Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

28 Mayıs Sapanca Şenliği Tüm Fotoğrafler ve Yorumlar

REKLAM ALANI
    ferni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet arkadaslar, cok guzel bir geziydi gelemeyenler cok sey kacırdı! özellikle o çiğ köfte... tadı haalaaa damağımda!-zühtüpaşa eline sağlık!-

serkan nasıl olur da yükleyemezsin?!daha site sakinleri 'babanne'ni görecekti!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    Bendekilerin çoğu manzara ve doğa fotoğrafı olmuş, lütfen bu seferlik idare edin ...

[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

kelsinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Deneme Yapiyorum.arkasi Gelecek.benim Için Ilk De

kelsinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Dostlarım, üstatlarım.Öncelikle geciktiğim için çok çok özür dilerim hepinizden.Sizler de çok hızlıymışsınız ama
    Evde fotolara bakarken ne kadar da harika bir gün geçirdiğimi farkettim.Sıcacık insanlar, yeni arkadaşlar...Herşey mükemmeldi...İsmini hatırladığım, hatırlayamadığım, tanıdığım, tanışamadığım tüm iki tekerlere bu harika pazar için teşekkür ediyorum.Tabi bu arada konvoyun en gerisinde flaşörlerini yakarak, bizlere kalkan olan (özellikle en en en geride olan alper ve beni) hiç yalnız bırakmayan dört tekerlere teşekkürü bir borç bilirim.Minnet ederim efendim
    Kıskanmayın ama yolculuktan en çok ben keyif aldım.Bi kerem mükemmel bir artçım vardı.Allah herkese böyle artçı versin.Depoyu dolduran, yol boyunca sıcak sohbetini esirgemeyerek beni ayakta tutan, bilumum kol-bilek-omuz-sırt bölgelerime masaj yaparak yol yorgunluğumu alan, tüm bu işlerle de kalmayıp sağdan soldan sarkıp el-kol--ayak-bacak hareketleri ile Beylükdüzü grubunu Kozyatağı'na getirmemizi sağlayan motorsuz lider, vazgeçilmez artçı, sevgilil Alper.Herşey için teşekkürler.Asıl sen kahır çektin.Bir gün içinde 20 kez indin-bindin, indin-bindin Bacacıkların esnedi.Akşam seni Şehremini'de bıraktıktan sonra eve nasıl zor gittim anlatamam.Bütün gün +80 kiloya alıştım.Senden sonra salak oldum.Yalpalaya yalpalaya vardım eve.
    Uçan kanatlıların hedefi, virajların hızlısı, korkusuzca arabalara kafadan giren yiğit Yasemin, bunca badireden sonra hala iki tekerinin üzerindesin ya, sen büyüksün.
    Dönüş yolunda Yasemin ve bana eşlik eden karizmatik liderimiz doping, artçısı sevgi, musturaki, harika şarkılarıyla kulağımızın pasını silen barış, değerli üstadımız zühtüpaşamız, sınavlarını sallamayıp bizi sallayan va aramızda olan viper1 (inşallah geçmişsindir be üstat), nasıl geldiği ve eve nasıl döndüğü belli olmayan koray77 kardeşim (en kısa zamanda iki tekerine kavuşmanı diliyorum), 007 ve tanışamadığım için üzgün olduğum kardeşlerime, organizasyonu akıl eden ve düzenleyen üstatlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
    Tüm organizasyonlarımızın müdavimi olacağım kesin (yalnız şu fermuar düzenini biraz çalışmamız lazım galiba.bizimki hep yırtıktı )
    İşte fotolar.Allah'tan ben kurbağa çekmemişim.Geziye sanki motorcudan çok kurbişler katılmış gibi valla

İşte devam ediyorum.

Hala devam ediyorum.

Tanrım hala devam ediyorum.Duramıyorum

İşte bitti.Ama durmayacağız.Malum, bu iki tekerler durunca düşüyor.Soner topiğinize geliyorum.Gece konaklayamayacak olsam da mutlaka geleceğim.Beni de ekleyin listeye.

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    alper kardeş ne şov yapmışsın en çok pozu olanlar arasında 2 sıradasın birinciler tabiki kurbağalar sonra da sen

Skullhunter ve BBRR karar verin yaw şu topici biyerinde kalsın

ben gezi yazılarına açmıştım Skullhunter (değerli adminimiz) duyurulara taşıdı şimdide sabah baktım

BBRR ( değerli moderatörlerimizden) cumburlop gezi yazılarına taşınmış.
    keyifler kekaydı güzel di BBRR'yi de aramızda görmek isterdim. kısmet değilmiş. Ama temmuzda izine çıktığımda marmaris dolaylarından geçerken uğrayıp tanışmak isterim.

KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

Tifosi12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resimleri tek bi linkte toparlasak çok sayfa oldu çünkü
    [B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
    "BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    ya millet arayı fazla acmadan gene saglam bı gezı duzenlesek dıyorum ama bu sefer bıraz yakın olsun

Tifosi12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aidikurt adlı üyeden alıntı
    ya millet arayı fazla acmadan gene saglam bı gezı duzenlesek dıyorum ama bu sefer bıraz yakın olsun
    aynen katılıyorum, mesafe uzak diildi bence 130 km falan bişey diil aslında
    [B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
    "BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    Alıntı aidikurt adlı üyeden alıntı
    gezi var zaten sogutmadan mt plajda kalıyor gezisi
    10 haziran dostdark gezisi bekleriz efendim ayrıntılar ana sayfada bi topikte
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790

gazlabeni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor 150T1 Scooter

12 Dakikalık kamera çekimi

Evet arkadaşlar nihayet kamera çekimini PC ye aktardık, Toplamda 25 dakikalık çekim yapmışız, ilk 12 dakikasını ayırıp rapidshare'e ekledim. geri kalan 13 dakikalık kısmı da ilerleyen zamanlarda ekleriz artık. Çekimi gazlabeni ve kozmiktohum birlikte gerçekleştirdik. Arkadaşım kozmiktohuma teşekürler iyi iş çıkartmış

Dosya boyutu 13Mb. Kameradan aktarırken çevrim kalitesini düşük tuttum. böylece dosya boyutu epeyce düştü. Ancak, kalitesinden memnun kalmassanız tekrardan kalite ayarlaması yaparak webe atarım. Bu durumda dosya boyutunun 50MB yi geçme ihtimali var.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Videoyu indirmek için buraya tıkalayabilirsiniz

İyi seyirler
    orhan
    gazlabeni

Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı siner adlı üyeden alıntı
    bu seferki geziye sürüşte daha pişmediğim için gelmedim ama bi dahakini hayatta kaçırmam. asarım gitarımı sırtıma, ne isterseniz çalarım. tek şartım var karnımı doyurun, bide şarkılara eşlik edin. :D resimleri gördüm pişman oldum gelemediğime. bi de galiba yanlış yaptım. orada o kadar sl 150 kullanıcısı varkene, o kadar motor kullanan arkadaşımız varkene, bu dostlardan tecrübe edinmek varkene gelmemek daha büyük bi hataydı galiba
    baba uzme kendının hatanın neresınden donersen kardır bıdahakıne insallah dedıklerımıze kulak ver ne olursa olsun gel o kadar duyuru yaptım sl150 lere

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    10 haziran günü yatılı kamp olayı bu sefer mt plajda
    dostdark gezisi herkezi bekleriz
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    bu kurbağalar bayağı ilginç arkadaşlar
    o kadara çok resimleri çekilmiş ki
    bari cinsini araştırın da bilgilenelim
    bu bi paylaşım formu di mi
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

simfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    slm arkadaşlar vallaa acayip kıskandım bide fotoları görünce koptumm inşallah bi dahaki sefere bizde katılırız

Muzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    Alıntı ccbbdd adlı üyeden alıntı
    gezi muhteşemdiii çok eğlendik,,ya dostdark harbiden ne biçim içtin ve nasıl düzgün gittin helal olsun dünyayı içsen gidiyorsun aman dikkat aklımız sende kaldı... muzoo yani nam-ı diğer cem ceminay muhabbetimiz güzeldi devamı gelecek inşallah...Kalmalı yapalım en kısa zamanda kesinlikle diyorum...Bu arada paşa çiğköfteyi yoğururken endişeliydim ama paşaya helal olsun çiğ köfteden anlayan biri olarak tam not aldı benden,eline sağlık hakkaten güzel olmuştu sendede olmayan numara yok paşam ama başına bela aldın söliim bundan sonra rahat yok sana,elidivenlerde ayrıca harikaydı,işte budur...Çok kalabalıktı herkesle muhabbet edemesekte git gide büyüyen teşkilatımızda ilerki gezilerde daha çok kaynaşma olur....Erginin kuzey Irak anıları harikaydı adam ne maceralar yaşamış kardeşim bombaların arasında, boşuna terör değil adamın niki en kısa zamanda daha detaylı muhabbet isterim....Sonuç olarak gezi atmosferi çok güzeldi... Nurgüldemirbaya çok teşekkürler...

Selamlar Baris,

Evet yaaa Muhabet süperdi, bu ara ben Nick Degistirdim [COLOR="DarkOrange"]Highway [COLOR="black"] olarak cünkü Ceketime nickimi Diktirdim de .... Geliyorsun zaten ayin 10 unda bu Sefer gecelemeli olacak ya, Gitarcimizsin gelcen taabiki. Bu ara Dark ile Süper döndük walla Arkandan takipdeydim dedigin gibi Cok Güzel Kullandi. Benzincide durduk PIT STOP yaptik ( Motorlar icin ) sonram Gebzede de Kendimize PIT STOP Yaptik Günes Batiminda Bi Buzzz gibim Bira daha ictik ve Istanbula varis....Cok ama Cok Güzel bir Gezi oldu Herkese cok Tesekkürler.....

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gazlabeni,videoyu izledim valla güzel birçekim yapmışınız.özellikle benim motorla ilgili değişik yorumlarınız olmuş ama iyişallah büyüyünce motorum daha çok beğeneceksiniz
    ellerinize sağlık..
    trenox senin videoyuda bekliyoruz bak

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    bende vedat kayanın fotolarını yüklüyorum inş. 1 saate kadar hepsi burda olucak
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı ceko35 adlı üyeden alıntı
    gezi harikaydı ama uzaktı baya istanbula.. bi dahaki sefere istanbulun plajlarında ashes inde dedigi gibi bi aksam kalmalı daha yakın yerlere gitsek cok daha iyi olur sanırım

bendeki fotolar yarına ekleniyor efenim siteye.. beklemede kalınız
    baba koy su resımlerı allah askına catlıcam bı tek sen bızı cektın )

ya o kadar resmımızı cektınız esımle kımse koymuyor bızımkılerı yav kurbagaların bıle bırsuru resmı var bızım yok ne ıstır yav ınsana verılen deger her gecen gun azalıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    dostdark abi işallah gelirim marmarise geçme ihtimali var o dönem belli olmaz yani gelip gelemiyeceğim ama gelmeye çalışırım ona göre haber veririm

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    Alıntı CenkKeskin adlı üyeden alıntı
    dostdark abi işallah gelirim marmarise geçme ihtimali var o dönem belli olmaz yani gelip gelemiyeceğim ama gelmeye çalışırım ona göre haber veririm
    gel tabi olm sensiz olur mu beni bilem zorla götürcekler galiba

bunlar vedat kayanın kamerasına takılanlar
    toplaşma yeri levent bp

tunoka abimiz ve yengemiz ellerine sağlık yengecim dolmalar
    süperdi

çiğ küfte yapılırken bir görünüş

dostdark göle girme hazırlıkları yaparken

doğum günü pastasıda çok güzeldi walla emeği geçenlere teşekkürler tadı damağımda kaldı walla

amma nazik üfledin be abi diğer iki mumu diğer doğum günü olan arkadaşa bırakman büyük incelikti ikinizinde doğum günü tekrar kutlu olsun

ben gölden çıkarken

gene ben kurbağalardan fazla resmim war walla

göle girenler yani biz

dostdark gölde

ashes suyun sıcaklığını ölçüyo

kırmızı gir gir die ikna ediyo

ve ikna olan ashes gölde

bu görüntülerde başka bi gezindenmiş vedat açıklıyacakmış bunu

motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

13. sayfa BirinciBirinci ... 31112131415 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler