Fotoğraflar her zamanki gibi harika. Adım adım tanıtım buna denir herhâlde. çok teşekkürler
Fotoğraflar her zamanki gibi harika. Adım adım tanıtım buna denir herhâlde. çok teşekkürler
Bıraktığınız yerden aynı güzellikte devam etmişsiniz.
Elinize, emeğinize sağlık.
Sağol Caner,ufaklık nasıl zevklerin yerleri değişti artık yeni tutkun o olmalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Bu yazdığını bir düşündümde !
Bir yerin tanıtımı için beni seçmişler sponsorlar sırada bekliyor,çekler bayağı yüklü,KTM 1190 kapıda
Uyandımki biryerim açıkta kalmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Sende sağolasın,devam
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
İmrenerek izledim; gezi ve fotoğraflar harika, video için de epey emek harcamışsınız, bizimle paylaştığınız için teşekkürler...
Elinize ve emeğinize sağlık gezi çok güzel fotolarda öyle! Macera ruhuna zaten bir şey diyemem
anlatılmaz yaşanır tarzından...Mükemmel...Yolunuzda bahtınızda açık olsun, Kazasız belasız inşAllah.
Uğraşıyorum ama hoşumada gitmiyor değil bugün İpsala tarafında Enez yapıcaktım ama kısmet olmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Teşekkürlerr
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Amin cümlemize
Hiç bitmesin bu tozlu yollar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)