evet arkadaslar, cok guzel bir geziydi gelemeyenler cok sey kacırdı! özellikle o çiğ köfte... tadı haalaaa damağımda!-zühtüpaşa eline sağlık!-
serkan nasıl olur da yükleyemezsin?!daha site sakinleri 'babanne'ni görecekti!
evet arkadaslar, cok guzel bir geziydi gelemeyenler cok sey kacırdı! özellikle o çiğ köfte... tadı haalaaa damağımda!-zühtüpaşa eline sağlık!-
serkan nasıl olur da yükleyemezsin?!daha site sakinleri 'babanne'ni görecekti!
Deneme Yapiyorum.arkasi Gelecek.benim Için Ilk De
Dostlarım, üstatlarım.Öncelikle geciktiğim için çok çok özür dilerim hepinizden.Sizler de çok hızlıymışsınız ama
Evde fotolara bakarken ne kadar da harika bir gün geçirdiğimi farkettim.Sıcacık insanlar, yeni arkadaşlar...Herşey mükemmeldi...İsmini hatırladığım, hatırlayamadığım, tanıdığım, tanışamadığım tüm iki tekerlere bu harika pazar için teşekkür ediyorum.Tabi bu arada konvoyun en gerisinde flaşörlerini yakarak, bizlere kalkan olan (özellikle en en en geride olan alper ve beni) hiç yalnız bırakmayan dört tekerlere teşekkürü bir borç bilirim.Minnet ederim efendim
Kıskanmayın ama yolculuktan en çok ben keyif aldım.Bi kerem mükemmel bir artçım vardı.Allah herkese böyle artçı versin.Depoyu dolduran, yol boyunca sıcak sohbetini esirgemeyerek beni ayakta tutan, bilumum kol-bilek-omuz-sırt bölgelerime masaj yaparak yol yorgunluğumu alan, tüm bu işlerle de kalmayıp sağdan soldan sarkıp el-kol--ayak-bacak hareketleri ile Beylükdüzü grubunu Kozyatağı'na getirmemizi sağlayan motorsuz lider, vazgeçilmez artçı, sevgilil Alper.Herşey için teşekkürler.Asıl sen kahır çektin.Bir gün içinde 20 kez indin-bindin, indin-bindin Bacacıkların esnedi.Akşam seni Şehremini'de bıraktıktan sonra eve nasıl zor gittim anlatamam.Bütün gün +80 kiloya alıştım.Senden sonra salak oldum.Yalpalaya yalpalaya vardım eve.
Uçan kanatlıların hedefi, virajların hızlısı, korkusuzca arabalara kafadan giren yiğit Yasemin, bunca badireden sonra hala iki tekerinin üzerindesin ya, sen büyüksün.
Dönüş yolunda Yasemin ve bana eşlik eden karizmatik liderimiz doping, artçısı sevgi, musturaki, harika şarkılarıyla kulağımızın pasını silen barış, değerli üstadımız zühtüpaşamız, sınavlarını sallamayıp bizi sallayan va aramızda olan viper1 (inşallah geçmişsindir be üstat), nasıl geldiği ve eve nasıl döndüğü belli olmayan koray77 kardeşim (en kısa zamanda iki tekerine kavuşmanı diliyorum), 007 ve tanışamadığım için üzgün olduğum kardeşlerime, organizasyonu akıl eden ve düzenleyen üstatlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
Tüm organizasyonlarımızın müdavimi olacağım kesin (yalnız şu fermuar düzenini biraz çalışmamız lazım galiba.bizimki hep yırtıktı )
İşte fotolar.Allah'tan ben kurbağa çekmemişim.Geziye sanki motorcudan çok kurbişler katılmış gibi valla
İşte devam ediyorum.
Hala devam ediyorum.
Tanrım hala devam ediyorum.Duramıyorum
İşte bitti.Ama durmayacağız.Malum, bu iki tekerler durunca düşüyor.Soner topiğinize geliyorum.Gece konaklayamayacak olsam da mutlaka geleceğim.Beni de ekleyin listeye.
alper kardeş ne şov yapmışsın en çok pozu olanlar arasında 2 sıradasın birinciler tabiki kurbağalar sonra da sen
Skullhunter ve BBRR karar verin yaw şu topici biyerinde kalsın
ben gezi yazılarına açmıştım Skullhunter (değerli adminimiz) duyurulara taşıdı şimdide sabah baktım
BBRR ( değerli moderatörlerimizden) cumburlop gezi yazılarına taşınmış.
