Kaç gündür motor ilanları baka baka bi hal oldum. Bİ marka model kafama takılıyor yok forumlar yok videolar vs vs.
Buna sebep çalınıpta tecavüz e uğramış halde bulunan motorumun onca para harcamama rağmen randıman vermemesi Kısacası soğudum diyebiliriz.
Otur otur dedim bi dolaşayım ya belki ısınırım biraz,
Taktım dizliklerimi kulaklık balaklava maske kask bot eldiven derken indim aşşağı calıştırdım gaz veriyosun boğuluyor stop ediyor taki az benzin akıtana kadar bide karbiratör temizlendi 2 defa.
çalıştı güzelce koyulduk yola, Zeytinburnu gökalp mahallesinden yeşilköye doğru 60 80 kmh müzik ufaktan kulaklıktan çalıyor yol sakin tek tük yeşilköyden döndüm samatya sahil biraz takıldım. İlk kalkış sanarsın 250 cbr ama 80 dedimi 50 cc mobilet 110 118 falan yapan motor (GPS ölçümü ) 90 ı geçmedi birde ön dişli 14 den 17 ye çıkarıldı son hız için. Anlam veremiyorum.
Bu arada kısa mesafede tecrübem şu oldu,
Kot pantlon ile çıktım ara ara 28 km yol boyunca üşüdüğümü hissettim üzeri mesafelerde gidilmez kot ile onu anlamış oldum,
Eldiven yazlık hava girişli hala ellerim kar topu oynamışım gibi yanıyor inceden,
kask aşırııı ses alıyor rüzgarda vardı kulaklık + balaklava ya ragmen ugultu çok rahatsız etti neden kaska okadar para verildiğini anladım güvenlik harici,
Ama şu var ki Aşırı keyif aldım rahatladım geldim. Ama motora yine ısınamadım
Bir kaç kare fotoğraf.