BANDIRMA AKÇAY GEZİSİ 28/06/2015
Reklamlar
-
30 yaşından sonra motor meraklısı oldum yaklaşık 15 senedir bisiklete bile binmemiştim. şubat ayında ehliyet ve 150 cc bi motor sahibi olduktan sonra kısa geziler ve şehir içi kullanarak yaklaşık 2000 km yaptım azda olsa tecrube sahibi olduğumu düşünürek ilk uzun yol tecrubesini yaşamak için karar verdım. ( uzun yol dedıysemde git gel 400 km ))
bandırmadan çıkış yaptığımız gezimizde gönen balya ivrindi havran edremit akçay gidiş rotamızdı yollar balya dan sonra çok bozuktu biraz gidiş suremizi uzattı. ancak donuşu direk balıkesirden yaptığımızdan daha rahat ve keyifli geçti.
forumu uzun suredir takip ediyorum ilk paylaşimi bu şekilde yapmak kısmet oldu. kısada bir video hazırladım sizinle paylaşmak istedim.
https://www.youtube.com/watch?v=BktiUtTC3ps
Reklamlar
-
-
tesekkurler bidahaki sefere inşlh o rotayı kullanırz. gidiş rotasından çok memnun değıldık zaten bizde sakin suruş gerekli şuan az tecrube ve motosiklet kapasitesi ancak buna yetiyor. )
-
Sakin sürüşten kastettiğim şey, sünepe gibi gitmek değil, yanlış anlaşılma olmasın.
Ben de 30'umdan sonra motosiklete merak sardım.
Tecrübem de artsa, motorum da bassa, uzun yola çıktığımda, 90-100 kilometre hız ile tatlı tatlı gidiyorum.
Acelem yok, bir yere yetişmiyorum, keyif yapıyorum
Dediğim rotayı, 1 Mayıs tatilinde yapmıştım. Feribotla İstanbul'dan bandırma'ya geçip bahsettiğim yolu takip etmiştim, çok güzel bir yoldu.
-
-
-
ilker a. adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş
Çok seviyorum böyle sakin sakin süren insanları
Keşke Gönen'den sonra Yenice - Namazgah - Kaz Dağları - Edremit rotasını kullansaydınız, daha keyifli bir yoldur
ilker kardeşime katılıyorum bende 3 hafta önce ayvalığa gittim bandırmadan. sizin kullandığınız yoldan gidecektim ama çok iyi birine denk geldim sağolsun orhanlar köyünde çayını içtim. diyeceğim ise gönenden sonra balyaya varmadan orhanlar köyünden döndüm ordan sonra kaz dağlarından mesire alanlarından geçtim. ve inanın normalde 2-3 saatte ulaşabilirdim tadını çıkarmak için 4.5 saate gittim.
bir daha bandırma hattından körfeze giderseniz ve yoldaş ararsanız bende eşlik etmek isterim tabi denk gelebilirsek..
-
yorumlar için tesekkurler.
mustafa arkadaşım bandırmada ikmamet edioyosan planlar yaparız bi gezi inşlahh hem yolları biliyormussun, kaçırmışım güzel alanları
ilker arkadaşın dediği gibi sakin sürüş yolları bunlar
-
Güzel gezi olmuş, çocukluğum bandırna da geçti, erdek,ocaklar,tatlısu, kapıdağ özlediğim yerler, kısmet olursa inşallah ileride motorum ile dolaşacağım oraları.
-
02 Temmuz 2015, 13:27
çok memnun oldum Bandırmada yeni Veteriner Kliniği açtık. Dorukoba villalarının orada
Bir Veteriner Hekim arkadaşım daha var onunda YBR si var onunlada arasıra turluyoruz
bence bi grup kurarız rahat rahat ve günübirlik kapıdağ turu yaparız
-
02 Temmuz 2015, 21:07
hocam muzik yerine motorun sesi gelse daha güzeldi elinize sağlık.
-
02 Temmuz 2015, 23:47
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)