çok güzel bir gezi tebrikler birde rtr 150 sahibiydim 2013 800km kullandım yakıtı yüzümü güldürdü evet titreşim vardı kullandığım en titreimli makineydi imkanlar dahilinde tekrar motor alsam tvs yi ciddi olarak düşünürdüm .
çok güzel bir gezi tebrikler birde rtr 150 sahibiydim 2013 800km kullandım yakıtı yüzümü güldürdü evet titreşim vardı kullandığım en titreimli makineydi imkanlar dahilinde tekrar motor alsam tvs yi ciddi olarak düşünürdüm .
Güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Topcase sırt dayama yaptırmıştım ancak pek rahat ettirmediği için çıkardık yolda.. Aynen daha ince bişeyler düşünüyorum rahatsız etmicek şekilde..
Nasılsın sinan.. Görüşelim bi ara müsait olduğunda
Tanışamadık bi türlü Aç kontağı gel sende ^^
Bende öyle düşündüğüm ve kahveyle pek aram olmadığı için içmedim yalnız 2 3 paket aldı kız arkadaşım kendisi denesin artık ^^
Tabii ki erenim.. Daha yeni başladı sezon..
Özellikle beğendik köyünde kamp atmanızı tavsiye ederim
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
paylaşım için teşekkürler
topcase üstüne bu kadar malzeme yığınca görüş alanında olumsuzluklar oluyor mu?
güzel gezi olmuş
Çok güzel gezi tebrikler.
helal olsun sizeeee,
yanlız bir soru sorucam uzun yolda apache pulsara ayak uydurmakta çok zorlandımı sonuçta biri 200cc. biri 150cc, ben apacheyi iyi bilirimde pulsarı pek bilmedğiğim için!
tek kişi olunca 110 120 bandında gıdıyoruz arada 20 kmh fln top speed oynuyor zaten sorun olmuyr.. ama 2 kişi ve yüklü iken onları biraz yavaşlatıyorum tabiki 90 100 ile gidiyorum..
Hocam motosiklette dikiz aynası olmadığı için yan aynalarda sorun olmuyor.. o kadar kapatcak şekilde yüklemiyorum ztn..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
güzel bir gezi olmuş. cesaretinize tebrikler. emeğinize de teşşekürler...
helal olsun 1600 km küçük cc ile birde 2 kişi çok zor oluyorda Allahtan trakyada fazla rampa yok tebrikler 19-24 mayıs tarihlerinde bende oralardaydım.gökçeadayı bazı arkadaşlar vakit kaybı demişlerdi ama güzel gözüküyor gidip gezmeye değer heralde.
Gökçeada'yı gördüm hemen daldım konuya, çok iyi geldi nasıl'da özlemişim bee
bende 6 7 yıldır gidememiştim iyi hasret giderdim.. geri dönmek istemedim
Gökçeadaya vakit kaybı diyen alem , ortam arayan tipler olabilir ancak.. sessiz sakin ortam , doğa arayanlar için cennet gibidir
Zorda olsa eğlencesine değer.. ufak cc ile biraz daha azimli olmak gerekiyor sadece ^^
çok güzel gezi olmuş, apache bu kadar yol yapar mı diye pek düşünürdüm de, madem sıkıntı çıkarmıyor güvenebiliriz
bende marmara ereğlisi tarafına gitmeyi düşünüyorum mayıs ayında, tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim ?
edit : motoru kaç km ara ile dinlendirmeliyiz ?
Tavsiye olarak şunu söyleyebilirim sadece marmara ereğlisi güzel yer ben geçen yaz ordaki askeri kampta yedek subaylık yapan arkadaşın yanına gittim süper bi 3 gün geçirdim resmen tatil köyü. Ağırlıklı olarak subay aileleri olsada sivillerde 3 tl ye günübirlik girebiliyor. Süper bir plaj içerde cafeler barlar adam resmen hem tatil yapıp hem üstüne 2.500 maaş alıyordu ne şans be
herneyse güzel yer işte istanbulada yakın güzel bi tercih bence. iki günlük apache sahibi olarak apache o yolu çok rahat gider diyorum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)