Uzun haftasonu tatilimize ilk olarak perşembe akşamı erkan kardeşimizin evinde mangal partisi ile başladık
Mangal başında poz verme faslı başlıyor Önce lancolet1974 (Sacit)
Mangal yanarken mezeler masada hazır bile
Tabiî ki etler pişinceye kadar mezeler tüketilmeye, içkiler içilmeye başlıyor
Minikler de acıkmaz mı hiç (Sacit ve Gülgün’ün ufaklığı Atakan)
Mangalın efendisi yemeklerden uzak kaldı ama yalnızlığını rakısı ile paylaşıyor
Diğer tarafta ise kadehler tokuşturlmaya ve yüzler gülmeye başladı bile
AMCA’mız Selçuk (yani ben) milleti beslemekten çok mutlu bir şekilde yeni parti köfteleri getirmekle meşgul
Sanki orada bayanlar ayrı bir grup oluşturmuş gibi geldi bana ama birazdan dağılırlar
Tepe kameramız bile vardı
Gülgün kolundaki alçıları attığını gösterir gibi yiyeceklere uzanıyordu
M.Ali ve eşi o an nerelere bakıyordu kimbilir
Kirve (Kemal) poz verirken Memo da yiyeceklere bakıyordu belikli Demek hala doymamış
Tarık, Erkan ve komutan Çağatay
Herkes masum masum bakarken ben şeytanım der gibi Selçuk’un gözleri kırmızıya dönüşmüştü
Herkes birbirine bir şeyler anlatmaya çalışıyor
Karınlar doydu tabi sakin sakin poz veriyoruz
Minik Atakan uyumuş çoktan
Vay be ne düzenli bir motor grubuyuz biz
Karınlar doydu ama sucuklar beklemedeydi, nasılolsa gecenin geç saatinde yeniden acıkacaksınız der gibi ve öyle de oldu
Ve işte gecenin muhteşem sürprizi ve finali
persembe gecesi erkan kardesimizin evindeki harika barbeku partisindan sonra cumada hem biraz yol ayapalim hemde urladaki emk nin festivaline bir ugrayalim dedik bir araba ve 7 motor dustuk yollara ; çeşme otobanındaki çalışma pistinde özellikle bizim kızlar biraz turlamak istediler
Aslı maşallah gruptaki bütün motorları tek tek denedi, kız ben motor için doğdum diyordu adeta
Sevinç ise hayatında ilk kez bir motor kullanmanın heyecanı içindeydi
Erkan kardeşimiz nexusu ile racinglere meydan okur gibiydi
Çalışmadan sonra Urla festivalinin yolunu tuttuk
Bozuk yol, kötü bir organizasyonla karşılaştık, festivaldeki en eğlenceli an Mehmet arkadaşımızın yumurta oyununa katılmasıydı
Bu berbat festivalde fazla takılmak istemedik ve urla sahilinde kaptanın yerine çay içmeye gittik
Urla dönüşünden sonra yolda biraz resim çekilelim dedik
Bugün erken bitmemeliydi, mehmet, erkan ve ben gece bornovadaki ozz bara gidip rock müzik dinleyip biraz sallanmak istedik
evet sevgili kardeslerim geldik cumartesi sabahina yine program kuvvetli focada kiyi partisi yapiypruz ancak herkezin is saati dgisik oldugundan ben ve mehmet saat 1400 gibi oncu olarak gidip yer arayacagiz ama gece saat 2100 da az eksikle toplandik 2 otomobil 12 motor olarak resimler geliyor biliyorum siteye uye degilsiniz ama misafir olarak resimleri gorup yorumlarinizi telefon ile bildirirsiniz artik
bakarmisiniz koyun guzelligine
evet hava acti birde harika bir sunnet toreni gorduk Foçada
Foçada 8 motor bulustuk alisveristen sonra posetler motorlarda asili
Bulduğumuz süper koya yavas yavas yerlesiyoruz
Tabi böyle bir ortamda da aşıklarımızı da unutmamak lazım
Ahmet ve Sacit
kirve ve ben (gelenlere hosgeldin cikolatasi dagitiyorum
kucuk kizkardesimle
aksam oluyor artik, manzara süper, bu manzara eşliğinde birazdan kadehler yudumlanacak ve etler mangala atılacak
e aksam oldu ya yanar artik bizim mangallar
kimisi calisiyor kimisi sohbette
hangisi daha zevkli masami mangalbasi mi
sohbetler bayagi guzel hani
aile saadeti
buda aile saadeti
iste benim aslanlar
Deniz kıyısında toplunsohbet de başka oluyor hani
hanimlar ve cocuklar gitti biz kaldik
kirve(kemal), turist(omer) ve ben
uykusuzluga en cabuk yenik dusenler
saat 03.30 biz hala oturuyoruz
sabahin 6 sina geliyor saat herkez uyudu turist,ben, naci ve hakan focaya indik sabah corbasina
artik pazar sabahiydi evlere donusumuz ogleni buldu tahminim herkez bayagi bir uyumustur
iste kardeslerim bir hafta sonunu daha boyle gecirdik onumuzdeki hafta sonu evde oturuyoz ona gore