Muhteşem bir gezi emeğinize sağlık.Fuat bey'ede geçmiş olsun.
Muhteşem bir gezi emeğinize sağlık.Fuat bey'ede geçmiş olsun.
her zamanki gibi muhteşem.sıtkı ağabeyin şu cümlesi zaten herşeyi anlatıyor : Çok güzeldi çok...
paylaşım için teşekkürler.
Çok güzel bir gezi elinize saglık devamını bekliyoruz
Bir solukta okudum derken baktım 45 dakidakır sayfadaymışım. TEbrik ederim o kadar güzel fotoğraf ve anlatımla sunmuşsunuz ki yanınızdaymış kadar olduk. Fotoğraflarda elinde makina, tripod sürekli fotoğraf çeken arkadaşa üzülmüştüm, millet tadını çıkarıyor, garibim elinde makina uğraşıyor diye. Sondaki videoyu görünce en iyi işi o çıkarmış diıyorum. Tekrar tebrikler. Konularınızı takibe aldım. Devamını bekliyoruz.
Teşekkürler Mutles.
Bora'cım, çok teşekkürler.
İnşallah devam edecek Cem. Teşekkürler.
Mustafa bu konuda oldukça iyidir Yasdal. İşi olmadığında kamplarımıza katılır ve görsel anlamda ciddi katkısı olur.
Raporu beğenmene sevindim.
Teşekkürler...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
harika bir gezi olmuş... sunum süper
canım çorba çekti :D
Abi muhteşem siniz hepiniz tek tek bizleride haberdar edin sizin gibi güzel dostlar ile sürmek ve aranıza katılmayı çok isterim
Güven ağabeyciğim her zamanki bir döktürmüşsün.Bayıldım
tebrikler güzel bir gezi olmuş forumdaşlarıda düşünüp detaylı fotolandırmışsınız,
en güzelide kazasız belsız bir tur olması yenileri nasip olur umarım..
Yine güzel bir gezi olmuş...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Motosikletin keyfi böyle gezilerle kamplarla çıkar bence, harika bir gezi olmuş ben buradan izlerken keyif aldım kim bilir sizin için nasıl keyifli geçmiştir, devamlarını diliyorum.
Yüreğinize sağlık
(1996) Coba 175 > (2007) Yuki YK250 > (2013) Hyosung GT250R > (2014) Yamaha XJ6 Diversion F > (2014) Yamaha YZF R1 > (2015) Mondial Drift 125 > (2016) Mondial Cup 100 > (2016) Mondial RX3İ EVO
Sıtkı abi. Süpersiniz. İyi ki varsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
Heyecanla Korsan Koyunda yapacağımız kampı beklerken bir yandan da işlerin durumu can sıkıcı şekilde negatif yönde ilerlerken sabah erken saatte, çok güzel bir havada yola koyulduk. Sıtkı abi ve Özer ile. Tabi ki hedef Kaş idi. Ben Alanya’da misafir olarak kaldım. Sonra Perşembe günü yola çıkan arkadaşların eşliğinde Korsan koyuna giriş yaptık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Buraya kadar Alanya’da idik. Alanya da gerçekten misafirperver bir yaklaşımla el üstünde ağırlandık. Ağırlandım. Ben fazladan 1 gün
Karşımızda küçük bir koy. Tarihi açıdan çok gerilere giden bir doğal liman. Manzara, doğa, deniz müthiş. Girişte kamp yapmak, karavan ile kalmak yasaktır dese de!
Tarihi bir limanın günübirlik mesire yerine çevrilmiş halini çok net gördük.
Kara ve Kara çaydanlık. Demlenmiş çay ve sohbetleri. Çetin abimize saygı ve sevgilerimizle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
Dur! Çekiyorum
Oldu mu?. Olmamış. Bir daha
Bak bunlar oldu işte.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
Bitti...
Bitmeseydi iyiydi
Teşekkürler Potasyum.
Gelirsen ısmarlarım.
İnşallah Themaniacjoe.
Teşekkürler.
Teşekkür ederim Tayfun'cum.
Paylaşmak güzeldir Baylanoz.
Teşekkürler.
Teşekkürler Salih.
Güzeldi gerçekten...
Oldukça keyifliydi Sercan.
Teşekkürler.
Teşekkürler Turan.
Teşekkürler Ali'm.
Senin de emeklerine ellerine sağlık.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Tebrikler güzel bir geziymiş.
Her zamanki gibi harika bir gezi,
Harika bir gezi raporu,
Harika dostluklar,
Gönülden kutluyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)