R6 ve R25 İstanbul - Şile - İstanbul (24.05.2015) Seni Seviyoruz Şile :)
Reklamlar
-
Moderatör
Reklamlar
-
-
Moderatör
umuterdogdu adlı üyeden alıntı
aa Bune abi :D
eğlenceli bir gezı olmuş a benziyor
Teşekkürler aa buneyi analmadım
-
Maaşallah çok güzelmiş r6 :D Allah kaza bela vermesin.
-
Maşallah tekeriniz düz bassın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:04 ----------
leopessia adlı üyeden alıntı
Sanırım "Bune" nickli R25 kullanıcısından bahsediyor.. Resimde ki o olabilir..
-
Moderatör
hfz61 adlı üyeden alıntı
Maaşallah çok güzelmiş r6 :D Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler.. Amin allah hepimize kazasız belasız sürüsler nasip etsin.
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Maşallah tekeriniz düz bassın..
Teşekkürler, hepimizin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------
Bu arada haftaya tekrar bir sile turu yapalim diyoruz bununla alakali gelmek isteyen olursa bir baslikta toparlanabiliriz.
-
Muhabbetiniz neşeniz daim olsun.
-
leopessia adlı üyeden alıntı
nick i bune tanıyorum yaşar abiyi :D
-
makinaların hakkını veriyomusunuz bakalım
-
Sabahtan mı gideceksiniz ?
Öğlen 2de evde olmak kaydı ile ben gelebilirim.
Hatta yarın da gideceğim büyük ihtimal
-
Yaw nerdeyse r25 r6 dan güzel duruyor maşallah tekerinize taş değmesin keyfiniz hiç azalmasın
-
Yine güzel fotoğraflar, güzel makineler, güzel röta.
r6 önderliğinde haftaya bi forum ahalisiyle Şile yapsak tanışsak ne güzel olur bu ne yaaa
-
Moderatör
Kısmet ise hafta sonuna bir program yapmayı planlıyoruz, eğer iştirak eden bir kaç arkadaş daha olur ise şile, veya ağva yapabiliriz. Veya tam tersi, edirneye gidip gelebiliriz,.. Öyle önderlik felan yok bende sevgili kardeşim, ufak ufak gider ufak ufak geliriz, ara arada gazlar keyfimize bakariz..
-
Saati belirtirseniz duruma göre ben de gelebilirim
-
Edirne'ye gidiş için saat belli mi?
-
bi biz bulamadık r25 r6 da canavar maşallah
-
Hocam yan yana gormusken sorayim R6 nin yanin da R25 cokmu siska duruyor bunu cok merak ediyorum ?
-
Moderatör
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Saati belirtirseniz duruma göre ben de gelebilirim
Daha henüz tam net değil, ama yarın öbür gün netleşir. İştirak etmek isteyen arkadaşlarımız olur ise onlarda bizimle gelebilir, (Tabiki kask - mont- eldiven - dizilik(opsiyonel) + Ehliyet) eksikleri olmamak şartı ile.
ilker a. adlı üyeden alıntı
Edirne'ye gidiş için saat belli mi?
Henüz değil, henüz edirne mi şile mi oda belli değil. kücük bir grup olacağımız için ortak bir karar olsa fena olmaz diye düşünüyoruz.
imsaphyr adlı üyeden alıntı
bi biz bulamadık r25
r6 da canavar maşallah
Teşekkürler ikisi de güzel aletler.
kbR adlı üyeden alıntı
Hocam yan yana gormusken sorayim R6 nin yanin da R25 cokmu siska duruyor bunu cok merak ediyorum ?
Opel Corsa ile Opel Astra gibiler. Fakat R25 250 cc bir makina için gayet şık, ve güclü, ayrıca tasarımı konusunda yorum yapmaya da gerek yok.
-
r25 bildiğin ninja 250
-
Geçen beşiktaş'ta r25 ile benim 250r yan yana denk geldik evet biraz cılız ama şekil şemal güç ve fiyat olarak güzel makina yamaha geçen yıl mt07 ile damga vurdular bu yıl'da r25 ile.Bence astra ve corsa gibi değilde vectra ile corsa gibisaat uyarsa bende gelirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)