kızların kafasına takıp bira ısmarlatıyordumzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ben şimdi biraya para mı vereceğim
kızların kafasına takıp bira ısmarlatıyordumzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ben şimdi biraya para mı vereceğim
KAMP ADAMLARI
Evet millet bende en sonunda geldim. Sabah 5 sularında Afyon/Bolvadin deydim. Dün her sey güzeldi. Herkese (Özellikle Nurgül hanıma) Çok Teşekkürler. Paşam senin köftelerden yemek nasip olmadı o sırada ben dışarı çıkmıştım araba bulmaya hersey olmuş bitmiş. Herkese Çoook Teşekkür ederim....
camadan geldim buradayım saolsın
ashes Temmuzu bekle derim ben bişiler planlıyorum
leyn manyak 10 haziranda büyük macera var hemen ismini yazdır bunu kaçırmazsın senCenkKeskin adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
budur işte, içinize sinsin çok güzel vakit geçirmişsiniz.
paylaşımınız için teşekkürler, sağlıcakla kalın.
ula neler kaçırmısız yaf ne kadar vursak faydası yok tek kelimeyle harika olmuş bidakine inşallah bizde gelirizde böle öküzün baktı gibi bakmayız yaf ne zor oluyomuş meğer böle aahh ahhh
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
paşam emeği geçen harkeze çok teşekkurler
güzel bi geziydi
çiğköfteninde tadına doyum olmadı valla
mert dostummert ybr 125 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790
asıl buna gelmezsen kafayı vurursun
KAMP ADAMLARI
biz lazız acıyla aramız yok ama zühtüpaşanın yaptığı çiğ köftenin acı kıvamı yerindeydi, biz bile kayifle yedik rakıyada ii meze oldu,, çok teşekkürler, eline sağlık..
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
gezı gercekten guzel gecmıse benzıyor.katılım cok olmuş.ancak dıkkatımı bırsey cektı.bol bol kurbaga resımlerı cekılmış.o guzelım yemeklerın ardındankurbaga resımlerı cok anlamlı olmuş tebrıkler
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
hakketen millet amma kurbağa ya hasret kalmış yaw
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Çok güzel bir gezi ve buluşma olduğu resimlerin her karesinden belli oluyor. Siz orada eğlenirken, ben de kuzenimin düğününde süper!?! eğlendim. Zaten oldum olası düğünlere bayılırım ya
Ersen yine çekmişsin rakıları bakıyorum. Zühtüpaşam da ne güzel yoğurmuş çiğ köfteyi, insanın canı cekiyor
Göl soğuk değil miydi ya nasIL girdiniz valla iyi cesaret..
Bir de şeyi merak ettim, resimlerde bi kısımda bir amcam var böyle hafif imami bir sakalı var.. Kask takarken o sakal zorluk çıkarıyor mu onu merak ettim
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
valla paşam her nekadar 2 masa gerinde otursakta tanışmak mümkün olmamış olsada senin ellerinle yaptığın çiğ köfteyi bizde yeme şerefine nail olduk gerçekten ellerine sağlık çok güzel olmuştu.. başka bi gezide tanışmak dileğiyle..
ya haklısınız o kadar kalabalıktıki bende tanısabildiğim herkesle, birlikte olabildiğim herkesle olmaya çalıştım ama malum..selase adlı üyeden alıntı
afiyetler olsun.. her zaman yaparız..
bizi izlemeye devam edin çoook yakında sürprizler gelioooo..
S&S
Yaw paşam suprizler geziler...evin yolunu unuttuk bea...
buna katılamadım ama, 10 hazirandakine katılıyorum inşallah
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
yaww ben işi bitirip topiğe bakıncaya kadar 212 mesaj olmuş yaww içinizde bitek benmi çalışıyom yoksa
ergin (TEROR) dostum asıl ben teşekkür ederim çok güzel bir gündü
bu arada paşamın küftelerinin tadına bakamadım osırada iskeledeydim galiba eh artık bidakine kısmet nası olsa paşam artık gezilerin kadrolu çiğköftecisi
unutmadan resimler çok harika çeken ardaşların ellerine sağlık
alper_tim kardeşim bilhassa senin verdiğin pozlardaki sanatsal vurguya bayıldım çok estetik olmuş walla
grave dostluk budur insan giderken haber eder ..bizde 2 günlük geziye gidiyoruz sana söylemicez işte..
Herşeyyy mükemmel olmuş .orda olmak varmış ama saglık olsun
Başka gezilerde görüşmek umuduyla
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
olmuyooooooooooooooooo
Mozilla fire fox kullanıyom ondan mı yükleyemiyom resimleri acabaa?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)