28.05.2006 Adana Ç.M.S.K Zorkun macerası :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Neşeniz daim olsun arkadaşlar.
-
helal olsun size!Süper olmuş ama bir kişi eksikti(sizce kim?tabiki ben)Bensiz yapmış olduğunuz bilmem kaçıncı gezi oluyor bu ama birgün aranıza bende katılacam inşallah . . . gezilere gelmesemde şu resimlere montaj yapıpda benide ekleseniz olmazmı?
-
güzel fotograflar bizde gittik gezdik ooo süperdik valla nispet gibi olmasın ama
maşallah maşallah güzel gezi kareleri için teşekkürler
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
güzel bir gezi olmuş YİNE biz de boş durmadık tabiki. kısa bir mesafeye gittik. hava süperdi yollar çok güzeldi. resimleri en kısa zamanda ekleriz.
MT geziyorrr
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Maalesef bu hafta aranızda olamadım . Ama her zamanki gibi Adna ÇMSK Güzel bir gezi olmuş.Bu arada kılıçbalığı özel arabasıyla herhalde diğer kolunu çatlatmış ağaca çarpınca geçmiş olsun.
İnşallah haftaya bende katılacağım. Daha yok mu resim bu kadar mı?
-
thundergirl adlı üyeden alıntı
helal olsun size!Süper olmuş ama bir kişi eksikti(sizce kim?tabiki ben)Bensiz yapmış olduğunuz bilmem kaçıncı gezi oluyor bu ama birgün aranıza bende katılacam inşallah
. . . gezilere gelmesemde şu resimlere montaj yapıpda benide ekleseniz olmazmı?
Ya arkadaşım senin eksikliğini hep hissediyoruz ama sen hiç gelmiyosun
hem seni nasıl montaj yaparız. Sen tek ve bitanesin senden montaj falan olmazzzzzzz.
seni bekliyoruz enkısa zamandaa
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
kazasız belasız geldiniz ne güzel
-
way be ekiip yine coşmuş, ulen iyiki gelmedik yine kopmuşunuz ellerinize sağlık yüreklerize sağlık.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
MoToR adlı üyeden alıntı
way be ekiip yine coşmuş, ulen iyiki gelmedik yine kopmuşunuz ellerinize sağlık yüreklerize sağlık.
Y sen nebiçim kankisin .sen degiştin ha son günlerde .insan bi geçmiş olsun der dimi bak 750 cc hayalbuysa kazası yaptık dimi
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
tabrikler adana grubuna yine coşturmuşunuz, umarım bizimde sizlere katılma fırsatımız olur ilerde bir gün, teşekkürler paylaşım için,
bu arada cengiz abi hep gelmedik diye sitem ediyon ama uzun zamandır bir numaranı göremiyoz, valla bu fotoların arasında senide görmek isteriz, bence arayı bu kadar soğutma
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
-
yine düştük yollara; yine aştık dağları;yine yedik kebapları
-
adem abi yusuf abi savulun ben geliyorum
motorum sonunda çıktı servisten artık haftaya masaya bi sandalye daha atın kaldığımız yerden devam
-
Ya nerde bu millete nerde resimlerin gerisi .hadi ya kaldırın selenizi de resimleri ekleyinnnnn
-
-
güzel gezmişsiniz yine. şu kaza dediğin bumuydu abi? iyiki kaskın varmış. ama oda yetmemişki...
-
-
-
Dağ , taş , dere , orman demeden geçtik yolları ve nehirleri aşıp çam ormanlarının arasından bulutların üzerine çıktık , yıldızlara yaklaştık yıldız olduk birer . Dün bir kez daha motorlarımızın sesleri çığlık attı yollar üzerinde , sisler içerisinse kromları parlarken , gözler kamaştı hiç durmadan . Gece olduğunda ışık ve sesler kayboldu , heryanı büyülü bir sessizlik sardı ... Hepimiz , hayatın koşuşturmacası içerisinde farklı türden sıkıntılarla boğuşurken bize acılarımızı dindirecek bir şey gerektiğinde motorlarımız fazlasıyla yetiyor . Motorlar garajlarımızda , bizse bürolarımızda heyecenla haftasonunu bekliyoruz . Baharı da bitirdik bütün motorcsever kardeşlerimizle , şimdi yazı karşılamaya hazırlanıyoruz . Dün 255 km yol yaptık ; ama yorgunluk duymak yerine biz bir sonraki gezi ve maceralarımızın hayallerini kurmaya başladık . .... Sayımız her geçen gün artmaya devam ediyor . Adanalı diğer bütün motorseverleri gezilerimize bekleriz .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler