Ne güzel tesadüf;ayrıca kaskın da pek yakışmış
FUSUR-35
daha çok resim var ama becerdiğim kadar küçültüp atacağım bu hafta anca biter her akşam bir kaç tane sini hallederim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abı resımler ıcın sagol gerı kalanlarını beklıyoruz gercekten tesadufı ve guzel bır hafta sonuydu
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
Arkadaşlarım,Allah içinize sindirsin..sizleri foçada çok andık..kısmet işte..herşey beraberken güzel,beraberce tüm güzelliğiyle nice gezilere.
ya ben çorbayı kaçırmışım olmadı şimdi canım çekti. güzeldi. hep beraber nice gezilere. MT izmir daha ne gezilere ne etkinliklere imza atacak. azzzz sonraaaa. çoooook yakında. MT izmiri izlemeye devam edin. canınız çekiyorsa çıkın izmire gelin misafirimiz olun
abı ellerıne saglık ama daha var sanırım o fotolar eksık galıba hanı devamı
[COLOR="Magenta"][/COLOR]Dünyaya bu gelişimi saymayın! Bu bir prova . . . Beni bir de öteki gelişimde görün! Ayakta alkışlayacaksınız ... M.T.T 0rh(+)
evet resımlerın devamını beklıyoruz ve konu ıkıye bolunmus bence bırlestırılebılır bulmak daha kolay olur
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
pazar günü benim görevim vardı. Bazı arkadaşların ise NAPOLYON la araları açıkmış. Bazılar ise tugay komutanından izin alamamıştı ama boş boş oturmakda yakışmazdı bizim gibi motor sevdalılarına. hele yeni motoruna kavuşanlar yol yapalım abi yol yapalım abi diye izmir içinde bizi bir oraya bir buraya götürmediler mi. neyse ne yapsak diye düşünürken günü birlik birşeyler planlandı. benim gibi bazıları da çeşitli yerlerden geziye katıldı. şimdilik sadece bendeki fotolarla idare edin dostlar ama devamı sanırım gelecek.
izmirin en yeni RR cısı. ama canavar gibi sürüyor maşallah. kazasız belasız kardeşim. kaskında 10 numara ama bütün cumartesimi yedin serviste unutmadım, unutma..
buranın pidesi çok güzel diye tutturdular zaten bornovadayız hem de acıkmışız durduk hemen
yeni raptorcularda vardı aramızda. hatta günün geyiği oldu. Saim:" servisimle geziyorum"
sonra yol yapalım abi muhabbetlerine birisinin çay içelim demesi eklendi.
ver elini alsancak, başka motorcu arkadaşlarda geldi sohbete katıldı.
sabaha karşı eve girdim ve pazar günü mezunlar toplantısına katıldım. ayaklarım gitmek istemesede seve seve gittim çünkü görevliydim. sonra dönüşte bir inciraltı yapayım dedim ki ekip oraya pite girmiş.
balıkların üstüne mangalda kahve offf
şamata gırdır gani. kola bardaklarında gizlice KOLA içtik, hoş biraz sarı ve köpüklüydü, ben bira zannetim ama ne BİRASı KOLA KOLA dediler
tüm dostlara selamlar
evet bole bırlesınce daha da bı guzel olmus cok muhtesem bır gezıydı yasasın ızmırmt
arkadaşlar saolasınız
ama beni ne ön plana çıkartıyorsunuz ben mamülü sunmaya çalışıyorum
keşke hep birlikte olabilseydik
murat saolasın ensem güzelmiş sayende gördüm
cengiz abicim yakıştı sana raptor gel sanada alalım düzelt maddi durumlarını elinden tutup götürecem motorcuya söz
fatih kardeşim seni yanlız bıraktım o akşam gaziemire giderken ama bil bakalım ben nereye gittim GAZİEMİRE birdaha ki sefer senleyim
vallaha o akşam hepimizin gazabına garibim aramıza yeni katılmış kız arkadaşımız uğradı.sorry
o akşam bir kahve yapmışımki sormayın mangal ateşinde. o kadar ii olmuşki marko abi çiçeklerinde kahveden yararlanmasına yardımcı oldu.
yol yapmak lazım buralar bana kısaa geldi ver elini bodrum marmaris ancak keser beni
rastlantının böylesi ancak bu kadar eğlenceli olur heralde!
nice gezilere diyorum ben de
Yaf harbi amma tesadüf oldu ha.
Ben Cesme den donerkn oralara ugramasam kimse ile bulusamamıs olacaktım.
Neyse magico cum kahve nin tadı damagımda kaldı bu arada Arkadasim sen fazla hatununu alıp yanımıza gelme senin icin kotu oluyor. Bu arada Kalcanda tekme izi ciktimi
Sevgili Zühtü Paşa,
Aniden olur, tesadüfen olur, planlı programlı olur, hiç farketmez.
Her zaman bekleriz.
Başımızın üstünde yerin var
Affına sığınarak bir dileğim var:
İzmire gelirsen 7 düvele nam salmış çiğ köftenden bi adet getiriver.
Kendim için istiyosam namerdim. MT[İzmir] müzesine koyacagım.
Sağlıcakla kal
maşallah maşallah,ama bu arada aynı zamanda aşkolsun (şaka şaka ben zaten rastalayamazdım size izmir-tire-kuşadası-tire-izmir yaptım pazar akşamı 22:30 da izmire geldim) allah içinize sindirsin,güzel eğlenmişsiniz
magico dostum sana kahve yapmayı kim öğretti. orada önemli olan ölçüleri kim verdi. ki tüm misafirlere de kahveleri ben yaptım siz sırf mangal başındaki kızlar için geldiniz kahveye. ayıp olmuyor mu sayın hocam.
ayrıca masamıza katılan bayan arkadaşa (mürşide) ben hiç kötü davranmadım. siz kızı sus pus ettiniz.
ensene gelince güzel olduğunu tırsık artçın olduğum zaman farketmiştim sööliiim dedim.
TESS sayın hocam iyileş seni de bekliyoruz gezilere. güzel sesinin methini duyduk.
MARCO çiğköfte mi dedin? valla canım çekti. zühtü paşam acil izmire bekleniyorsunuz ama çiğ köfteli
ya arkadaslar resımlerın devamı nerde ya bırde tarık kardesım den ozur dılıyorum o aksam hatuna ole seyler soledım kı hatun ertesı gun telefonlarını acmamıs ama yaparım ben bekletmeseydı benı bence acısını cıkardım saım kardesımle beraber hahahah... nıce gezılerde hep beraber olmak dılegıyle bu aksam eczanede nobetcıyım butun arkadaslar davetlıdırler
tamamen tesadüf geziniz güzel geçmiş içinize sinsin paylaşım için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)