Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

2015 Eurasia Moto Bike Duygu,Düşünce ve Resim Paylaşma Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2010
    Şehir
    Sakarya
    İlk defa gittiğim motosiklet fuarında bol bol fotoğraf çektim, çok yoruldum geze geze
    Kawasaki marka kollu yelek aldım
    Her türlü motoru çekmedim, bazı enduro motorlara binip fotoğraf çektirdim, kle 650 yi beğendim
    cumartesi gittim, sabah çok kalabalık değildi ama sonradan çok fena kalabalık oldu, hiç zevk vermedi sonradan.

    İşte bunlar da benim çektiğim fotoğraflar




































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    shooter1 ve oenaj bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    10 Şubat 2015
    Az Önce Fuardan Geldim Harikaydı Unutulmaz Bir zaman geçirdim Birsürü Resim çekmiştim ama lanet olası telefon kapanıp açılınca silinmiş o yüzden baya bi moralim bozuldu, Resim olmasa bile gördüğüm motorların hepsini aklıma kazıdım baya kalabalıktı fuar

  3. #43
    BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2008
    Şehir
    İst
    Motosikleti
    CB1000R
    H2R > Megatron > S1000RR

    YBR 125 > Hostesler

    Scrambler, Thruxton, RNineT, M821, MT-07 gece otoparkta uyutur adamı. Çok iyiler.

    Japon cruiserları gittikçe bozuyor mu bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Kapının önündeki 2005 Dragstar 1100, Intruderdan daha kaliteli, 10 sene önceki vulcan daha tok, güvenilir duruyor.

    Xmax, Tmax güzel, Integra değişik.

  4. #44
    oenaj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2015
    SYM Wolf çok yakışıklı duruyor,
    O mat renk çok güzel durmuş,
    Elinize sağlık
    fusuy364
    fusuy364 bunu beğendi.

  5. #45
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2010
    Şehir
    sakarya
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Bu gün fuara gittik maksat hem gezip tozmak hemde Kıyafet almakta
    Gezdik tozduk ama gel gelelim hiçbir şey alamayan geri geldik adamlar indirim var diyorlar fuara özel fakat bi açıyorsun Web sayfasını fiyatlara %20 fazla yazmışlar yani indirim falan yok(Türkiye de o markayı satan sadece 1 yer olduğu için eee özellikle de onu istediğimizden adamlar tok Satıcı hein gericle satan firma da motoplus)
    Gerçekten indirim yapanlar var dainese alpinastar revit ve Büse de çok güzel indirimler vardı hemde %20 ++taksit fakat biz almadık
    Yani koca gün Boşa gitti

  6. #46

    Üyelik
    19 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Duke200
    Turkiyede o urunu satan tek satıcı ise ve fiyatlarının gercekten olması gerekenden fazla oldguunu dusunuyorsanız yapılacak sey uzerinize olacak bedeni deneyip fc-moto.de sitesinden siparis vermek.Ben oyle yaptım.Yuzde 40 daha ucuza geldi kapıda odeyecegim vergisi dahil olarak.

  7. #47

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Daha önceki fuarlarda olduğu gibi bunda da en çok BMW modellerini beğendim. Özellikle R1200R, NineT ve klasik olarak F800R'a bayıldım. Bunların dışında ulaşabileceklerim arasında favorim Inazuma GW250F oldu. Ayrıca Suzuki Van Van'ı da çok beğendim, çok özel bir motosiklet bana göre...

    Kawasaki'nin "Satılmıştır oturmayınız" saçmalığı beni sinirlendirdi. Ayrıca SL250'nin gerçekten kötü bir model olduğunu bir kez daha görmüş oldum. O deponun inceliği motoru berbat gösteriyor. Kırmızı siyah rekteki Z1000SX çok güzeldi.

    Honda'da yine nispeten ulaşılabilecek NC750 serilerini bir kez daha çok beğendim. NC750S 22 bin TL iken CB500F'in 21 bin TL olması komikti. Honda "Bu motoru almayın da ne alırsanız alın" demek istemiş herhalde...

    Yuki'nin, Kuba'nın o kadar büyük alanları işgal edip ne idüğü belirsiz bir dolu modeli getirtmelerine biraz sinir oluyorum. Resmen fuar alanını boşuna işgal ediyorlar. Her taraf birbirinin aynısı CG motor ve elektrikli bisikletle doldurmuşlar. Millet sırf hostes hanımlarla fotoğraf çektirmek için standlarına giriyor. Yalnız 250 cc bir naked vardı sanırım, o motoru merak ediyorum.

    Hyosung resmen bitmiş, GV250'den başka model göremedim. Keza diğer Koreli Daelim'de de yeni bir model yok. Roadwin 250R artık iyice yaşlandı, tasarımının mutlaka elden geçmesi gerekiyor. O göstergesi yüzüne bakılacak gibi değil.

    Fuarda üzerine bindiğim birkaç cruiser sonrası, bu motorların da oturuş pozisyonu olarak beni hiç cezbetmediklerini gördüm. Depoyu bacaklarımla tutmadan motor süremiyorum. Belki de alışmam gerekiyor. Cruiser demişken bir noktaya değinmeden geçemeyeceğim. Fuarda ve çevresinde bazı cruiser veya chopper kullanıcısı gruplar gördüm. O arkadaşlara buradan sesleniyorum: Arkadaşlar o üzerinize giydiğiniz sırt yazılı montlar hadi neyse de altınızdaki asker kamuflajlı bol pantolonlar berbat görünüyorlar. Cruiser kullanmakla ne alakası var neden giyiyorsunuz onları anlamıyorum. Ben o kıyafetle insan içine çıkmaya utanırım. Açık ara hayatımda gördüğüm en kötü motor kıyafeti. Hele ki bunu giyen 50 yaşını geçmiş abiler olunca daha da kötü duruyor.

