geldim işte burda eniştealper_tim adlı üyeden alıntı
sen böyle soyunmaya devam et kesin yenge yaparsın
evet evet kamyon olsun markası ford olsun zuhahahahaalper_tim adlı üyeden alıntı
geldim işte burda eniştealper_tim adlı üyeden alıntı
sen böyle soyunmaya devam et kesin yenge yaparsın
evet evet kamyon olsun markası ford olsun zuhahahahaalper_tim adlı üyeden alıntı
abi nerde bizim fotolar ya valla bak darılırız sana bizide yayınla he bu arada cig köfte süperdi eline salık
bende bakıyom bekıyom bi eksiklik var diyom meğer cenk yokmuş ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
az kaldı arkadaşlar bitiyor, videoyu kameradan aldım pc ye geriye kaldı boyutu küçültüp uygun bir siteye göndermeye
sizin için çalışıyoruz
çok güzel bir gezi olmuş, özellikle ersen in simit le çektirdiği resim süper , kaptandır ama gerçekten yüzmesini bilmez
ben bbrr yi göremedim
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
yeterince kalabalık olunca bende arkadaşları sıkmayayım dedim ....130 kişi varmış ....
o saatlerde holy_diver la muhabbet ediyoduk biz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Arkadaşlar gündüz de çektiğim fotoğrafların bulunduğu linki vermiştim aşağıda tekrar veriyorum, bunlar arasında basmak istedikleriniz varsa bana özelden mail adresinizi pm size yüksek çözünürlük hallerini mail atıyım...
FOTOĞRAFLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN...
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
gezi muhteşemdiii çok eğlendik,,ya dostdark harbiden ne biçim içtin ve nasıl düzgün gittin helal olsun dünyayı içsen gidiyorsun aman dikkat aklımız sende kaldı... muzoo yani nam-ı diğer cem ceminay muhabbetimiz güzeldi devamı gelecek inşallah...Kalmalı yapalım en kısa zamanda kesinlikle diyorum...Bu arada paşa çiğköfteyi yoğururken endişeliydim ama paşaya helal olsun çiğ köfteden anlayan biri olarak tam not aldı benden,eline sağlık hakkaten güzel olmuştu sendede olmayan numara yok paşam ama başına bela aldın söliim bundan sonra rahat yok sana,elidivenlerde ayrıca harikaydı,işte budur...Çok kalabalıktı herkesle muhabbet edemesekte git gide büyüyen teşkilatımızda ilerki gezilerde daha çok kaynaşma olur....Erginin kuzey Irak anıları harikaydı adam ne maceralar yaşamış kardeşim bombaların arasında, boşuna terör değil adamın niki en kısa zamanda daha detaylı muhabbet isterim....Sonuç olarak gezi atmosferi çok güzeldi... Nurgüldemirbaya çok teşekkürler...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
MERAK ETMEYİN ARKADAŞLAR ATAMADILAR BEN BURDAYIM
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
Selam arkadaşlar gezide katkısı olan herkese çok teşekkürlerimi iletiyorum. Bize sapancada mükemmel bir gün geçirebilmemizi sağlayan TRADER(MURAT)arkadaşımızada burdan herkesin önünde teşekkürlerimi iletiyorum.
TEASER resim olayı içinde sanada ayrıca teşekkürler harika olmuş.
DÖNÜŞTEKİ STRESLİ ANIMI ANLATAYIM
Dönüş baya stresli geçti benim için arkadaşlar! Şanssızlıklar üstüste geldi. Grubun artçısı oldum güya gece grubu arkadan gelecek tehlikelere karşı korumak. İşte önde Trader arkadaşım ve arkadada ben kartepe grubumuzu dönüşte güvenle götürebilmek için ayarlamalar yaptık. Ama daha sonra yol alırken, birde ne göreğim farım gitti allahtan 2 adet sis taktırmıştım onlarla idare ederiz dedim ve yola devam ettim. Neyse ilk molada birde ne göreğim arka stobum da off olmuş hadi buyur burdan yak!! 70 km en arkada stopsuz bir grup artçısı düşünebiliyormusunuz? Bir araç tarafından pert olmamam büyük şans!!
Molada sorunu anlamaya çalıştım ama bir çözüm bulamadım neyse yola çıktık bari ben grubun ortalarına geçeyimde stopsuz ortada yol alırım dedim gruba. neyse saat olmuş akşamın 22:30 ben grubun sözde ortasında gidicem abi 5-6 km gittikten sonra grup felan yalan oldu dağıldı ve ben tek başımayım Bunda tabi farımın olmaması ve sislerlede iyi bir görüşe sahip olmamamında etkisi oldu.
