hocam gece vakti yollarda ne işin var diyeceğim...sende "sanane kardeşim" diyeceksin..allah korusun bi sakatlık olsa halin nice olacak...
hocam gece vakti yollarda ne işin var diyeceğim...sende "sanane kardeşim" diyeceksin..allah korusun bi sakatlık olsa halin nice olacak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tebrikler abi .. gezi budur işte.. plan var( sapanca ) ama ayrıntı yok (tum marmara)
o an karar ver ve yola devam et..
bir coğumuzun yapmak istediği turden bir gezi.. basından sonuna değin..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
abi helal olsun sana ya! herkesin hayal ettiğini sen gerçekleştirmişsin bu arada biyonik adam olmadığına emin misin o kadar saat uyumadan nasıl durdun yaw ?
==============================
==============================
hepinize teşekkürler.
ashes az da olsa iii geldi ne yalan söyliiim
yakıt konusunda şaşırdım evet zira daha fazla gideceğini dusunuyodum bı depo ile. 2. kere bıtmesı de sanırım o sırada yola dalmısım hıc bakmamısım km ye alırız dedık nasıl olsa. en 500 lerde gosterge yok :(
tam hesaplamadım ama 2 defa depo doldurdum yaklasık 70 oraya. 2 defada yarımda aldım 40-50 da oraya gıttı sanırım. toplam 120 cıvarıdır herhalde ama tam hesplamadım zamanım olmadı pek.net hesaplayınca yazcam.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
ilginç bir gezi olmuş. plansız ama fotolardan anladığım kadarıyla güzel geçmiş
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
valla tebrik ederim gerçekten kendini rüzgara bırakanlardanmışsınız yav cesaret ister o şekilde gezmek dolaşmak ama deymiş bende eline sağlık emeğine sağlık
Kask tak!
manyak kıtlığımı adam yaşlandıkça bunuo kardeşim yaa
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
bazen düşünüyorum acaba o yaşlarda bende böyle olurmuyum diye bravo tebrikler hazırlıksız olmuş ama başına kötü bişey gelmemiş...
zafer km de ne yakıyor abi senin alet,benzin bedavamı bu arada..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
zafer amca vallahi helal olsun budur yaa
rüzgara kapılıp gitmek lazım
KAMP ADAMLARI
Paylaşımın için sağol süper bir gezi olmuş bizim memleketin oradan da geçmişsin total 804 km valla süper bir gecede bu kadar km ağzım açık vaziyette fotolara baktım eline ayağına kawa na sağlık iyi günler...
Paylaşım için teşekkürler.
eline ayağına ve tekerine sağlık..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
valla süper helal olsun. olay budur.
inşallah bende yapmak istiyorum. ama arkada yürekli, mızmızlanmayan bi hatun olursa daha da iyi olurdu. Tek başına gez gez nereye kadar çift çift gezmek lazım diye düşünüyorum.
aslında maksimum 6 kişilik bir ekiple de bu hadise fena olmaz yaani..
böyle bişii organize etmek lazım.
hatta size güzergahta vereyim. İSTANBUL- ANKARA-KAYSERİ-NİĞDE-ADANA-MERSİN-ERDEMLİ-ANTALYA-BODRUM-DATÇA-İZMİR-ÇANAKKALE- VE YİNE İSTANBUL
KABACA 4000. KM LİK Bİ MESAFE ve SANIRIM 10 GÜN SÜRER.
Bİ düşünün bakalım bunu
kardeş yine tebrikler sana. ufkumuz açıldı sayende.
tekrar teşekkürler arkadaşlar.
saat 11:00 gbi kalkıp pikniğe de gittim richy ama biyonık degılım aksıne artık yas ilerlyor hergun bıraz daha :( niceman den daha genc oldugum kesın. kendını avutma nıceman
ccbbdd snırım 150 civarı yakmıs belkı daha fazla. fazla mı yakmıs ne fazla gıbı. ama 120 altına pek dusmedım yaaa belkı ondan bıraz fazla olabılır.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
helal olsun valla ne diimm sapanca yolunu gözden geçirmekiçin evden çıkmışsın ama bütün marmarayı gezmişsin işte motorculuk budur... tebrik ederim trenox bizlerle paylaştığın içinde çok teşekkür ederrimmm
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Çok şeker bi şey olmuş... gerçekten şapka çıkarılacak olay...
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Zafer, dostum sen aşmışsın ya.. Bundan sonra seni motorcuların ilahı ilan ediyorum. Tek çıkışta direk 804 km.. Aşmışsın sen ya...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Arkadaş harbiden kopmuşsun sen bu gezide sana kocaman bi tebrik
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
öyle bir topicte görmüştüm arkadaşlar sigara almaya diye çıkıp dağa çıkıyorlardı ordanda patika ama onların yol berbattı taşta falan takılmalarda vardı :D
Senide tebrik ederim valla abi işini biliyorsun rüzgar nereye atarsa...
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)