keyifler kekaydı güzel di BBRR'yi de aramızda görmek isterdim. kısmet değilmiş. Ama temmuzda izine çıktığımda marmaris dolaylarından geçerken uğrayıp tanışmak isterim.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
resimleri tek bi linkte toparlasak çok sayfa oldu çünkü
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
ya millet arayı fazla acmadan gene saglam bı gezı duzenlesek dıyorum ama bu sefer bıraz yakın olsun
aynen katılıyorum, mesafe uzak diildi bence 130 km falan bişey diil aslındaaidikurt adlı üyeden alıntı
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
gezi var zaten sogutmadan mt plajda kalıyor gezisiaidikurt adlı üyeden alıntı
10 haziran dostdark gezisi bekleriz efendim ayrıntılar ana sayfada bi topikte
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790
Evet arkadaşlar nihayet kamera çekimini PC ye aktardık, Toplamda 25 dakikalık çekim yapmışız, ilk 12 dakikasını ayırıp rapidshare'e ekledim. geri kalan 13 dakikalık kısmı da ilerleyen zamanlarda ekleriz artık. Çekimi gazlabeni ve kozmiktohum birlikte gerçekleştirdik. Arkadaşım kozmiktohuma teşekürler iyi iş çıkartmış
Dosya boyutu 13Mb. Kameradan aktarırken çevrim kalitesini düşük tuttum. böylece dosya boyutu epeyce düştü. Ancak, kalitesinden memnun kalmassanız tekrardan kalite ayarlaması yaparak webe atarım. Bu durumda dosya boyutunun 50MB yi geçme ihtimali var.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Videoyu indirmek için buraya tıkalayabilirsiniz
İyi seyirler
orhan
gazlabeni
baba uzme kendının hatanın neresınden donersen kardır bıdahakıne insallah dedıklerımıze kulak ver ne olursa olsun gel o kadar duyuru yaptım sl150 leresiner adlı üyeden alıntı
10 haziran günü yatılı kamp olayı bu sefer mt plajda
dostdark gezisi herkezi bekleriz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790
bu kurbağalar bayağı ilginç arkadaşlar
o kadara çok resimleri çekilmiş ki
bari cinsini araştırın da bilgilenelim
bu bi paylaşım formu di mi
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
slm arkadaşlar vallaa acayip kıskandım bide fotoları görünce koptumm inşallah bi dahaki sefere bizde katılırız
ccbbdd adlı üyeden alıntı
Selamlar Baris,
Evet yaaa Muhabet süperdi, bu ara ben Nick Degistirdim [COLOR="DarkOrange"]Highway [COLOR="black"] olarak cünkü Ceketime nickimi Diktirdim de .... Geliyorsun zaten ayin 10 unda bu Sefer gecelemeli olacak ya, Gitarcimizsin gelcen taabiki. Bu ara Dark ile Süper döndük walla Arkandan takipdeydim dedigin gibi Cok Güzel Kullandi. Benzincide durduk PIT STOP yaptik ( Motorlar icin ) sonram Gebzede de Kendimize PIT STOP Yaptik Günes Batiminda Bi Buzzz gibim Bira daha ictik ve Istanbula varis....Cok ama Cok Güzel bir Gezi oldu Herkese cok Tesekkürler.....
gazlabeni,videoyu izledim valla güzel birçekim yapmışınız.özellikle benim motorla ilgili değişik yorumlarınız olmuş ama iyişallah büyüyünce motorum daha çok beğeneceksiniz
ellerinize sağlık..
trenox senin videoyuda bekliyoruz bak
bende vedat kayanın fotolarını yüklüyorum inş. 1 saate kadar hepsi burda olucak
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
baba koy su resımlerı allah askına catlıcam bı tek sen bızı cektın )ceko35 adlı üyeden alıntı
ya o kadar resmımızı cektınız esımle kımse koymuyor bızımkılerı yav kurbagaların bıle bırsuru resmı var bızım yok ne ıstır yav ınsana verılen deger her gecen gun azalıyor
dostdark abi işallah gelirim marmarise geçme ihtimali var o dönem belli olmaz yani gelip gelemiyeceğim ama gelmeye çalışırım ona göre haber veririm
gel tabi olm sensiz olur mu beni bilem zorla götürcekler galibaCenkKeskin adlı üyeden alıntı
bunlar vedat kayanın kamerasına takılanlar
toplaşma yeri levent bp
tunoka abimiz ve yengemiz ellerine sağlık yengecim dolmalar
süperdi
çiğ küfte yapılırken bir görünüş
dostdark göle girme hazırlıkları yaparken
doğum günü pastasıda çok güzeldi walla emeği geçenlere teşekkürler tadı damağımda kaldı walla
amma nazik üfledin be abi diğer iki mumu diğer doğum günü olan arkadaşa bırakman büyük incelikti ikinizinde doğum günü tekrar kutlu olsun
ben gölden çıkarken
gene ben kurbağalardan fazla resmim war walla
göle girenler yani biz
dostdark gölde
ashes suyun sıcaklığını ölçüyo
kırmızı gir gir die ikna ediyo
ve ikna olan ashes gölde
bu görüntülerde başka bi gezindenmiş vedat açıklıyacakmış bunu
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)