Herneyse 50-60 km stopsuz, farsız, mont siyah, motor siyah, çantalar siyah, elcikler ve eldivenlerde siyah, kapkara bir motorcu gece yolda!! Yolun %80 inde aydınlatmada yok ki, azcıkta olsa belireyim arkadan gelen araçlara ezilmeyeyim.....yaklaşık 4-5 defa ciddi kaza atlattım şanslıydım çünkü koruyucu meleğim o gün zinde ve enerjikti
GRAVE'de küstüm abi neden mi?:(
Adamın ışık sistemi full yani risk altında deil! İlk mola yerinde ben ışık sorunu farketmiş önfarı dağıtmış bir ''macgyver'' olarak yanımda getirdiğim envayi çeşit alet edavat la (hatırlayanlar bilir silivri gezisindede motoru arzalanan Dostdark arkadaşımız içinde buji'yi ben vermiştim ve arkadaşımıza bayada bir kırgınım bir teşekkür bile etmedi benim ona karşı yapmış olduğum fedakarlık için:( ) neyse millet yol yorgunluğunu atarken yani molada dinlenirken ben yardırıyorum! fardaki ve stopdaki sorunu tespit etmeye çalışıyorum:( Birara baktımki bizim gruptaki GRAVE sırt çantasında bişi çıkarmış bana ve o taraftaki birkaç kişiye gösteriyor! Hani şu polislerin gece çevirmelerinde giydikleri full fosforlu kolsuz bir km öteden zifir karanlıkta insanın gözünü alan, gece ben burdayım diye bağıran yeleği varya işte ondan.
Bende, benlik bana verecek herhalde diye bir sevindim ki sormayın. Dedimki bir ''macgyver'' da bu herhalde adam ne getirmiş yanında oha felan oldum, yemişim dedim yanmayan arka stopu yiyolarsa beni şimdide arkadan gelen arabalar farketmesin bakalım diye tam derken adam yeleği üzerine giydi ve karşıma dikildi ve bir güzelde yeleğini öven birkaç cümle kurdu ve hayalebiliyormusunuz o anı ben adamın burnunun içine giricem arada 30 cm var yada yok elimde ingiliz anahtarıyla duruyorum! yani arkadaşımızın yeleğini kimseyle paylaşacak bir hali olmadığını görünce, bende güzelmiş dedim neyapayım
İş başa düştü dedim.
Neyse hadi birde gelin burdan yakın! son molaya gelmeden ön farım kendi kendine düzeldi yanmaya başladı Molaya geldik yanmayan arka stobuma şöyle bir daldım ve çıktım sorunu düzelttim.
''Ek bilgi'' fren ve stop lanbasında 2 adet tel vardır biri stop için yanar diğeri fren için, benim stobum yanmıştı ama frene basınca fren ışığı yanıyordu lambayı çıkarttım ve kanallarını ters olarak taktım ve stop olarak fren ışığı sürekli yanar durumda kaldı ve bende güvenle yolculuğuma devam ettim. Böylelikle yine bir soruna, mantıkla bir çözüm !!''işte Macgyver''!!
Böylelikle karanlık kabusum sona erdi. Tek parça olarak eve gelebildim.
Motosikletçinin günlüğünden bir bölüm....
Sevgili MACGYVER kardeşim çok geçmiş olsun, neyse bir dahaki gezide umarım sorun yaşamazsın.
bi kere parkların yanıyodu
alt plaka aydınlatmanda
hocam genede geçmiş olsun
bende artık gece yolculuklarına arka stop ön far ve sigorta bulunduracam
her şey çok güzeldi çok eğlendim güzel güzel uyudum ama bi resmimi çekmediniz ya hepinize kırıldım :(
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
gezi güzeldi iyi vakit gecirdik herkese teşekkürler ama malesef resimleri eklemeyi beceremedim
güzel geziydi. emeği geçen arkadaşlara ev sahıplerıne tesekkurler.
bende kameradakı cd lerı gene aynı sekılde cogaltıp uygun bır zamanda kı bulusma olabılır ya da ben getırırım sorun dıııl dagıtacagım.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Siz adamı kanser edersiniz.Ne güzel gezi olmuş.Çalışıyodum gelemedim(elektrik kesikti çalışamadım gibi). Bundan sonrakinde mutlaka varım.Yazdımda zaten dostdark'a.
super bi gezi olmus bende cuma ehliyet işini haletmiştim gelişime burdan tesekurler ama kankama motoru kartal mc e getirmesini soyledim oda gelirken yola fırlayan 1 cocuga carpmamak için motoru yatırmıs Allahtan cocuga carpmadan ufak sıyrıklarla kurtuldu ama motorda ufak tefek hasar olustu oyuzden katılamadım neyse bugun haletim hepsini bi dahaki sefere işallah sizlerle tanısma fırsatı bulurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)