15 Gün 4000km Abi Kardeş Karadeniz Turu
Reklamlar
-
Hepsi farklı zamanlarda olmak üzere 3 kere tüm fotoğraflara bakıp notlarınızı okudum, mükemmel bir gezi olmuş. Özellikle memleketim ve yaz tatillerimi geçirdiğim Yakakent'i ve akrabamın yerini (gerçi herkes akraba orada ama neyse :D) görünce daha da mutlu oldum, hep böyle sorunsuz gezileriniz olur inşallah..
Reklamlar
-
eek adlı üyeden alıntı
Hepsi farklı zamanlarda olmak üzere 3 kere tüm fotoğraflara bakıp notlarınızı okudum, mükemmel bir gezi olmuş. Özellikle memleketim ve yaz tatillerimi geçirdiğim Yakakent'i ve akrabamın yerini (gerçi herkes akraba orada ama neyse :D) görünce daha da mutlu oldum, hep böyle sorunsuz gezileriniz olur inşallah..
Yakın olsa ablanın yerinde menemen için devamlı olurdum orada ama maalesef 600 küsür km kadar uzak . Beğenmenize sevindim hocam. Cümlemizin gezileri sorunsuz olur inşallah...
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
-
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Pek bir güzel gezmişsiniz Berkay, ama ne de güzel gezmişsiniz, çok iyi gezmişsiniz hatta
Daha nice geziler kazasız belasız inşallah
geçen seneki geziye yorumun
Lucas adlı üyeden alıntı
İyi gezdiniz, fakat ne iyi gezdiniz, çok güzel gezdiniz, ama iyi gezdiniz
Yakıt sarfiyatı, konaklama harcamalarını boşver de, kaç kilo gittin kaç kilo döndün onu de hele
bu seneki geziye yorumun çizgini hiç bozmuyorsun erdem abim
tonaj olarak gittim tonaj olarak döndüm abim :D Ayrıntıya girmeye gerek yok rakamlarla ilgilenmiyorum
Satranç oynamak gibidir motor kullanmak. Bir değil birkaç hamle sonrasını hesaplayabilmektir. Ama nedense büyük bir kısım tavla oynar gibi kullanır ve şansına güvenir. Ama sonuç hüsrandır...
-
Moderatör
soa adlı üyeden alıntı
geçen seneki geziye yorumun
bu seneki geziye yorumun çizgini hiç bozmuyorsun erdem abim
tonaj olarak gittim tonaj olarak döndüm abim :D Ayrıntıya girmeye gerek yok rakamlarla ilgilenmiyorum
Çizgisini bozmayan adama çızığımızı bozmayız. Kazasız belasız nice kilometreler kardeşlik
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Çizgisini bozmayan adama çızığımızı bozmayız. Kazasız belasız nice kilometreler kardeşlik
sağolasın abim cümlemize bir ara bir toplanak diyorum yusuf bizi özlemiştir :D
-
İmrenilecek bir tur olmuş. Keyifle okudum, Allah nicelerini nasip etsin...
-
Zonguldaka gelirde forumdan biri Benim nasil haberim olmaz buraların fotolarini görünce duyulandim
-
Dostum emeğine sağlık. Harika bir gezi ve anlatım.
İnsanı yoldan çıkaran türden bir yazı olmuş bende 15 gün izin patlatıp buralara gitsem diye şimdiden düşünmeye başladım
anadoluyollarinda.blogspot.com.tr
-
DusenAdam adlı üyeden alıntı
İmrenilecek bir tur olmuş. Keyifle okudum, Allah nicelerini nasip etsin...
sağolasın hocam beğenmenize sevindim.
ccc67 adlı üyeden alıntı
Zonguldaka gelirde forumdan biri Benim nasil haberim olmaz
buraların fotolarini görünce duyulandim
Zonguldak yakın hocam elbet buluşuruz :D
S6453 adlı üyeden alıntı
Dostum emeğine sağlık. Harika bir gezi ve anlatım.
İnsanı yoldan çıkaran türden bir yazı olmuş bende 15 gün izin patlatıp buralara gitsem diye şimdiden düşünmeye başladım
şimdi çok daha güzel olur ayder uzungöl falan açılmıştır kardan :D diyip bir tık daha düşünceye sevk edeyim o zaman hocam :D
-
05 Haziran 2015, 18:20
Hocam maşallah iyi gezmişsiniz.
Bütçenin 4/3'ü yemege gitti herhalde?
-
06 Haziran 2015, 14:38
-
06 Haziran 2015, 14:56
Harikasınız, Zonguldak a hoş geldiniz Yeniden bekleriz..
-
06 Haziran 2015, 15:40
Moderatör
Gezi 15 gun sürmüş, fotoğrafları yüklemek 2-3 gün, konuyu okumak 30-40 dakika.. Vallahi tebrikler, çok keyifli aynı zamanda, yer yer macera bir gezi olmuş, gerçi biraz gurme gezisi gibi olmuş ( şaka şaka 15 gün dışarıda aç kalacak değilsiniz ya). Tekrar kazasız belasız sonlanmasına çok sevindim. Nice gezilere.