    SYM'nin Maxsym 600'ü de fuardaydı. Motorun artçı selesi tahta gibi sert ve koltuk altına bir kapalı kask sığmıyor. Fiyatı tam hatırlamıyorum ama 26 bin küsür TL. Rakiplerine göre ucuz mudur şu anda bilmiyorum ancak o paraya o sele ve altı insanı motordan soğutur.

    Aklıma gelenler bunlardı.

  8. #48
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
    Fuara cumartesi günü gittim. Sabah erkenden fuar alanında olunca kalabalık pek yoktu. Ama 12.30'dan sonra kalabalık tadı kaçırdı.

    Kısaca;
    Yamaha,Honda,Suzuki,Kawasaki standlarına ilgi büyüktü.

    Bajaj standında Ekrem Ata ile birebir görüştük,tanıştık. Sağolsun çok mütevazi,ilgiliydi. Forumdaki arkadaşların sevgisini kazanmasının sebebini bir iki kelam edince daha iyi anladım. Her markaya bir Ekrem Ata lazım bence Tekrar kendisine hürmetler burdan.

    Mondial ve Kymco fuarda yoktu. Mondial'in yeni endurosunu görmeyi istiyorduk ama kısmet olmadı.

    Benelli standındaki yetkili test motoru geleceğini söyledi.

    Ferco motor standı görülmeye değerdi.

    Honda'nın Forza,Suzuki'nin Burgman modellerini yakından daha fazla inceledim,pek beğendim. Scooterlara ayrı bir sempatim var,çinli-japon,tayvan hemen hemen hepsini incelemeye çalıştım.

    Inazuma F modeli,Pulsar 200ss,Kawasaki z300 hoşuma giden diğer modellerdi.

    Lifan sanırım ürün yelpazesini genişletmiş yeni model sayısı fazlaydı. Yuki'nin 250 cc'lik naked ve maxi scooterı yakışıklıydı.

    Hyosung'un sadece Gv 250 modeli olması beni üzdü.

    Hero'nun Karizma R modeli yine beğendiğim ve fiyatının uygun olmasını umduğum motosikletlerdendi.

    Velhasıl daha çok vakit geçirebileceğimiz fuarı kalabalıktan ötürü erken terk ettik. Yetkililerin bu dört günlük fuar süresini biraz daha arttırması faydalı olabilir,en azından kalabalık bir nebzede olsa azalır.
    mitmuallim bunu beğendi.

  9. #49
    coogle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2015
    Şehir
    Levent, Etiler
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i 2013 - Vespa LX 125 - 2014
    Herkese merhaba, motor kullanıcısı olarak ve bu forumda yeniyim. Daha önceki yıllarda bir kez gittiğim fuara bugün tekrar gitme gafletinde bulundum.

    Tabiri caizse ipini koparan gelmişti bugün. Elinde 1-2 aylık bebekli anneler gördüm. Çarşı pazar gezmesine gelen bi dolu tip gördüm. Hiç bişeyden anlamayan bir dolu apaçi vardı. Hayatında ilk kez mini etekli bayan görmüş apaçiler kızlarla resim çekinme kuyruğu oluşturmuşlardı. Hayır ne olacak onu da anlamış değilim face atıp apaçi arkadaşlarına gösterecek herhalde

    Kızlar zaten öküz gibi (daha da abartayım camış gibi) bakışlardan bayılmış zar zor ayakta duruyorlardı. Kızların yüzüne bakarak, poposuna 'aahh, offf' sesleri çıkaranları gördüm.

    Bir ara insan seli şeklinde hareket ettim Ali Sami Yen maç çıkışını hatırlattı bana bu durumlar. Fuar alanı en az 4 katı büyük olmalı aksi halde bu rezillik devam eder. Ne istediğim şeyleri inceleyebildim, ne istediğimi alabildim, ne motor incelemesi bazen kalabalıktan yürümekte bile güçlük çektim. Motorların üzerine oturmak için insanlar birbirini ezecek nerdeyse. Herkes Kawasakiyi eleştirmiş üstüne oturmak yasak diye, birader adam oraya 50 bin Euroluk motor koyacak, bisürü alakasız apaçiler gelip otur kalk habire resim çekinecek.

    Bisürü fuar gördüm hayatımda ilk defa bu kadar kalabalık bir fuar gördüm. Bu kadar kalabalık olunca bu iş, asıl kullanıcıları rahatsız ediyor. Ben gittiğime gideceğime pişman oldum. Daha da gitmem. Fuar alanı genişlemeli.

  10. #50
    Ömer Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Aralık 2014
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Scooter
    Bugün öğle vakti gittim aşırı kalabalık nedeniyle motorun üstüne oturmak için resmen sıraya giriyorsunuz ve başınızda birileri dikildiği için rahatlıkla inceleyemiyorsun,fotoğraf çektirmesi bile güç oldu.TT Custom'ın olduğu standa bayıldım o özel yapılmış customlara dokunmak heyecan vericiydi ve çıkış yaparken son anda motorları çalıştırdıklarını duyunca koşarak içeri girdik çıktığımda kulaklarım bir süre duymadı :D Bunun dışında genel olarak bütün standlar güzeldi,her motoru ayrı ayrı incelemesi zevk vericiydi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)