PCXTurk ile Honda Pcx 150 ve 125 Gezileri Başladı --> Şile - Ağva
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel arkadaşlar cbr sahibiyim ama pcx geçicem bende
-
Merhaba istanbu_gezg ,
Cbr ilede gezilerimize katilabilir bizi takip edebilirsiniz. Sizi aramizda gormekten mutluluk duyariz.
Bu araca PCX candir
-
Antalya-Fethiye-Antalya yaptim bende gecen hafta sonu. Eger yolunuz duserse Antalya'ya haber edin
-
pcx 150 ile zevkli bir gezi olmuş ceza kısmı hariç.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
mexico hazıran ilk haftası kaştayım ama motor ile değil uçakla gelicem
bu arada yapmış olduğun gezini fotograflarla birlikte bana gönderirsen www.pcxturk.com sitemizde yayınlayayım. site daha yeni yavaş yavaş hazırlıyorum bunuda eklerim iyi olur. ama gittiğin yerlerde ne kadar harcadın kac km yaptın bunlarıda yazarsan çok iyi olur.
ramazan can ceza iyi oldu bi daha o şekilde trafik hatası yapmayız. bir musibet bin nasihata edeldir derler bizim için geçerli oldu
-
PCXTurk adlı üyeden alıntı
mexico hazıran ilk haftası kaştayım ama motor ile değil uçakla gelicem
bu arada yapmış olduğun gezini fotograflarla birlikte bana gönderirsen www.pcxturk.com sitemizde yayınlayayım. site daha yeni yavaş yavaş hazırlıyorum bunuda eklerim iyi olur. ama gittiğin yerlerde ne kadar harcadın kac km yaptın bunlarıda yazarsan çok iyi olur.
ramazan can ceza iyi oldu bi daha o şekilde trafik hatası yapmayız. bir musibet bin nasihata edeldir derler bizim için geçerli oldu
Fotoları aldığımda atarım size. Motoru pek çekmedim ama vardır yine 3-5
-
24 Ağustos 2015, 17:19
Güzel bir gezi olmuş tebrikler. Eğer ölçüm yaptıysanız aynı şartlarda pcx125 ve pcx150 lerin yakıtlarını kıyaslayabilirmisiniz? Hatta mümkünse hızlanma ve yokuş performansları hakkında da bilgilendirirseniz sevinirim. Bu karşılaştırmalar için tam bir fırsat gezisi olmuş çünkü.
-
merhaba arkadaşlar, pcxturk halen gezilerine ve buluşmalarına devam ediyor.
-
Cbf 500 ümü pcx ile takas ettim çok yakında aranızdayım
-
pcx olmadan gelemiyormuyuz bende eskiden vardı ama
-
Pcxturk facebook sayfasında engellenmem;
Bir kullanıcının yorumu altına yorum yazmam sonucunda gerçekleşmiştir. Olay şu şekilde gerçekleşti.
Bir kullanıcı motor stın almış sticker talep etmiş. Bende şu şekilde yorum yazdım; yeni motorun hayırlı olsun. Sticker için başka ürünler de alman zorunlu. Sadece sticker göndermiyorlar. Benim başka ürüne ihtiyacım yok... sticker a da ihtiyacım yok. Olarak yorum yazdım ve anında yorumum silindi ve geupta engellendim.
Bu grup bilgi paylaşım gtubundan çok ticari amaç güden bir gruptur.
-
15 Haziran 2017, 13:01
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler