Organizasyon komitesi başkanı olarak hemen asker arkadaşımızla irtibata geçelim derim..Rahmi&Halime adlı üyeden alıntı
S&S
rahmi şimdi bu topikten devam et orda kararlaştıralım soner sen ben paşa hepimiz yorumlayalım düşüncesindeyimRahmi&Halime adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790
selamlar
umut abi ne fotolar çekmişsin yaa süper
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
Nedemek Paşam... Derhal Arıyorum Şimdi....Güzel Olacağına inanıyorum.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
yardımların için teşekkürler ve hoşbuldukalper_tim adlı üyeden alıntı
mete_han adlı üyeden alıntı
didinin dilini şuan bi tek ben biliyorum, oyüzden şimdilik sadece tercümeyle idare edilecek hemen tercümeye başlıyayım; Didi'nin sapanaca gezisi yorumları:
çok eğlenmiş ama sıcak biraz bunaltmış, uyuyacak sessiz bi ortam bulamamış, 3-4 kişiden başka kimse ilgilenmemiş zaten ilgi manyağı şımarıktır, bu biraz zoruna gitmiş, ama en önemli derdi, herkes kendi boğazının derdine düşmüş, didiyi kimse düşünmemiş, oysa o ne hayaller kurmuş köftelerden tavuklardan mangaldan nasiplenirim diye ama sahibinin (o ben oluyorum) verdiği bitane köfte, tavuk kemiği ve erikten başka bişey yiyememiş bide 2 yudum rakı içmiş, çok üzülmüş..[/
[B][SIZE="2"][COLOR="Red"]DİDİ[/COLOR][/SIZE][/B]
"BAĞIMSIZLIK VE HÜRRİYET BENİM KARAKTERİMDİR.."
Helal sana umut, resimler cok iyi, benim resmi avatarima koydum...73umut adlı üyeden alıntı
Gezi çok güzeldi arkadaşlar...
Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler...
Cüneyt Eralp
selase fotoğraflar çok güzel çıkmış keşke ben de biraz çekseydim aceleden evde unutmuşum makineyi.bu arada motorcu ali müthişti ya ilk kez motor motor diye ağlayan bu kadar küçük bir çocuk görüyorum.çok da tatlıydı kerata.sakarya grubu olarak beni yalnız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ederim.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Dün bir ara yaşadığım sıkıntı haricinde çok güzel mekanda çok güzel bir eğlence idi..
Beni güldüren Alper'e ,Kaskını veren Soner'e , Yolcusu olduğum Zuhtu Paşa'ya Artçısı Olduğum İbrahim e çokkk teşekkür ederim...
Özellikle Zühtü Paşa Yemedi yedirdi , içmedi içirdi çok teşekkür ederim .( )İyiki vardın dün yanımda....
Firsth Divine Light
küçük ali'ye bende bayıldım doğrusu. inş. ilerde bi öocuğumuz olursa öle motor delisi olurr
nurgülcüm ben zaten biliyodum makineni unutacağınıda ondan aldım yanıma benimkini ehh artık benim fotolarla idare edecez.. ama üzüldüğüm ahmet beyle senin şöööle güzel bi fotonuzu çekemdim.
demek bu kadar kolay satılıyor insan..tanıdım arkadaşları..ashes adlı üyeden alıntı
harbiden abicim en kral adamı yazmamışsınız ayıp valla ersen listeyi güncelleyin abicim vedat aibimize en kral yeri ayırın
not: vedat abi yanlış topiğe msj yazmışsın
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
ben yazdım vedat bey i diger tarafta kırgınım ona
Vedatimi nasil unutursunz Hii?? Yazin hemencik Mecburen gelecek bu geziyede.vedat kaya adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790vedat kaya adlı üyeden alıntı
abicim yazdık ama bu sefer süprizi unutmak yok
nurrem artcı kaskımın kirası çok fazladır haberin olsun vın vın bir sene önce takmıştı haala bana bira ısmarlıyornurrem adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ha soner bu aradanurrem artcı kaskımın kirası çok fazladır haberin olsun vın vın bir sene önce takmıştı haala bana bira ısmarlıyor:
senin o kask var ya varyaaa artık yok..
paşam yapma ya o benim bira teknemdizuhtupasa adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
gettti gettii... memati yüzünden getti...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)