ADANA [MT] Sezonun ilk kampında
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
ADANA MT,bu sezonun ilk kampında buluştu.hava şartları gözönüne alınarak,ilk kampımızın yeşilovacıkta olmasına karar verildi.neyse ki hava şahaneydi.Cuma gününden başlayan kampımıza,ilk gün 6 kişi,2.gün de 6 kişi olmak üzere 12 kişi katıldı.akşamda 2 misafirimiz vardı.bol kahkahalı ve booool proteinli geçen kampımızda,ilk gün edip kardeşimiz her zamanki gibi döktürdü,önce şahane ADANA KEBABI,sonra kaburga kebabı,2.günde hüseyin dayımız,yine her zamanki gibi lokum gibi etlerle kuşbaşı ve kaburga kebabı ile döktürdü.katılan herkese,özellikle de EDİP’e ve HÜSEYİN dayımıza teşekkür ediyorum.buyrun fotolara:
Reklamlar
-
Güzel kareler maşallah
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..
:
-
Resimlere baktım yeniden acıktım beee.
Ne kebap yapmışız mübarek lokum lokum.
-
Yemeklerde güzel ortamda maaşallah...
-
-
-
Harika bir kamp olmuş tebrikler...
-
Gezi/Kamp organizasyonlarını ve paylaşımlarını en beğendiğim MT Adana dır.Yine Muhteşem olmuş.Tebrikler.
-
Yine bir Adana klasiği daha olmuş.Helal olsun.Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
Harika bir kamp yapmışsınız kıskandım işim olmasaydı ben de katılacaktım size ama kısmet olmadı inşallah diğer kampa katılırım. bu arada ellerinize sağlık her şey çok güzel görünüyor
-
Bora abi, gerçekten Adana farkını ortaya koymuşsunuz. Salatalar, mezeler, kebaplar. Maşallah. Gerçekten güzel bir kamp olmuş, tebrikler.
Kastamonu'dan Adana'ya selamlar.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
-
Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler iki teker sevdalıları.
serkani,sağolasın kardeş,ADANA'dan da KASTAMONU'ya selamlar.
-
insan adanalı olunca,ege bölgesi gibi ot yemekleri yemeyecek herhalde,adana dürüm ve adana kebabı yiyecek tabi AFİYET OLSUN!çok güzel bir etkinlik olmuş katılımcı tüm arkadaşların yüreklerine sağlık,bir adama para versen yaptıramazsın böyle bir organizasyonu ,bu iş yürek işi yürek!emeğinize ve yüreğinize sağlık, katılımcı tüm motorcu arkadaşlara selam ederim,ADANALI ABİME AYRICA SELAM EDERİM,saygılar...
-
Adana İl Temsilcisi
sağolasın mesut kardeş,bizden de ESKİŞEHİR'e ve sana selam olsun.
-
Ellerinize sağlık Bora'cım.
Güzel ve keyifli bir kamp olmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)