28 Mayıs Sapanca Şenliği Tüm Fotoğrafler ve Yorumlar
Reklamlar
-
Arkadaşlar Herkese İyi Haftalar,
Çok güzel bir pazar geçirdik. Organizasyonda emeği geçen herkese tşk ederiz. Belli bir saatten sonra 8-10 motor maşukye ve ordanda kartepe'ye çıktık. Gerçekten gezilmesi ve görülmesi gereken yerler. Çıktığımız en uç nokta kartepe'nin yüksekliği 1700 mt'idi. Gerçekten muhteşem bir manzara ve ciddi soğuk bir iklim vardı tepelerde. Teleferiklerle çıktık.
Önce sapanca'da, sonrasında maşukye ve kartepe'de çekilen resimleri aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Özellikle siteye yüklemedim çünkü yaklaşık 300 adet , tek tek uğraşmak epey zaman alıcaktı bi de çok yer tutacaktı. ilk 6 sayfa sapanca, sonrasındakiler maşukye, kartepe ve dönüş yolu.
http://www.3eylul.com/resimler/28_05_2006_abant_masukye
Sevgiler...
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Reklamlar
-
guzel resimler ellerine sağlık.
kartepeye çıkan yol full asfaltlanmış mı hocam?
==============================
-
Admin
-
süper fotolar...özellikle siyah Hyosunga bayıldım...tişörtleri nerden alıyoz müdür...sana gelsem alabilirmiyim...birde ücret ne kadar abi...gelirken fındık getiricem...ücretde bi güzellik yapılırmı...ben cingenmiyim...
bu sorulara cvp istiyom...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
richy adlı üyeden alıntı
guzel resimler ellerine sağlık.
kartepeye çıkan yol full asfaltlanmış mı hocam?
rica ederim...
evet yaa full asfalt pırıl pırıl bir yol ancak çok fazla virajlı ve dik.. 150 lik motoru olan arkadaşların dikkatine motorlar yolun yarısında şişiyor ve sürekli vites küçültüp yüksek devirlerde gitmek zorunda kalınıyor ve yoruyor oldukça... özellikle artçınız varsa... ben bu sıkıntıyı yaşadım... ama yukarıyı gördükten sonra değdi diyorum..
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
-
mete_han adlı üyeden alıntı
süper fotolar...özellikle siyah Hyosunga bayıldım...tişörtleri nerden alıyoz müdür...sana gelsem alabilirmiyim...birde ücret ne kadar abi...gelirken fındık getiricem...ücretde bi güzellik yapılırmı...ben cingenmiyim...
sen geziye gelme sonrada sorularına yanıt iste başka yerlerde düzenlenen gezileremi yoksa katılıyorsun mete
-
aynen, bence de değer. ilk fırsatta ordayım
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
ben almazdım ben de 110 kg ım çünkiii :D
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
kanko Adapazarı Taraklıya lojistik destekle gittim...Düzceli Sereye Hocamızın minibüsüyle gittik abi...yoksa içimdeki Virüs aşkından değil...Arvasi Hocamıza aylar önceden söz verdik...şimdi sana sorarım ...
benim gibim 116 kiloluk bir pandayı kim artçı olarak ister teee Sapancaya...
taam maksat orda muhabbet ambiansı ama İstanbul dışına kimse artçı almak istemez eşi dostu dışında...
ben deseydimki beni alan varmı diye...sonra hakkımda düşünülmeyecekmi Mezarcı bu adam diye...
sen olsan beni artçı alırmıydın...
olum mete bizde araba ile geldik ve baya millet araba ile geldi yani gelmek isteyen bi formül bulur hee bizde motora kimse binmiyor kafayı çektikleri için yazın böyle yani
peril dodo beach güzelde orda sadece güneşlenme olayı var suya giremezsin deniz dandik (kerpe,şile,kefken,ağva) buralarda bi pansiyon yada otel ayarlayıp kalmalı damlamak lazım yada çınarcık kalma olunca sabaha kadar masa yanar valla
-
işte bi organizasyonu daha keyifle kapadık eşimde bu geziden çok memnun kaldı arayı çok fazla açmamak lazım hadi bu sefer cok uzak olmasın yakında bır yer olsun hala kıc.. tıtrıyor )
-
Admin
-
-
Admin
Tüm cevaplar az sonra...
Beklemede kal
-
Moderatör (forrap)
Mükemmel bi gezi olmuş,fotolar içinde teşekkürler
alper_tim adlı üyeden alıntı
destinofrock arkadaşımız kumburgaz yolunda saat 10:30 da virajda araç sıkıştırması sonucu artçısı kuzeniyle birlikte bi kaza geçirmişler destinofrock ın ayağı biraz şişmiş fazla bişi yok dedi ama kuzeninin diz kapağında problem warmış sanırım
Onlara da çok çok geçmiş olsun,umarım ikiside bir an önce eski sağlığına kavuşurlar
-
org.dikkat edilmesi gereken kurallar
sağlam bi pazarlıkla anlaşmak mekan ile fix yiyecekler hakkında ve kısıtlı kalmamalı mekan mesela (köfte,sucuk,tavuk,pirzola,balık yani menü zengin olması lazım meze de olması gerek extra içicek yiyecek fiyatlarındada indirim alınması + mangalı yak dışardan yiyecek getir mekandan salata içicek meze falan alınmalı yani serbest olunmalı ben ugraşmam keyfime bakarım diyen mekandan yiyicek mangal yakarım yiyecegimi kendim hazırlarım diyende serbest takılabilecek örnek(sapanca gezisi) bundan sonraki gezilerde kalmalı yada günü birlik bunlara dikkat edilmelidir saygılar
-
RESİMLER HARİKA YAAAAA KEŞKE ORDA OLSAYDIM AMA OLMADI GERÇİ ARKADAŞLAR HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM SÜPER BİR ORTAM OYMUŞŞŞŞ
-
Herzamanki gibi yine muhteşem bir gezi oldu (Gerçi günün büyük bir kısmını yatmakla geçirdim) emeği geçen herkeşe teşekkürler !!!
Bu arada kaza geçiren arkadaşlara da geçmiş olsun ! (yasemin, ibo ve destinofrock)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler