Benim kampım gelmiş anladım :( cok güzel olmuş allah tekrarını nasip etsin
Benim kampım gelmiş anladım :( cok güzel olmuş allah tekrarını nasip etsin
Harika bir sunum Harika bir gezi fotograflar ve videolar ortamin huzurunu dostluklarin sicakligini cok net acikliyor umarim bu dostlugunuz hic kopmaz sevgiyle kalin
helal olsun hepinize inşallah daha nice geziler yaparsınız.....
Fotoğraflarla bu kadar güzel anlatım olamazdı. Sanki video seyretmiş gibi güzel dizilmiş fotoğraflar ve güzel açıklamalar.
Sıtkı Bey; anlatımınız ayrı güzel, kamp ortamınız ayrı güzel. Her gezi ve kamp konunuzu ilgiyle okuyorum. Umarım bir gün sizlere eşlik etmek bana da nasip olur.
Kazasız belasız daha nice güzel konularınızı okuyabilmek üzere...
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
trt de korsan koyunu anlatan bir belgesele denk geldim yalnız orada daha geniş bir kumsal vardı komşu koylar gerçekten harikaydı aklıma gelmişken tekrardan okudum ve hortlatıyorum böyle güzel gezi ve kamp etkinliği altta kalmasın , bu arada 7-8 resim görüntülenemiyor linkler uçmuş galiba abi bilgin olsun
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Korsan Koyu gerçekten güzel Biyeybaraküs.
Evet, bazı fotograflar kapanmış. Sebebini bilmiyorum. Zira ben Photobucket'e 5 yıldır para ödüyorum. Aslında hiçbir fotografın kapanmaması lazım.
Senin sayende ben de raporu baştan sona tekrarladım ve tekrar o günlere döndüm. Teşekkürler.
Lakin bu sabah o bölgenin cayır cayır yandığı haberleriyle adeta şoka girdim. Çok üzücü...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)