ADANA [MT] YEŞİLOVACIKTA SEZONU AÇTI
-
Adana İl Temsilcisi
Reklamlar
-
ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün..
:
-
-
Mardin İl Temsilcisi
çok güzelmiş
-
Yine güzel bir etkinliğe imza atmışsınız.Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
-
-
Harika bir organizasyon olmuş,,,
-
Zzr, hayabusa, fjr, mt07, cbf1000, maxi scooter, super tencere, tava, balık, roka, limon, deniz, hava.... allahım sana geliyorum ne güzel bir gezi olmuş öyle maşallah! tek bir eksik gözüme çarptı. O da bir adet race blue R25 :D
-
Çok güzel bir gezi oldu, katılan herkese tşkler...
-
Adana İl Temsilcisi
herkese değerli yorumları için teşekkürler dostlar.
-
şahane organizasyon tebrikler
Güneyin avantajı abi valla özendim 19 değil 9 dereceyede razıyım ama buralarda onu bile göremiyoruz aylardır. Tebrikler tekrardan nicelerini nasip etsin ALLAH.
"The Ultimate Riding Machine"
-
en sosyal grup maşallah ailecek herkes ayrıca balığın yanında bira içen arkadaşları şiddetle kınıyorum şöyle bir 20 lik dahi olsa rakı bulamadınızmı
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
-
Bora Abi, elinize sağlık.
Adana'da olan ve bir dahaki etkinliklere katılmak isteyen arkadaşlar nasıl haberdar olabilir bunlardan ?
Teşekkürler,
-
Adana İl Temsilcisi
kardeş,çarşamba akşamları toplantıda kararlaştırıyoruz.sonra,adana mt sayfasına yazıyoruz.
-
Toplantılara dışarıdan katılım olabiliyorsa gelmek isterim abi. Facebook sayfasını kast ediyorsunuz değil mi?
Teşekkürler,
-
Adana İl Temsilcisi
tabiiki toplantıya katılabilirsiniz.sayfa olarak bu sitenin adana sayfasını kastediyorum http://www.motosiklet.net/forum/bari...ml#post3565794
-
-
Adana İl Temsilcisi
t.özalda,gökkuşağı kavşağını camiye doğru geçince solda DEĞİRMEN CAFE deyiz.bekleriz.
-
Ellerinize sağlık Bora'cım. Güzel bir gezi olmuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)