Evet FutureShock tam orasıFutureShock adlı üyeden alıntı
Evet FutureShock tam orasıFutureShock adlı üyeden alıntı
Kredi kartı geçerlimi dostum...adrese ücretsiz kargo teslimatı varmı...Motosiklete hizmet Halka hizmet biliyon...
xxl en pandasından...
kilom 116...boyum 1.90...aman abi ashes kızar şimdi...riske atmıyım kendimi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
walla erhan bey patronum nakit çalışıyor ayrıca motora atlayıp bizzat onun elinden kendin alıyosun ve fırçanı yiyip öle geri dönüyosun fırça konusu geziye gelmemenle ilgilimete_han adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaslar bende okumaktan ancak yazabiliyorum, Emegi gecen herkese Katilip Katilmayan gönülleri bizle olan Herkese cok ama cok Tesekkür Ederim....
Bruce Abi cok Menun oldum....Hüseyin abiye selamlar...
Baris Güzel Müzigiklerin icin Tesekkürler ( bi ara Beste yapalim)....
Dost Darkla Dönüsümüzde E-5 den iydi......
Zühtü Pasa Cig Köfteler harika idi....
Tüm Siteye Tanistigim herkese Tesekkürler bir dahaki Bulusmada görüsmek üzere..... Saygilarla
evettt geldim arkadaşlar..
güzel bir hava güzel bir mekan güzel insanlar veee
kim bunlarrrrr morosiklet net ailesi tabikiiiiiii...
emegi geçen herkeze sonsuz teşekkürler...
yedik içtik sohbet ettik gezdik teker yaktık geldik...
gelmeyenler daha cooookk kafayı vurursunuz duvara...
(mazereti olanlar konu dışıdır..)
ASHES bukelemun kesin benim abi sözümüz sözz birdahakine...
TEASER adlı üyeden alıntı
baba cok uzdun benı ınsan bızede haber verır yav sımdı cok uzuldum
Evet arkadaşlar Sapanca gezisine gittim gezdim gördüm ve yazdım
Süper bi gündü. Gezi yazıları bölümüne de buna dair bir yazı ekledim
Buradan okuyabilirsiniz
Gezi yazılarına eklmişitim ana yazıyı ama admin arkadaş konu dağılmasın diye buraya taşıyınca yazımı mecburen mesaj değiştirdim arkadaşlar
keşke her fırça Erhandan yense...sevgi kelebeği kendisi ya...bak Allah var o kadar seviyom yani...alper_tim adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
slmn arkadaşalar..gezi harbiden süperdi..ama bizde(jasmin,ben,adem,sevgi)foto çekilmiştik göremedk yaw...eklenmemiş.. beni artçı olarak alan ümit abiye çoook sonsuz tşk ederim 165 km hızda delirdim ar gazlarda bittim..unutulmaz bi gün oldu benim için..dönüşü beni izmit otogarına kadar getiren abime minnettarım..o olmöasaydı kalmıştım walla dağın başında kurbağalarla...canım ablacım yasemin sana çok çok çok tşk ederim sen olamsaydın ben yoktum gezide..
dostum ben teşekkür ederim sen çok iyibir yol arkadaşısın seninle heryere giderimHighway adlı üyeden alıntı
hele E5 kenarı körfezde gün batımı biralarımız siperdi
bu arada senin pantalonun halla bende (leyn yanlış anlamayın ben gölde pantalonla yüzünce sağolsun muzaffer pantalonunu bana vertdi )
KAMP ADAMLARI
dostum hoş sohbetinle guzel bir gun gecirmemizde katkın buyuk. videolarını bekliyorum.
==============================
==============================
alper_tim adlı üyeden alıntı
Üstad nesıl alabiliriz,
Muzaffer ne yaptı peki pantalonsuuuuzzz
AAaaaaaa KRAL CIPLAAAAAKKKKKK
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
gerçekten de muhteşem bir organizasyondu...çok teşekkür ederim...
joker'in rahatsızlığından dolayı henüz eve gidip fotoları aktaramadım...yine fırça yiycem biliyorum
neyse 1-2 saat sonra eve gidip fotoları pc ye aktarıp yollıycam,söz...bu arada gezi sonrası biber muhabbetimiz de pek güzeldi hani...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
yok ya çıplak değilalestevardiya adlı üyeden alıntı
yanında yedek eşortmanı varmış eşortmanla döndü
KAMP ADAMLARI
alperrr bandeki resimleri diyorum....
uygunmusun gödertiim sana atarsın nete...
geziden memnun kaldığınız için mutluyum. güzel bir gün geçirdik.ne yazık ki bu sefer bir aksilik çıkmasın diye koşturmaktan fotoğraf çekmeyi unuttum.
yalnız sapancanın kurbağalarına bu ilgi beni kıskandırdı benim bir pozum kurbağa hayvanının 50 pozu çekilmiş meşhur oldu valla hayvancıklar
çocukarın motorlara hayran hayran bakarken ki görüntülerine bayıldım çok iyi yakalamışsınız.
mekanda yaşanan herhangi bir aksilik aksaklık olduysa af ola.
gelişte ve gidişte kaza geçiren arkadaşlara tekrar geçmiş olsun
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
.................................................. ..
Çok güzel bi geziydi.. bende hala resim yüklemeye çalışıyorum
nurgül herşey süperdi sana ve arkadaşlarına teşekkürlernurguldemirbay adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)