmuş,memlekette ne yerler var yahu,güzel bir doğa gezisi olmuş teşekkürler arkadaşlar,saygılar...
gerçekten de öyle, inanılmaz yerler var insan görünce şaşırıyor. taşımız toprağımız gerçekten de altın gibi..
-
12 Temmuz 2015, 15:51
Süper olmuş gezi.Fotoğraflar için teşelkürler
-
13 Temmuz 2015, 09:59
Güzel gezmişsiniz.Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)