-
Fatih adlı üyeden alıntı
Harikasınız, Zonguldak a hoş geldiniz
Yeniden bekleriz..
zonguldakta çok güzel dostlar edindik. Tekrar gelmek çok istiyorum inşallah sizinlede tanısırız hocam...
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Gezi 15 gun sürmüş, fotoğrafları yüklemek 2-3 gün, konuyu okumak 30-40 dakika.. Vallahi tebrikler, çok keyifli aynı zamanda, yer yer macera bir gezi olmuş, gerçi biraz gurme gezisi gibi olmuş ( şaka şaka 15 gün dışarıda aç kalacak değilsiniz ya). Tekrar kazasız belasız sonlanmasına çok sevindim. Nice gezilere.
soğolun hocam yemeği sevince gezi "gezelim görelimden" ziyade "gezelim yiyelim" e dönüyor :D . Beğenmenize sevindim hocam...
-
Valla bu memur takımı yok mu polis asker öğretmen bu ülkenin turistik tesisleri bunlara çalışıyor garibim vatandaş mesela ben otellerde 50 tl kal sen git polis evinde 20 tl kal sonrada tur yaptık olsun he bu arada gezi süper yanlız hiç para harcamamışsınız açıkçası ben 6000 km ile ege karadeniz içanadolu marmara bölgesini gezdim 6700 tl harcadım km başına 1 tl gibi bir para harcamışım ama ben 60 tl ile 140 tl arasında otellerde kaldım
Kaldığım Oteller Fiyat Listesi
Ünye : 40 TL Apart
Trabzon : 60 TL Motel
Hopa Öğretmen Evi : 65 TL
üNYE : 40 TL Apart
Samsun Alaçam Geyikkoşan Öğretmen Evi Ölü sezon : 60 TL
Kastamonu Taşköprü : 40 TL Otel
Bolu Saruhan Tır Garajı Motel : 60 TL
İstanbul Kadıköy Harem Otel : 280 TL iki gün
Silivri : Metro tesisleri Motel : 60 TL
gÖLCÜK : Bedava ( Çadırda Yattım )
Erdek : Bedava ( Çadırda Yattım )
Çanakkale Merkez : Bedava ( Çadırda Yattım )
İzmir Seferihisar : 50 TL Motel
İzmir Sığacık : Bedava ( Çadırda Yattım )
Bodrum : Bedava ( Sel felaketine uğradım lastik patladı otobüs durağında yattım)
Milas : 45 TL Moto kıyafetlerimi yakmayı başaran otel olarak tarihe geçti
Afyon Dinar : 60 TL
Ankara ulus : 120 TL iki gün
Kırıkkale otel 71 : 150 TL 3 GÜN
sADECE 1150 tl konaklama masrafım olmuş
valla deiyorum ya bu ülkenin kaymağını polis asker jandarma bide öğretmen yiyor ne güzel gir otele 20 tl öde kaymak tabaka boşuna demiyorum
-
Fotoğraflarla beraber 3-4 bardak kahve içmişimdir herhal, güzel bir gezi olmuş ben buradan keyif aldım açıkçası...
-
samsunspor adlı üyeden alıntı
Valla bu memur takımı yok mu polis asker öğretmen bu ülkenin turistik tesisleri bunlara çalışıyor garibim vatandaş mesela ben otellerde 50 tl kal sen git polis evinde 20 tl kal sonrada tur yaptık olsun he bu arada gezi süper yanlız hiç para harcamamışsınız açıkçası ben 6000 km ile ege karadeniz içanadolu marmara bölgesini gezdim 6700 tl harcadım km başına 1 tl gibi bir para harcamışım ama ben 60 tl ile 140 tl arasında otellerde kaldım
Kaldığım Oteller Fiyat Listesi
Ünye : 40 TL Apart
Trabzon : 60 TL Motel
Hopa Öğretmen Evi : 65 TL
üNYE : 40 TL Apart
Samsun Alaçam Geyikkoşan Öğretmen Evi Ölü sezon : 60 TL
Kastamonu Taşköprü : 40 TL Otel
Bolu Saruhan Tır Garajı Motel : 60 TL
İstanbul Kadıköy Harem Otel : 280 TL iki gün
Silivri : Metro tesisleri Motel : 60 TL
gÖLCÜK : Bedava ( Çadırda Yattım )
Erdek : Bedava ( Çadırda Yattım )
Çanakkale Merkez : Bedava ( Çadırda Yattım )
İzmir Seferihisar : 50 TL Motel
İzmir Sığacık : Bedava ( Çadırda Yattım )
Bodrum : Bedava ( Sel felaketine uğradım lastik patladı otobüs durağında yattım)
Milas : 45 TL Moto kıyafetlerimi yakmayı başaran otel olarak tarihe geçti
Afyon Dinar : 60 TL
Ankara ulus : 120 TL iki gün
Kırıkkale otel 71 : 150 TL 3 GÜN
sADECE 1150 tl konaklama masrafım olmuş
valla deiyorum ya bu ülkenin kaymağını polis asker jandarma bide öğretmen yiyor ne güzel gir otele 20 tl öde kaymak tabaka boşuna demiyorum
günümüz malum en çok kaymak yiyor dedikleriniz şuan en çok mermi ve bombada yiyor bunu unutmayalım lütfen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)