Düzce Çiçekli Yaylası 2015 ilk deneme tırmanışı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ormanlar güzelmiş,Konya'da çok arıyorum ama yok.
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
EVET RABBIM BIRAZ COMERT DAVRANMIS DOGA KONUSUNDA BU BOLGELERE KIYMETINI BILMEK LAZIM
-
Yükseklerde güzel kar varmış.Paylaşım için teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
kar coktu evet bu sene ıyı kar yagdı ..halen daha devam ediyor yukseklerde
-
Güzel fotoğraflar.. Düzcede yaylaya çıktım bir iki kez.. İnanılmaz yerler gerçekten.
-
LifeisBike adlı üyeden alıntı
Güzel fotoğraflar.. Düzcede yaylaya çıktım bir iki kez.. İnanılmaz yerler gerçekten.
tesekkuler hangı yaylara cıktınız ? tekrar beklerız
-
ctuna81 adlı üyeden alıntı
tesekkuler hangı yaylara cıktınız ? tekrar beklerız
Biz arkadaşlar ile gitmiştik 10 kişi ama motorize ekip ile değildi. Yanılmıyorsam Kardüz olmalı.
-
güzel bi gezi olmuş ama miroğlu neden yok dayı yaz gelsede gitsek özledim gerçekten.
-
LifeisBike adlı üyeden alıntı
Biz arkadaşlar ile gitmiştik 10 kişi ama motorize ekip ile değildi. Yanılmıyorsam Kardüz olmalı.
motorıze ekıp olarakta beklerız.karduz yaylasına kadar yol asfalt yapıldı.kayak tesısı falan planları var
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
BKTS adlı üyeden alıntı
güzel bi gezi olmuş ama miroğlu neden yok dayı yaz gelsede gitsek özledim gerçekten.
mıroglu kameralardan uzak olmayı tercıh etti )) kar kalkmaz 1 ay daha sabredıcen.. yada bızım gıbı yarı yayan yarı motorla devam edıcen )
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
hocam bi konyalı olarak alınırım ama yaz gelsin götürürüm ben sizi bu arada güzel paylaşım...
-
m4tRy adlı üyeden alıntı
hocam bi konyalı olarak alınırım ama yaz gelsin götürürüm ben sizi bu arada güzel paylaşım...
konya bozdaglar yaban koyunlarının oldugu yerlerde guzeldır .. tesekkurler
-
Hayret nasıl vurdun o motoru oralara
Gez bakalım
-
ctuna81 adlı üyeden alıntı
motorıze ekıp olarakta beklerız.karduz yaylasına kadar yol asfalt yapıldı.kayak tesısı falan planları var[COLOR="Silver"]
Havalar biraz daha düzelirse bir gezi planlanabilir.. Gerçekten hayat orada..
-
-
İnşallah
-
-
Motoru suya sokmak iyi cesaret doğrusu =) benim makineyi o suya soktuğunda motor bloğu çatırt eder diye düşünüyorum
-
Güzel paylaşım için teşekkürler.
-
[QUOTE=LifeisBike;3583663]Motoru suya sokmak iyi cesaret doğrusu =) benim makineyi o suya soktuğunda motor bloğu çatırt eder diye düşünüyorum [/QUOTE
o karda oraya cıkmak o motorla zate baslı basınab bı hata zaten .. ama delılık ıste bızımde bazen agır basıyor delı yanlarımız
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
bugun tepelere yagan kar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler