sondan 2. resim nası ama..
sondan 2. resim nası ama..
Konuyu Toplam 43 üye okuyor. (33 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)
alper_tim, -MUSTURAKİ-, 600f, 73umut, acomplli, ahmet777, anime, BRUCE+, cabdy, ccbbdd, demonicdreams+, explorer, gurzan, Highway, Hurricane, jasmine+, kucukprens, lambretta, necdet, Nemrut, nurguldemirbay, RascaL, SAVASXXL, scud, Shamyl, Skullhunter+, spyle, TEASER, teror, Thai, TycOOn, vınvın+, İntercom
misafirler buyrun içeri alalım sizi dışarda kaldınız
hanfendi içeri hayvan sokmak yasak
napimm kardeşim bukalemunun çok pahalıysa
almıyoruz hayvanları lütfen zorlamayalım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
şamriyelimde meşur oldu site sakinleri
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
viper_1, -MUSTURAKİ-, 600f, 73umut, acomplli, ahmet777, alper_tim, anime, AYGÜN, cabdy, camadan, ccbbdd, cem.alper, demonicdreams, explorer, frontier, gazlabeni, gurzan, Hurricane, kucukprens, necdet, nurguldemirbay, obkavi, RascaL, rebet, SAVASXXL, scud, Shamyl, spyle, TEASER, teror, Thai, Tifosi12, tunoka, TycOOn, vınvın, İntercom
Nasıl ? Dondurmayı ben tutayım , siz gezin mi??
abi sondan 2, resim olayın bütününü iyi açıklıyor bence ashesin üzerindeki mataryallere bakarak nasıl bir gün geçirdiğimizi hiç zorlanmadan anlayabilir gelemyen arkadaşlarzuhtupasa adlı üyeden alıntı
bu arada musturaki baba yolda o eriği biraz kaçırmışız hala karnım ağrıyo abi
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
güçlü bi klima bağlamak lazım havalandırmakla olmicakviper_1 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790
arkadaşlar 10-11 haftasonunda gerçek eğlence
KAMP ADAMLARI
ana valla full koruma..
arkadaşlar sapanca gezisine bende katıldım .ilk gezim olmasına rağmen yolda bir sorun yaşamadan vardık.gezide emeği geçen sakarya mt üyeleri başta olmak üzere tüm motosiklet.net üyelerine teşekkür ederim bir de resimleri yüklemede bana yardımcı olan skullhunter a (onu bayağı yıprattım)çok teşekkürler.buyrun resimler...
walla süper koruma yapmış kendine didi tebrikler akıllı hayvan başka canımTifosi12 adlı üyeden alıntı
didi ailemize hoşgeldin
tanışma bölümüne yaz bence
sende hangi motordan war
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Alper 10-11 haziran seve seve geziye gidiyorsun haberin var di mi
KAMP ADAMLARI
sevgili Tifosi didi'yi site üyesi yapsana...hem hayvan haklarından bahseder bize...Hürriyet gazetesinde yazı işlerinde yazar bir köpek bile var...hatta köşesi var...bak bi arkadaş diyoki köpekler başımıza belamı diye bir topik var...oraya cvp yazar belki...çok samimiyim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
walla bende öle gördüm kendimidostdark adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş , geçmiş....içinin geçmemesi elden değil...
umarım oturacak bi motor buluruz ve sizi en arkadan takip etme zevkine (beLkide acısına) erişiriz
skullcumm nası öğrettin sen resim yüklemeyi arkadaşımıza (umut73) bak ben tifosiye öğrettim ne kadar başarılı maşşallah
bu arada özelden bi ara görüşelim kardeş tişört isteyenler gördüm sitede
ne dalga geçiyon olm admin ile hayretbişi seni gidi artçı senialper_tim adlı üyeden alıntı
Benim Asker Arkadaşım Var. Kıyıköy Aynen benim de aklımdan geçti beyler Çok Süper Bir Yer. Nehir, Deniz, Orman Üçü bir arada İç içe. Çok güzel ve Zevk alınarak gidilecek bir yer. İsterseniz oraya bir organizasyon düzenleyebiliriz. Asker Arkadaşımı bu konuyla ilgili görevlendirebilirim. Arkadaşlar isterlerse tabi....camadan adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
OLM TÖBE DE LEM adminledalga geçilirmi hayatta yapmam öle şeycamadan adlı üyeden alıntı
çok iyi arkadaşım olur kendisi aramızdaki samimiyetten öle konuşuyorum ben
rahmi bak şimdi bi toopik var bizim soner açtı 10 haziran dostdark gezisi diye oraya bu yazını ekle orda kararlaştıralım soner ile irtibata geç istersen olur valla deniz olsundaRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)