28.05.2006 Adana Ç.M.S.K Zorkun macerası :)
Reklamlar
-
gezi süperdi.. ya da süpmez di beni ilgilendirmiyo.. bana ağız burun kırdırmayın.. salıncağı test ettim çalışıyooo..balta akşam dedi ki.. baba salıncağı benim için kurmuştun ama beni bi kere bile bindirmedin bu nası iş..beni o da ilgilendirmiyo. .ben kurarım ben binerim ben inerim..akşam baltanın diz kapaklarını kırdım.. iyleşince yine kıracam.. . (adam çok kızmış)
şaka bi yana herşey harikaydı bi daha yapalım...
Reklamlar
-
baltazar adlı üyeden alıntı
gezi süperdi.. ya da süpmez di beni ilgilendirmiyo.. bana ağız burun kırdırmayın.. salıncağı test ettim çalışıyooo..balta akşam dedi ki.. baba salıncağı benim için kurmuştun ama beni bi kere bile bindirmedin bu nası iş..beni o da ilgilendirmiyo.
.ben kurarım ben binerim ben inerim..akşam baltanın diz kapaklarını kırdım.. iyleşince yine kıracam..
. (adam çok kızmış)
şaka bi yana herşey harikaydı bi daha yapalım...
ilğinç enstantenelere devam taner abi yine ha ! zuhahahahaha!
-
Adem abi sende gelecektin ya. Sensiz olmuyo. Kimle 300km hızla yarışıcam ben
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
selam adana mt. ve kılıçbalığı sevgili abim.
harika vakit geçirmişsiniz adınıza sevindik, tüm arkadaşlara mt.izmirden sevgilerimizi iletiyoruz, sağlıcakla kalın.
elbet birgün buluşacağız......
-
güzel gezi beyler.. ellerinize motorlarınıza sağlık..
-
Gep
abi cok ince bi sheye deyinecem
oğuz abinin elleri dikkatimi cekti..
acaba bisey gorebilecekmisiniz
eldivenle ilgili bisey
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
-
GEP adlı üyeden alıntı
abi cok ince bi sheye deyinecem
oğuz abinin elleri dikkatimi cekti..
acaba bisey gorebilecekmisiniz
eldivenle ilgili bisey
doğum lekesi o doğummmm
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
-
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
tmm yusuf abi bozdun beni
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
-
Süper Moderatör (BBRR)
gezin zorkuna gidin yaylaya gidin kebap yiyin ciğer yiyin .biz burda pazar yok bayram yok seyran yok ha bire çalışalım ooooo ne güzel oturun kardeşim evinizde eviniz yokmu sizin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
BBRR adlı üyeden alıntı
BBRR adlı üyeden alıntı
gezin zorkuna gidin yaylaya gidin kebap yiyin ciğer yiyin .biz burda pazar yok bayram yok seyran yok ha bire çalışalım ooooo ne güzel oturun kardeşim evinizde eviniz yokmu sizin
hayat bize guzeL
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
-
BBRR, yok abi parkta yatıyoz Abicim motorcu evde dururmu ya gözünü sevim. Bazı arkadaşların yüzgeci kırık olmasına rağmen arabayla geliyo geziye. Bilmem anlatabildim mi?
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Yakardeş zaten sol yüzgecim kartonpiyerde Ama görüyosundimi "yüzgeci kırık ama arabayla da olsa geliyor"diyo vatandaşın biri.
İstenmediğimi biliyordum ama bukadar da degil.
ismi lazım degil (makine) ya işte mod olmıcak allah yarattı demicen.yazacan agzına geleni.bana agız burun kırdırtmayın baltazarın deidği gibi.offf offf işte mod olunca böyle oluyor
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
kılıç teşekkür.bi de şu kankine söyle ya gelsin yada gelsin.hep lafda kalıyor..aşık olmak bu kadar zormuş demekki ??? herkesi unuttu
-
Motora ve motorcuya gönül veren kardeşlerim,arkadaşlarım,sevgili dostlarım yaptık yine yapacağımızı ve güzel bir eğlence düzenledik gerçi ilk başta benim hatam yüzünden biraz sinirler gerildi ama sonradan herşey çok güzel oldu ve bir hafta sonu daha böyle geçti yeni gezilerimizde görüşmek dileğiyle.
-
Bu mesaj can guvenligim acisindan silinmistir..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
-
Sayın Kılıçbalığı dikkat ediniz. Yan yan gelmeyiniz. Hala mod'um hatırlatırım.
Öpüyorum Yusuf abimi. Aramıza girmeyin layynnn.... bozamazsınız.
Görüşmek üzere.
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Walla yaaaaaa sizin baska isiniz gücünüz yokmu arkadaslar,bizi kiskancliktan catlatmakmi istiyorsunuz
Honda the Best
CBR 1100 XX
-
berliner adlı üyeden alıntı
Haydaaaaa BBRR la başedemezken bide almanyalardan tepki aldık yaaaa
ne kıskancsınız kardeşim siz böyle ya.
nazar etme nolur gel gez seninde olur.hehehehe
-
Yine harikalar yaratmışsınız.. Sizleri ve yapmış olduğunuz gezileri fotolardan takip etmek çok keyifli..Allah içinize sindirsin,nazarlardan korusun..
KILIÇBALİĞİ,bizleri foça gezisindeyken aramanla hepimiz çok sevindik.Büyük süpriz oldu..sen birtanesin.En kısa zamanda Adana MT ile görüşmek dileğiyle sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum.Batuhanın gözlerinden öperim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler