bende bana çok tşk ederim..
bu topik yeni bir geziye kadar hep gündemde kalır derim ben
yaw walla bi anda konuşuldu ve kalktık inan... otururken 3-4 dk içinde yola çıktık..aidikurt adlı üyeden alıntı
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
alestevardiya adlı üyeden alıntı
Yokkk beee, bende Esofman vardi yedekte Rahat olsun diye bak iyki almisim isi yaradi....
Biz giderken sapanca ışıklarda dönen gri asya t1 sizdiniz sanırım sizede teşekkür edemedik bu organizasyondan dolayı
Nurguldemirbay'a kocaman bi teşekkür
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Süper resimler...
sitemizde onca kişi var artık birisi bi deniz kenarı ayarlasında kalmalı gidelim yani (kefken,kerpe,şile,ağva,çınarcık,armutlu)yada başka yerler bi yaz denizli kalmalı yada kamplı çadırlı bi org.yapalım yada yapan varsa destekliyelim
nurgül bu harika organizasyon için sana,paşam'a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlernurguldemirbay adlı üyeden alıntı
evet evet..gidelim kalalım uyumayalım sadaha kadar dans...ashes adlı üyeden alıntı
serkan79 abi ben motorla 3 cü vitesteydim baktım senin araba egzoston alev cıkıyo dedim yazıktır gitsin... yakacak arabayı .
yoksa daha 3 vites daha vardı...
gezi harikaydı ama uzaktı baya istanbula.. bi dahaki sefere istanbulun plajlarında ashes inde dedigi gibi bi aksam kalmalı daha yakın yerlere gitsek cok daha iyi olur sanırım
bendeki fotolar yarına ekleniyor efenim siteye.. beklemede kalınız
KSK FOREVER ... 35½
arkadaş süper bi yazı yazmış resimlerde harika
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
yapacağız ersen merak etme benim arkadaşlarım var tekirdağa giderken deniz kenarında disko tarzı bir yer açıyorlarashes adlı üyeden alıntı
onlarla konuşup sahilde mangallı ve içkili birşey ayarlıyacağım
kumsalda yıldızların altında büyükbir ateş
dalga sesleri ve yakamozlar
birde çadır yerleri ayarlarım sabaha karşı kumsalda bayılırız
buarada böylebir gezi herkezin hoşuna gitmiyebilir buyüzden soner özel gezi diye bir topic açacağım
gör bakalım eylence nasıl oluyor
KAMP ADAMLARI
Denizli,yatılı,çadırlı,kamplı,uykulu,uykusuz her türlü org. a varım.Ashes ın da dediği gibi kefken kerpe ağva taraflarında çok güzel yerler var.mutlaka gidilmeli.Havalar deli gibi ısınıyor.Kurak yerler artık çekilmiooooooo
Gerçekten güzel bir gezi yaptık katılan herkese teşekkürler,
Zühtü paşa çiğköfte bir harikaydı.
dostum bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma,ama kafama bişey takıldı.o kadar rakı içildi ben patates oldum ki sırf bu nedenle motorla gelmedim.soner'le sen motora binip geri döndünüz,aman abicim allah korusun dikkatli olalımHighway adlı üyeden alıntı
bizde bi ara turlamaya çıktık sakaryalı olmama rağmen görmediğim çok güzel yerler varmış kırkpınarda..ama fotolarını çekemedim
GILDOR ODUNCUYU çekiyodu bende ikisini
bizde göl manzarasının tadını çıkardık biricik sevgilimle..
sonra hep birlikte turlamaya çıktık...
sevGÜLÜM (lubimaya54) 'ün yardımı ile bende motor kullandımm..
dönüşte uğradığımız dürümcüde bu güzel gözlü kızı görünce dayanamayıp foto çekildikk
bu en genç üyemiz ali..aman Allah'ım görmeliydiniz tam bir motor delisi
yalnız tek bir problem var motor çalışınca çok korkuyor..bide onun değimiyle kapak(kask) takmak istemiyor..
dostum merak etme biz ayılmak için yolda gereken bira molasını verdikBRUCE adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ashes, 73umut, acomplli, aitho, Akira, aksi, alper_tim, anime, araltı, BORAY, BRUCE, camadan, Carlitoturco, demonicdreams, dostdark, faculty, fedos, fotocu, fragrance_chaplin, FutureShock, GILDOR, goya, Highway, koray_77, kucukprens, kırmızı, leto, lubimaya54, nurguldemirbay, Peril, Real Paşa, Skullhunter, spyle, TEASER, TRADER, tunoka, TycOOn, Vasuki, vedat kaya, vedo, VOYAGER, vınvın
50 üye okuyor 6 misafir 2 bukalemun
kıskananlar çatlasın beeeee
nesye evet dağ olayını yaptık göl olayınıda yaptık şimdi deniz ve kalmalı bir olayı yapalım soner sen ayarla aç topigi 3 hafta önceden açıcaksın ama şatafatlı olsun topik 4 kere bi temizlik aşaması olsun sonra resim yüzünden kavga çıksın dedikodu olsun aşk olsun evlilik olsun dügün olsun dansöz olsun paparazi olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)