Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

28 Mayıs Sapanca Şenliği Tüm Fotoğrafler ve Yorumlar

REKLAM ALANI
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    Walla haklısın dostum ben ön grupta değildim ama arkadan gelen scooterları ben organize ettim son bölüm hariç bi problem yaşanmadı benim açımdan genelde herkes kurallara uydu bunda çıkış öncesi konuşmamın da etkisi vardı sanırım ama ön grupta neler oldu bilmiyorum her gruba bi tane benden lazım
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vedat kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    [QUOTE=mgmanav]Sevgili Arkadaşlar,
    Ben içinizden biri değilim, 28 Mayıs'taki Sapanca gezisine katıldım. Başlangıçta herşey çok güzeldi, Carrefour'da toplandık, sonra çiğ köfte yoğuran lider arkadaşımız motosikletleri sınıfladı, racingçiler, sport touringler önde ve diğerleri cc hacimlerine göre sıralandılar. Herşey buraya kadar güzeldi. Yola çıktık ben bekledim ki bir disiplin içinde gideceğiz, öncü-artçı sollamaları falan belirleyecek, böyle bir şey göremedim ve herkes gazladı kafasına göre. Ben bir yandan önümdeki araçlara konsantre olmaya çalışırken arkamdan gelen diğer arkadaşlar da sağımdan solumdan son derece emniyetsiz bir şekilde kurşun gibi geçiyorlardı. Ben çok tecrübeli bir motorcu değilim, 2 yıldır sürekli kullanıyorum, ancak benim yerimde başka biri olsaydı yetişicem diye gaz açardı ve sonuçları ne olurdu Allah bilir.
    ---------------
    arkadaşım bizim grupta yüksek cc motorlarda bu sorun hep var..
    onu bende çözemedim..grup surusu yok..250 ve daha alt gruplar bu konuda daha disiplinli..bizim grup birazda motorlar yüzünden biraz hızlı..buna alışıcan yada küçük cc motor grubuyla gelicen..ben alışmaya çalışıyorum..ilk motorum ve bu sapanca yolunda 200 u gördüm gerisini sen düşün..

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı mgmanav adlı üyeden alıntı
    Sevgili Arkadaşlar,
    Ben içinizden biri değilim, 28 Mayıs'taki Sapanca gezisine katıldım. Başlangıçta herşey çok güzeldi, Carrefour'da toplandık, sonra çiğ köfte yoğuran lider arkadaşımız motosikletleri sınıfladı, racingçiler, sport touringler önde ve diğerleri cc hacimlerine göre sıralandılar. Herşey buraya kadar güzeldi. Yola çıktık ben bekledim ki bir disiplin içinde gideceğiz, öncü-artçı sollamaları falan belirleyecek, böyle bir şey göremedim ve herkes gazladı kafasına göre. Ben bir yandan önümdeki araçlara konsantre olmaya çalışırken arkamdan gelen diğer arkadaşlar da sağımdan solumdan son derece emniyetsiz bir şekilde kurşun gibi geçiyorlardı. Ben çok tecrübeli bir motorcu değilim, 2 yıldır sürekli kullanıyorum, ancak benim yerimde başka biri olsaydı yetişicem diye gaz açardı ve sonuçları ne olurdu Allah bilir.

Tabiki benim de motorum (VFR 800) güçlü olduğundan öndekilere 1 kaç kez yetişip derdimi el hareketleriyle anlatmaya çalıştım ama benim kendi arkadaşlarım da dahil herkes grup disiplininin dışında seyretmeye ve gaz açmaya devam ettiler. Beni bağışlayın ama grup sürüşünü eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur ama benim mantığıma göre hep birlikte sabit hızda ilerlemek ve bir disiplin içinde sollamaları ve şerit değiştirmeleri yapmak çok zevkli olsa gerek. Yoksa burdan o kadar km yi köfte için yapmaya gerek yok, burda da var en kralından köfte.

Sonuç olarak sapancaya geldik, aklı başında sevimli insanlar birarada toplanmış, herkes günün tadını çıkarıyor ama Allah korusun kimseye birşey olmasını istemem. İllaki bir insanla samimi olmak, arkadaş olmak gerekmez, hepimiz motorcuyuz ve kimsenin burnunun kanamasını istemem. Tecrübeli ve bu grubu idare eden veya liderlik eden arkadaşlardan beklentim emniyetli ve güvenli sürüşler gerçekleştirmeleridir. Kusura bakmayın belki eleştri oldu ama ben görüşlerimi paylaşmak istedim sizlerle, hepinizi Allah korusun...

öncelikle, sen kendini "içimizden biri" olarak görmediğin sürece öyle kalırsın.

toplu sürüşlerde beraber hareket etmeme sorunu daha önceki gezilerimizde de sorunlar yaşattı bizlere. bizim grubumuzda toplam 10 motor vardı ve kimse kimseyi geçmeden efendi bir şekilde fermuar düzeninde yolumuzu bitirdik.

bence sorun kuralları belirlemek değil, onları uygulamakta. insanların kafalarına sokamıuyoruz işte maalesef...
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    Artık araba var
    walla ben bi kaç fırça atmak zorunda kaldıktan sora herkes kurallara uydu netekim
    boşuna mı lider olduk leynn
    beni grubumdakilere sorun derim ben
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    Alıntı vedat kaya adlı üyeden alıntı
    ben alışmaya çalışıyorum..ilk motorum ve bu sapanca yolunda 200 u gördüm gerisini sen düşün..
    Allah Allah kim gaza getirdide 200 ü gördün bana yetişmek için lastikleri yakıyodun nerdeyse

kelsinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    mgmanav kardesime katiliyorum.maalesef fermuar duzeni denilen olgu bizde fermuar duzensizligi (ya da yirtigi) seklindeydi.ama bir iki gezide bu isi cozeriz be.en zevklisi de bu zaten.

Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı
    Walla haklısın dostum ben ön grupta değildim ama arkadan gelen scooterları ben organize ettim son bölüm hariç bi problem yaşanmadı benim açımdan genelde herkes kurallara uydu bunda çıkış öncesi konuşmamın da etkisi vardı sanırım ama ön grupta neler oldu bilmiyorum her gruba bi tane benden lazım
    yol boyu arkamda cirpinan insan. seni klonlayip butun gruplarin artci motorlarina yerlestirmek lazim.

Motosikleti
    Artık araba var
    Alıntı kelsinus adlı üyeden alıntı
    mgmanav kardesime katiliyorum.maalesef fermuar duzeni denilen olgu bizde fermuar duzensizligi (ya da yirtigi) seklindeydi.ama bir iki gezide bu isi cozeriz be.en zevklisi de bu zaten.

yol boyu arkamda cirpinan insan. seni klonlayip butun gruplarin artci motorlarina yerlestirmek lazim.
    evt doktorla konuşalımda benden kopyalayalım başka türlü olmucak ama sitedekiler benden bikaç tane görünce kaçarlarsa karışmam

mgmanav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800
    Arkadaşlar anltamak istediğimi anltamaya çalıştığımı düşünüyorum, içinizden biri değilim demekle çok samimiyetimiz yok anlamını vermeye çalıştım. Birşey ya da sizin hakkınızda önyargı hissettiğim yoktur. İş güç, sorumluluk sahibi, aklı başında bir motorcu vatan evladıyızdır sonuçta ve burda herkes de öyledir, en azından öyle kabul ediyoruz.

vedat kaya arkadaşım alışıcaksın demiş, alışmasına alışırız, atlan deve de değildir, ancak bu risk almak ya da almamakla ilgili bir meseledir bence. Ben de 200-210 gördüm ama bu iş değildir, ben bunu demek istiyorum. Tek başımıza olduğumuzda belki hızlı gidilir, ama grup olarak çok riskli olduğunu düşünüyorum.

Herkese güvenli sürüşler ve zevkli gezi aktiviteleri diliyorum.

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    [QUOTE=serkan79]Allah Allah kim gaza getirdide 200 ü gördün bana yetişmek için lastikleri yakıyodun nerdeyse [/QUOT
    sorma ya fıstık yeşili bir araca yetişicem diye 201 dedi yok dedim
    yoldaki şeritler duz oldu bu kadar yeter pul olmak için daha erken..
    birdahaki sefere son 288 i görene kadar basıcam..

mgmanav kardeşim alışmaktan kasıt zaten bizim motorların huyu hız yapmak yoksa hararet yükseliyor yada ciy benzin atmaya başlıyor..birde serde gençlik yani tüm bunlar bir araya gelince helede gidilecek yerin yolunu izini bilmeyince öndeki grubu yakalamak için mecbur asılıyorsun tehlikemi o hep var..büyük cc motorların bir grup oluşturması taraftarı degilim süratli araçlar ve birbirine yakın olursa kaza anında sn ler oynadıgı için hepsi için tehlikeli olabilir diye düşünüyorum..bence 3 er 5 er diğer gruplara dağılıp ara bir asılıp sonra gruba geri dönmek bir öneri sunabilirim belki..

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    resimler cok ii umarım tanışırız
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

Motosikleti
    Honda VFR 800
    vedat kaya kardeşim sana katılıyorum haklısın, zaten ben seneye enduroya geçiim diyorum, çok hızlı gitmek işime gelmiyo

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı mgmanav adlı üyeden alıntı
    vedat kaya kardeşim sana katılıyorum haklısın, zaten ben seneye enduroya geçiim diyorum, çok hızlı gitmek işime gelmiyo
    yok dostum sen vedatkaya'nın dediklerine aldırma genç falan nerdee, saçlarında siyah kalmamış neredeyse hala gencim diyo herif.
    neyse, ne olursa olsun dediğin gibi grup sürüş kurallarına riayet edilmeli. özellikle yüksek güçlü motorlarda bu daha da önem kazanıyor.
    hem sen bir kere sapancaya geldin mi kardeşim? o zaman ne diye düşünüyorsun samimiyet falan, o işler bitti artık senin için
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR
    CRATO kardeşim ben gencim demiyomkine..
    sadece geçlere yetişmek için basmak zorunda kaldığımı anlatmaya çalışıyordum..

Rüzgarınoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ?
    Nolmuş bu topik gömülmüş ya...
    [I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]

Tornedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zealsun zs200
    Valla arkadaşlar çok ii bir toplantı olmuş.Fotoğraflardan anlaşılıyor zaten.

Nice böyle kazasız belasız sorunsuz gezilere...

Motosikleti
    Honda VFR 800
    eyvallah crato kardeşim inşallah allah ömür verir de hep beraber daha birçok geziye katılırız.

yalnız yanarım yanarım da çiğ köftenin tadına bakamadım, ona yanarım, sapanca'ya kadar git, adam önünde çiğ köfte yoğursun, kedi gibi seyret, sonra yemeden gel

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    resimler bu kadarmı yaw?
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

selase - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bukadar resim yetmedimi?daha ne olsun

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    topic kapancak ben hala resimleri eklemedim

jasmine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CG 125 / 2006
    Amore Miyo Alo Alper Teşekkür Edrim Doping Fotolar Mükenmel
    [B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler