ben satış yapacak olsam standıma hiç kız almam ki ilgi alaka tamamen motorlarda yoğunlaşsın
ben satış yapacak olsam standıma hiç kız almam ki ilgi alaka tamamen motorlarda yoğunlaşsın
Kullandığıniz makina ve lensi oğrenebilirmiyim
Bir kez daha hayata küstüm..
en üstteki ilk sarışın manken fena değil oda biraz yaşlanmış diğerleri bi ....... yaramaz istanbul fuarındaki mankenler bile daha iidi
yemişim mankenleri, şu ducati kadar güzel bir şey yok.
Begenmenize sevindim...
Govde 5DmarkII lens 85mm 1.8
tvs ler fena
Çekimin güzel; yalnız; çiçek böcek çekmiyorsan; yakın çekim yüz hatlarında zordur; mümkünse uzaktan çek ... (Not: Sorun sende veya kameranda değil).
ne abaza, görmemiş insanlarmışsınız, yazıklar olsun ben utandım şu hallerinizden !
arkadaş o makineyi tanıtmak için oraya manken değil, teknik bilgisi olan konuya hakim bir vatandaş koyun
tarım fuarında bile traktörün üstünde manken var arkadaş
Allah ıslah etsin ,etmedi ,edemedi, bitmedi, bitiremedi, bir bitmediniz .
Manken çok gereksiz. Onlar olmasa fuarda abazalarda olmazdı. Sadece motosiklet severler olurdu. Şu zihniyet bir değişmedi gitti..
Bir garip yolcu
yurt dişindakiler daha bi hoş sanki ama sırf bu hanfendileri görmeye bile gidilir.
Fotolar çok kaliteli çekimler şahane ama mankenler vasatmış
rahatsız olan arkadaşlar başlık gayet açıklayıcı..tıklamassınız bakmazsınız girmessiniz konunun içine olur biter ;)
geçen senekiler daha iyiydi sankim :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
1. Fotodaki kıza ilgi yoğundu
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Motosiklet severler olarak guzel, kendimize uygun bir motor gorduğumuzde mutlu oluyoruz.
Erkek olarak, kendimize uygun olsun olmasın guzel manken gorduğumuzde mutlu oluyoruz.
Sonuçta motosikletlerden ya da fiyatlardan memnun kalmazsak, kadınlardan memnun kalıp, farkında olmadan 1 puan olan fuar puanımız bilinç altında 2'ye çıkabiliyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)