27 mayıs marmara gezim (delimiyim neyim?)
Reklamlar
-
Her ne kadar tanışmasakta affınıza sığınarak:Söyleyin bakiiim burda yabancı yok biz bizeyiz,nereden ve neden kaçıyorsunuz hııım.yoksa binalar duvarlar ışıklar ve şehir üzerinizemi geliyor? çokmu bunaltıyorlar?Veeee pasifikte bir adada yaşamayımı arzuluyorsunuz söyleyin söyleyin çekinmeyin bizbizeyiz
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Reklamlar
-
Metin Tandoğan
Demli Çay
Çayın demlisini içmiş
Simidin gevreğini yemişsek
Ve üzerine selamın hasını
Adamız bu kahvede...
Karamürsel’1982
selam ruhunda özgürlüğün alevini bir anda tutuşturabilen arkadaş...
"ne zaman ki günlerimiz ihtiyaçları düşünmeden ve gecelerimiz de pişmanlık ve tutkuyla dolu olmadan geçer,işte o zaman gerçekten özgürüz..."
-
Hojam harikasın yaw bayıldım motorcu budur işte bende sana eşlik etmek isterdim.
-
helal olsun hocam.. 804 km hiçte kolay deil.. süpersin.. işte gerçek motorculuk..
-
bravo zafer. helal olsun.
bi de foto makinası olsaydı yanında, dadından yinmezdi...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
abi harbi deliymişsin ya
tebrikler, hepimizin yapmak isteyip de yapmadığını/yapamadığını yapmışsın
tebrikler!
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
-
-
valla ellerine ayakalrina saglik senle gezmis gibi olduk.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
helal olsun dostum sana,bunca yola rağmen ayakta kalabilmene de şaşırdım,ben temmuz ayında bir karadeniz turu planlıyorum,hedefim ilk gün izmirden samsuna varmak,bana verebileceğin tavsiyeler varmı(ama ben sigara kullanmıyorum )
-
-
Tebrikler arkadasım walla eline koluna mootoruna saglık ...
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
-
sevgili trenox
budur gerçekten olması gereken budur, yüreğine, bileğine ve motoruna sağlık izmir ede bekleriz.
kazasız ve keyifli sürüşler dileriz.
mt.izmir adına
-
imrendim doğrusu harika bir yolculuk
[CENTER][COLOR="Black"][B]-GOOD GUYS DON'T ALWAYS WEAR WHITE-[/B][/COLOR][/CENTER]
-
BABA sen ne yaptın böyle yaw 804 km bi günde ben arabayla yaparken hertarafım ağrıyor. geçen bayramda mersine gittim 1000 km hurdaşatım çıktı ilk gece deliksiz uyudum.
ama sana söz bi ehliyetimi alayım senin yanında gelecem böyle bi dolaşmaya
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
-
Kardeş gerçekten çok güzel bir tur yapmışsın kollarına,gözlerine ayaklarına sağlık herkesin yapmak isteyipte yapamadığı şeyleri yapmışsın tebrikler tebrikler tebrikler bravo sana sen hep bunu yap ve bize resimleri gönder bizde senin gibi mutlu olalım oraları gezelim ve görelim
-
tebrik ederim, cok guzel bir gezi olmus, ayni zamanda farkli bir gezi!..yolunuz edirneye duserse lutfen misafirim olun, tanısmak isterim sizinle...
-
ooooooo
tebrikler usta güzel bir gezi olmuş sizin açınızdan
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
hepinize teşekkürler arkadaşlar.
valla adana yı bılmem ama şirketten gazı verdıler. persembeden cıkarsan fethıyeye gıdersın orda cadır kurarsın pazar da gerı donersın dıye. du bakalım işleri ayarlayabılırsem oyle bır gezı de dusunuyorum
ilgi ve alakanıza tekrar teşekkur ederım.
saygılar.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler