bu nasıl güzel bir geziydi öle ya her ne kadar peril hamburgerimi ısmarlamasada zühtü paşanın çiğ köftesi hijyen kurallarına uymasada süperdiiiii perill mamburgerimi unutmaaa
mamburger ne yaaaaa
bu nasıl güzel bir geziydi öle ya her ne kadar peril hamburgerimi ısmarlamasada zühtü paşanın çiğ köftesi hijyen kurallarına uymasada süperdiiiii perill mamburgerimi unutmaaa
mamburger ne yaaaaa
acayip kıskandım. şu an çıldırıyorum. şimdi şöyle bir soru sorsam kimse kızmaz dimi? birdahaki gezi ne zaman ben hazırım. (bir dahaki gezi denizli bir yerde olsa daha güzel olur herhalde)
levent abi senin için iskorpit sefası yapıcam haberin olsun aramızda süper bi ahçı var ince bir deniz ürünleri planı yapıcaz
alpercim tşk ederim
valla efe sana hamburger ısmarlanmak değil,ISMARLAMAK yakışır be ya..önce ben istemiştimmmmmmm
dün gerçektende çok güzel geçti emeği geçen herkeze teşekkürler masadan en son kalkanlardan biri biziz saat 18:30 sularında yola çıktık saat 23 gibi evde olduk abicim yol git git bitmiyor amma uzağa gitmişiz o değilde amele yanığı olmuşum o kötü oldu vücudumun sağ tarafı kırmızı sol tarafı beyaz
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
allah bizede nasip etsin perilcimm aminnnnPeril adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
sen iste canım arkadaşım sana mcdonols acayım yavv hamburgerne kankime bak
Levent BP buluşma noktası yavaş yavaş toplaşıyoruuz
Güneşe karşı Yavuz (Crato) ve ben
2.köprü gişelerden sonra
Boğaz manzarasııı
Resimler geliyoor.....
afyonludan haberi olan varmı? geldi bi gördüm bidaha göremedim
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
en çok üzüldüğüm geziye gelememek değil. kimseyle tanışamamak
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************
hadi bakalım haftaya nereye deniz plaj nasıl paşam uyan
marquez boyle kalabalık gezilerde kimse kimseyi fark edemiyor dogal olarak.. Keske sen masaları gezip herkesle tanısıp sohbet etseydin... Genelde tanısma olayı kisiel basarıya baglı oluyor
Bi dahaki sefere.....
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
bu arada merak ettiğim bir şey var. ehliyetsiz kimse geldimi? çevirme oldumu motor adedi akaçtı? birde resim nasıl koyuluyor acil yardım
Herkeze günaydınnn dün çok süper geçti.çok eğlendik
Emeği geçen ve katılan herkeze çok teşekkürler.
Geziden 1 gün önce motorum arıza yaptığı için arabayla gelmek zorunda kaldım ama yine de çok eğlendim.
Yav ben daha ayılamadım siz fotoları koyup sohbete başlamışsınız bile.Akşama ben de eklicem fotoları,bağlantıyı koparmayalım
alestevardiya yanlış anladın ben gelemediğim için kimseyle tanışamadım. işallah bir dahaki gezide gezi yerine 1 gün önceden gidip kamp kuracam gelen herkesle teker teker tanışıcam.
Didi'nin (gezideki siyah küçük köpeğin) kasklı bi resmi var görseniz kopacaksınız saat 15:30 da benim resimler sitede olacak..
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
Kardeş senin alet sabah hala oradaydı...FutureShock adlı üyeden alıntı
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
resimler süper olmuş ellerine sağlık ama bazı resimlerde yamuldum bakarkene bu arada tuncel abi senin resmini beğenmedim elim
bomboş kalmış insan 1sarma yada poğaça sıkıştırır elime
Ah be arkadaşlar sizin eğlenmeye gittiğiniz gün ben yeni üye olmuştum. Keşke diyorum keşke bir gün önce olsaydı neyse kısmetse bidahaki sefere
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)