Benimle UKRAYNA yapıp gelecek tecrübeli arkadaş/lar arıyorum.
Reklamlar
-
Öncelikle herkese merhaba;
Uzun zamandır Tayland a gider gelirdim. En büyük hayallerimden biride bir gün oraya motorumla gidip dönebilmekti (benim için çok büyük hayal) Ama son bir yıldır ukrayna ya çok sık gider gelir oldum. (fmbgirls üzerinden edindiğim arkadaşlar ve bir gece eğlencenin 50-60 TL arasında olması bunda büyük etken) Şu an Ukrayna'nın en güzel zamanları bende yaklaşık olarak 15 gün sürecek bir yolculuk planı yapıyorum. İstanbuldan başlayıp bulgarstan moldova ukrayna ve aynı güzergah üzerinden geri dönülecek. Bu konuda ki fikirlerinizi ve varsa bana katılabilecek arkadaşlarla tanışmayı hedefliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
hocam gerçekten motorla gidiceksen tek git. yok arkadaş olmadan olmaz dersen otobüsle de gidebilirsiniz. çünkü bir başka motorlu geziye dahil olduğu an geziden zevk alamazsın. aynı ruhu paylaşıyoruz iyi anlaşırız gibi de düşünme yalan o iş. samimi arkadaş varsa artçı olarak alın arkanıza gidin
-
Ukrayna ile ticaret yapıyorum defalarca gittim. Şu anda Ukrayna gidilecek son ülke. Savaş ve terör var, can güvenliği yok. Rus ayrılıkçılar Odessa'ya kadar sızdılar. Ukraynayı rotandan çıkart.
-
Sayın kurubuz 2 hafta önce geldim ukraynadan kirovograd da idim son derece güvenli ve herşey normaldi. Evet sorunlar olduğunu ben dahil herkes biliyor ama daha çok doğu ve rusya sınırlarında. Dolar 36 grivnieden 24 e düştü son 1 ayda
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Sayın DKN haklı olabilirsiniz. www.fmbgirls.com üzerinden edindiğim baya arkadaşım var hem yol hemde zaman geçirmek adına bir yada bir kaç tecrübeli arkadaşla gitmek istiyorum. Travel dating olayına motor travel dating olarak yaklaşmak istiyorum. Ama söylediklerinizi göz ardı etmediğimi de bilmenizi istiyorum
-
Büyük şehirler dışında taşrada hayat çok daha zor ve tehlikeli. Dikkatli olun.
-
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
tehlike bakımından ist.da tehlikeli. teror kaynıyor etraf
ben düşünüyorum ukranya rusya rotasını ancak şuanda değil. sanırım önümüzde ki seneye alacağım yeni motorumla artçımla beraber yapacağım.
size bol şanslar
-
E dedim ya biyeybaraküs bazı arkadaşların bu konu ile ilgisi var
-
Evet planımı yaptım benimle gelmeyi düşünen kimse yok mu ?
-
İstikamet farklı yönlerde gidiyoruz,1 haziranda bende yola çıkıyorum,Alanya,Gürcüstan,Rusya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler