van erekdağı vadisi rakım 2200-2700 Metre
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel gezi olmuş, fotoğraflar çok dağınık gözüküyo yalnız,alt alta koyarsanız daha iyi gözükür, bir iki gezi daha paylaşırsanız tecrübe kazanırsınız bu konuda
-
-
Hakan işte şimdi tam oldu. Son fotoğrafların kalitesi ve boyutu gayet güzel. Fotoğraflardaki cbf de sanırım senin. Doğu Anadolu dağları arazisi bir enduro sever için biçilmiş kaftandır diye düşünüyorum. Umarım hep dağlarda enduro keyfi yaşar, ince dağ havasını solur, keskin gök yüzünü izler ve en güzel manzaralara tanık olursun. Paylaşım için teşekkürler.
-
Güzel bir bahar gezisi olmuş ,emeğine ve yüreğine sağlık, Eskişehirden selamlar, saygılar.
-
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Güzel bir bahar gezisi olmuş ,emeğine ve yüreğine sağlık, Eskişehirden selamlar, saygılar.
saolun cümleten ilk fotoğraflar geçen yıl ağustosta sonradan eklediklerimde 2014 nisanda çekildi gecikmiş bahar gezisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
adm12 adlı üyeden alıntı
Hakan işte şimdi tam oldu. Son fotoğrafların kalitesi ve boyutu gayet güzel. Fotoğraflardaki cbf de sanırım senin. Doğu Anadolu dağları arazisi bir enduro sever için biçilmiş kaftandır diye düşünüyorum. Umarım hep dağlarda enduro keyfi yaşar, ince dağ havasını solur, keskin gök yüzünü izler ve en güzel manzaralara tanık olursun. Paylaşım için teşekkürler.
sağolasın adem senle gezdikten sonra buraları gezdim vaktin olsaydı birde motorun daha müsait olsaydı buraları gezdirecektim sana olmadı nasip değilmiş neyse senle daha çok gezeriz şu motoru alda bi ani harabeleri doğu karadeniz,yada batı karadeniz yaparız inşallah
-
Dağlar taşlar güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
MCV adlı üyeden alıntı
Dağlar taşlar güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler o motor sivastan'da geçti 2. memleketimdir.
-
-
03 Haziran 2015, 22:23
en sonunda edit leye bildim pek istediğim gibi olmadı ama
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)